Ten se asi sehnat nedá, bohužel. jedině najít někoho kdo ti spájí dva kratší k sobě.Sicco2 píše:ale mě ani tak nejde o ten CF můstek co se dodává ke kartě,ale o ten prodloužený o kterém se tu mluvilo.
ATi Radeon HD4850 / HD4870 - info, testy, recenze
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Výsledek kdyžtak někam uploadni pls ...docela by se mi to na ploše zamlouvalo.mokrejbandita píše:dÍKY:)Krteq píše:http://www.unleashonetera.com/ + čtvrt hoďky ve Photoshopu a je to
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
taky bych řekl...zatím jsem nikde nic takového nevidělspajdr píše:Ten se asi sehnat nedá, bohužel. jedině najít někoho kdo ti spájí dva kratší k sobě.Sicco2 píše:ale mě ani tak nejde o ten CF můstek co se dodává ke kartě,ale o ten prodloužený o kterém se tu mluvilo.
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

Originální obrázek je bohužel příliš komprimovaný, takže je to po zvětšení docela děs. Chtělo by to sehnat nekomprimovanou, nebo hi-res verzi.Krteq píše:Výsledek kdyžtak někam uploadni pls ...docela by se mi to na ploše zamlouvalo.mokrejbandita píše:dÍKY:)
//ed: tak ještě malinko lepší verze, ale pořád nic moc:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
www.rsc-computers.czEl_Diabl0 píše:a safra... zacina se nam to motat
4850 neni nejak moc skladem, na czc neni a ani jeden ze tri dodavatelu HW ( delam v obchode s pc hw atd ) ji na sklade nema...
na netu se daj najit shopy kde to udajne skladem maji, ale je divny ze zmizeli kde je predtim meli
www.alfacomp.cz
- beardie
- Středně pokročilý

- lukas85
- Začátečník

- no-X
- Středně pokročilý

Proč čekat, žluťáci už recenzi mají.
Krom FEARu a Lost Planet je HD4870 vždycky rychlejší, než GTX260 a při FSAA 8x se vyrovná GTX280:
www.expreview.com
Krom FEARu a Lost Planet je HD4870 vždycky rychlejší, než GTX260 a při FSAA 8x se vyrovná GTX280:
www.expreview.com
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- m1na
- Začátečník

- lukas85
- Začátečník

- dumar
- Začátečník

Hmm podle vseho to vypada , ze ATI je zpet.....A opet z toho budou tezit zakaznici. Ceny GTX 260 i 280 urcite pujdou dolu. Dokonce uvazuji po letech pareni na NVidii o prechodu na Atilukas85 píše:DikyTak recenze opravdu pěkná.Tak karta je pekelně rychlá.Už si na ní brousím zuby
Jen škoda že neměli k dispozici i 1GB verzi zajímalo by mě jak by si vedla ona...
- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
- Zub
- Začátečník

-
- beardie
- Středně pokročilý