Assassin's Creed: Unity
Moderátor: Baneshee
- Xele
- Začátečník
Re: Assassin's Creed: Unity
OK Selfine, děkuji Ti za rychlou reakci, vyzkouším podle toho co jsi psal. Jinak souhlasím s tím že to je opravdu deb.lita ze strany UBI
CPU: Intel Core i9 9900K + Noctua NH-D15 chromax.black ; MB: ASUS Z390 MAXIMUS XI HERO ; RAM: Corsair 32 GB (2x16Gb) RAM DDR4 3200Mhz CL16 ; GPU: EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12GB ; SSD1, HDD1, HDD2: 1x Samsung SSD 970 EVO PLUS M.2 - 1TB, 2x Seagate 4TB 5400, 1x Seagate 2TB 7200.14 ; ZDROJ: Seasonic Prime Ultra Gold - 850W ; CASE: Fractal Define R6 White ; MONITOR: Dell Alienware AW3418DW ; OS: Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)
- sefin
- Začátečník
-
Safra, nevim cim to je. Ale zkousel jsem ACU po delsi dobe. A reinstalaci W8.1. (predtim jsem to hral na W10 tech prev) a FPS jsou docela dobre. 40-50 pri ultra setting (AA- F... Nevim jak jsou presne ty dalsi 3 pismenka ) na ultra vcetne max AA to beha na 20-30)
Zkousel jsem trosku taktovat R290 zaklad mela 1030 a sla dat na 1120 a memory clock na 1550.
Taky jsem si koupil XBOX ovladac a musim uznat, ze s tim se to hraje prijemne. Jen teda aim je tragikomedie (jeste v tom nemam absolutne cit) hraju na tom i Watch Dogs. Jizda autem, beh vsechno je fajn, krome strelby . Jak chci pres ovladac strilet tak je to cin nejakeho ozralce a mentala Jsem zvedavej zda to dostanu do ruky, aby to bylo fakt pouzitelne, protoze mouse+keyboard je asi tak o milion procent lepsi
Zkousel jsem trosku taktovat R290 zaklad mela 1030 a sla dat na 1120 a memory clock na 1550.
Taky jsem si koupil XBOX ovladac a musim uznat, ze s tim se to hraje prijemne. Jen teda aim je tragikomedie (jeste v tom nemam absolutne cit) hraju na tom i Watch Dogs. Jizda autem, beh vsechno je fajn, krome strelby . Jak chci pres ovladac strilet tak je to cin nejakeho ozralce a mentala Jsem zvedavej zda to dostanu do ruky, aby to bylo fakt pouzitelne, protoze mouse+keyboard je asi tak o milion procent lepsi
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na gamepadu se nestydim za používání auto aimu, ikdyž jen té lehčí varianty
Ale odehrál jsem na něm i hry kde nebyl a dalo se to, je to fakt o zvyku.
Ale odehrál jsem na něm i hry kde nebyl a dalo se to, je to fakt o zvyku.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- sefin
- Začátečník
-
Jj to urcite bude. Prvni den jsem si rikal, ze to fakt nepujde. Ve WD jsem nebyl schopnej udelat ani cash run ted uz to mam celkem v ruce. Jen jeste doladit ten aim no.
AC je na tom krapet lepe. Je to imho mnohem lepe naladene na ovladac (viz moznost rychlosti chuze podle toho jak moc se vykloni packa). Jen mi v AC malinko vadi, ze je rozhlizeni na leve pacce (ale nemenil bych, jelikoz je to intuitivni), protoze pri souboji pak nejde moc lehce otacet kamerou podle potreby. V tomto opet vidim vyhodu mousky. Clovek muze delat vice veci najednou.
Ale jak se rika practise makes perfect... Tak se to pak asi poradne vyladi a bude to intuitivni "klavir" na gamepadu
Ale hlavni vyhoda ovladace je to neskutecne pohodli. Po celem dni v praci se "vyvalit" v kresle je mnohem lepsi nez se "hrbit" zase u klavesnice.
Dal jsem na kolegu a koupil si Xbox ovladac misto PS ovladace a udelal jsem dobre. PS by byl lepsi v tom, ze by se dal spojit s Xperii pres BT, ale ergonomie Xboxu je pro me vyrazne lepsi.
AC je na tom krapet lepe. Je to imho mnohem lepe naladene na ovladac (viz moznost rychlosti chuze podle toho jak moc se vykloni packa). Jen mi v AC malinko vadi, ze je rozhlizeni na leve pacce (ale nemenil bych, jelikoz je to intuitivni), protoze pri souboji pak nejde moc lehce otacet kamerou podle potreby. V tomto opet vidim vyhodu mousky. Clovek muze delat vice veci najednou.
Ale jak se rika practise makes perfect... Tak se to pak asi poradne vyladi a bude to intuitivni "klavir" na gamepadu
Ale hlavni vyhoda ovladace je to neskutecne pohodli. Po celem dni v praci se "vyvalit" v kresle je mnohem lepsi nez se "hrbit" zase u klavesnice.
Dal jsem na kolegu a koupil si Xbox ovladac misto PS ovladace a udelal jsem dobre. PS by byl lepsi v tom, ze by se dal spojit s Xperii pres BT, ale ergonomie Xboxu je pro me vyrazne lepsi.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Gamepad používám už dlouho (cca 5 let), ale před dvěma lety jsem koupil plazmu a od tý doby taky hraju všechny hry co gamepad podporují vleže nebo v sedě z gauče
A hry co gamepad nepodporují už mě nelákaj, protože mě nebaví sedět jak v práci na židli u stolu
Ale občas se teda přemůžu, třeba u Wastelandu 2 jsem vytvrdnul na 50 hodin..
Xbox ovladač je asi nejlepší, furt funguje jak novej, ergonomie supr. Mám bezdrát s play and charge packem, takže ani neřeším baterky.
A hry co gamepad nepodporují už mě nelákaj, protože mě nebaví sedět jak v práci na židli u stolu
Ale občas se teda přemůžu, třeba u Wastelandu 2 jsem vytvrdnul na 50 hodin..
Xbox ovladač je asi nejlepší, furt funguje jak novej, ergonomie supr. Mám bezdrát s play and charge packem, takže ani neřeším baterky.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Raikkonen
- Začátečník
-
AC Unity by mohlo pomoci při obnově katedrály Notre-Dame. Ubisoft totiž v průběhu vývoje hry pořídil obrovské množství podkladů k co nejvěrnějšímu ztvárnění katedrály ve hře, spousty fotografíí a také 3D mapping s přesností scanu 5 milimetrů. Snad se tedy v následujících letech povede úspěšná rekonstrukce této krásné stavby.
https://www.gpsworld.com/3d-mapping-of- ... storation/
https://www.unilad.co.uk/gaming/how-not ... eed-unity/
http://www.hrej.cz/novinky/2019/04/16/a ... ame-51029/
edit:
Assassin's Creed: Unity je nyní zdarma do 25. dubna.
Existuje také kompletní digitální replika katedrály z roku 2015, na které pracoval historik architektury Andrew Tallon.
https://www.technologyreview.com/the-do ... tion-after
https://www.gpsworld.com/3d-mapping-of- ... storation/
https://www.unilad.co.uk/gaming/how-not ... eed-unity/
http://www.hrej.cz/novinky/2019/04/16/a ... ame-51029/
edit:
Assassin's Creed: Unity je nyní zdarma do 25. dubna.
Existuje také kompletní digitální replika katedrály z roku 2015, na které pracoval historik architektury Andrew Tallon.
https://www.technologyreview.com/the-do ... tion-after
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Divný, chce to po mě kreditku na Ubi Storu
I když je to za 0,-
I když je to za 0,-
- havli
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mne se hra normalne pridala do knihovny a nechtelo to nic. Beztak mam uplay jen na tech par her, co rozdavali v minulosti zadarmo.
Ryzen 9 5900X ; Asus Prime X570-P ; 32 GB DDR4 3733 ; Inno3D RTX 4070 Super ; FireCuda 530 2 TB, MX500 4 TB ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Už vyřešeno jinak
- rbclass
- Žlutá karta
-
zaujimave ze je tam asi milionkrat viac ludi v tom meste ako bolo v odyssey a je to menej narocne na cpu tak o polovicu
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
V Odyssey mají ta NPC o chlup složitější AI. Ale imho nejvíc ten rozdíl způsobuje prezence Denuova v Odyssey a jeho absence v Unity.rbclass píše:zaujimave ze je tam asi milionkrat viac ludi v tom meste ako bolo v odyssey a je to menej narocne na cpu tak o polovicu
- zhor
- Začátečník
To je takova hovadina ze jsem to hned po prvnich par misich odinstaloval. Treba jak mam chytit toho chlapa s hodinkama, kdyz ho konecne dozenu a mam zmacknout E, tak se nic nedeje a misto toho se na me vrhne deset policajtu a chlap zatim utece, co je to za blbost? K tomu naprosto neintuitivni a slozity ovladani, interakce kolikrat nereaguje, musim hrat tak jak mi to hra nalajnuje atd. Je to skoda, zrovna kdyz jsem dostal chut zahrat si neco jinyho nez klasickou strilecku.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
- Riku
- Začátečník
Já jsem ten začátek taky dost protrpěl, jen abych se podíval ve hře na notre dame. Z toho ovládání jsem skoro zešedivěl než jsem udělal ty úvodní mise.
Naposledy upravil(a) Riku dne sob 20. dub 2019, 21:18, celkem upraveno 1 x.
PS5 | LG OLED CX55
- Hladis
- Moderátor
Ja teda nevim, ale ovladani je naprosto prostinky a to byla tahle hra moje prvni AC. Hra je ze zacatku tezsi nez predchozi AC s naprosto ultratupou AI a da se na zacatku posrat mise a zhebnout velice lehce (postupem je postava godlike), ale jinak se jedna o super hru, zvlaste prostredi Parize dela hodne.
- Thellwin
- Administrátor
Stažený to mám, ale trochu se bojím toho, že po odehrání Odyssey a Origins už mě tyhle "klasický" díly moc bavit nebudou.
Goldnoob team proud member!
- Riku
- Začátečník
Mně to přijde takový hrozně těžkopádný, postava prostě nedělá to co chci aby dělalaHladis píše:Ja teda nevim, ale ovladani je naprosto prostinky a to byla tahle hra moje prvni AC. Hra je ze zacatku tezsi nez predchozi AC s naprosto ultratupou AI a da se na zacatku posrat mise a zhebnout velice lehce (postupem je postava godlike), ale jinak se jedna o super hru, zvlaste prostredi Parize dela hodne.
Ale jinak jsem teda dost překvapenej jako to skvěle vypadá, možná bych řekl, že místy to vypadá líp než novější díly (tedy až na LOD, ten je šílenej)
PS5 | LG OLED CX55
- Hladis
- Moderátor
Ja myslim ze Unity je vyborna hra, jen nema cenu se snazit to dat na 100%, to je neskutecny opruz. Kazdopadne treba vysetrovani zlocinu, hlavni pribeh s celou atmosferou revoluce a vubec zpracovanim Parize je vyborny.Thellwin píše:Stažený to mám, ale trochu se bojím toho, že po odehrání Odyssey a Origins už mě tyhle "klasický" díly moc bavit nebudou.
Problem s ovladanim jsem nemel, problem je s ovladanim pokud se clovek dostane do vetsi bitky a protivnici vesmes nedavaji postave sanci reagovat. Ostatne ze zacatku hry je pri vice protivnicich spasny jen utek a modleni, aby te nezastrelili i na dalku.Riku píše: Mně to přijde takový hrozně těžkopádný, postava prostě nedělá to co chci aby dělala
Ale jinak jsem teda dost překvapenej jako to skvěle vypadá, možná bych řekl, že líp než novější díly (tedy až na LOD, ten je šílenej)
Vypada dobre, protoze je tam obrovsky mnozstvi lidi a cely to mesto zije a vypada jako mesto s davy. Zpracovani architektury Parize je super a GI je tam udelany staticky (tedy zapeceny), takze nasviceni vypada dokonce lip nez dynamicky z AC:S, ale zase jsou tam staticky prednastaveny asi jen 4 denni doby. Bohuzel vysoky detaily jsou vykoupeny dost okrouhanym LOD, ktery proste odpovida HW doby kdy to vyslo a aby to tehda zvladalo, tak detaily se ztraci v docela kratky vzdalenosti od characteru. Timhle trpel i Watch Dogs. Mohli by vydat patch, ktery by zlepsil LOD pro dnesni HW, ale to se asi nestane.
- rbclass
- Žlutá karta
-
To zistia len sám.Thellwin píše:Stažený to mám, ale trochu se bojím toho, že po odehrání Odyssey a Origins už mě tyhle "klasický" díly moc bavit nebudou.
Ja som nerozhodný. Atmosféru to má celkom fajn..akurát to je klasický Assassins a to ma až tak nebaví..
Vypadá to ale pekne..takmer ako Odyssey..pritom to ma tak polovičné nároky na hw
- karel88l
- Začátečník
Docela dobra hra,ale domrvili to tim prolinanim z budoucnosti te me tam vadi.Jo ovladani me taky stve.
- Riku
- Začátečník
No to s tím Abstergem a současností mi vždy na AC hrách vadilo ze všeho nejvíc, jak příběhově tak nutnost hraní těch nudných pasáží o ničem.
PS5 | LG OLED CX55