chcem sa niekam dostat a s aktualnou classou to nie je mozne, tak ju zmenim
treba sledovat aj rozlozenie timu a podla toho sa prisposobit, napriklad ked sa hra na CP a nie je v hre ziaden Scout, tak hram chvilu za Scouta
//SpeedyGT: pekny Texas Ten Galon
dropol ti alebo si si ho vycraftil?
Měním furt. Hraju na public, a tam většinou platí, že co si člověk neudělá, nemá.
Občas dochází k nepěknému scénáří, kdy měním na Dema, abych konečně vybombil skrytou sentry, protože to žádný z 5ti, co už máme neumí. :-/ Jinak je to podle toho, co tým potřebuje - jen jeden medic? Tak jdu za medica. Rushujeme Dustbowl? Soldier. etc.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024) MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400 POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630 AUDIO:Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k "A Man's mortality is a compass that points his way in life."
level nic nevylepsuje ani nepridava, skratka cim viac pasikov, tym viac adidas
za splnenie achov jednej classy uz nic nie je, male cierne spicate capice zrusili
capica je za 81/112 zbrani:
81 weapons = 27 Scrap Metal = 9 Reclaimed Metal = 3 Refined Metal = 1 Random Hat
112 weapons = (36 Scrap metal = 12 Reclaimed Metal = 4 Refined Metal) + 4 weapons = Class Hat
Fousy mam dvoje, tak to zkusim. Bohužel jsem ted doma a nějak se mi ukrutně dlouho stahuje nějaky patch (nebo možná znova celá hra?!)
A docela mě peče že jsem kdysi měl dost itemů, ale vyházel sem ty co sem měl vickrat. Dlouho před craftovaním
// Hm tak sem z těch fousů vycraftil helmu pro soldiera. No nic moc, horší už toho mohlo byt jen pro dema za ktereho nehraju vubec.
kusok cez 300, kamosi pisali, ze teraz padaju itemy dost pravidelne a castejsie aj capicky, ja som hral po zmene asi 3 hodiny a padlo mi okolo 5 veci, takze celkom to sedi
347.1 hrs
Boha jeho, kdybych se místo toho učil, tak píšu dneska diplomku.
Jinak mám pocit, že padá víc. Chytil jsem i první čapku - tu oldschool pro Scouta... škoda, že za něj skoro nehraju; měnil bych se Speedym za ten Soldier's Stash.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024) MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400 POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630 AUDIO:Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k "A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Já mám nahráno něco přes 100h, ted už jsem dlouho nehral, musim to zase rozjet místo Anna 1404 atd.
Tý čapky je škoda, ja bych klidně za toho scouta měnil
Snad to bude ted padat castejc, predtim to byla hruza, nekdy vubec a nekdy se to zase zblaznilo a padalo to furt.
tak sem dostal zlatou medajli za to ze sem si hru koupil 18.9.2007 mate ji take nekdo ? jo a jinak furt tady mluvime o tech itemech ... rika vam neco 20x vykraftovany cely batuzek ? xD
Mají engineeři nějaké achievementy a nějaké pak další itemy, než ty základní? A chtěl bych se zeptat, jak je jdou postavit tři dispenceři? Jsem včera potkal na jednom serveru engiho co měl postavený snad nejmíň tři dispencery a určitě byli jeho.