Copak se nám podařilo spálit...
- LEDdiodak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zatim poměrně klid
Zatím mě nic nezhořelo najednou, ale deska umírá po částech. Nejprve to byla integrovaná zvukovka (Stavěl jsem zesilovač a když jsem se začal divit jak je možné že hraje při vypnutém vypínači tak se vyvalil malý čmoudek z casu a bylo to. Dále 3 PCI sloty (Nevým proč asi přepětí při bouřce?!) Jedna C-media (nevým proč ale prostě chcípla a s ní i slot co byl pod ní) a chipset je taky takovej divnej.
CPU: AMD Athlon64 3000+ 754 Venice MB: MSI K8T NEO V2.0 RAM: Seitec 256Mb/333Mhz, Samsung 256Mb/400Mhz GK: Saphire Ati Radeon X1650Pro 256Mb HDD: Samsung 80Gb DVD-ROM: Samsung a palirna Teac 24x (za kilo od kamoše a pali jak ďas) Wifina: Air Live WL-8000PCI. FireWire, TV-karta
http://www.pretaktovani.cz/text/CmmCervenecSrpen5.asp
(Tenhle case už nějakou dobu nemam)
http://s141.photobucket.com/albums/r64/ ... ?start=all
Ale tenhle jo.
http://www.pretaktovani.cz/text/CmmCervenecSrpen5.asp
(Tenhle case už nějakou dobu nemam)
http://s141.photobucket.com/albums/r64/ ... ?start=all
Ale tenhle jo.
- drozi
- Začátečník

- syrrius
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ja mam na svedomi asi 10 kousku mesicne 
matinka dela ucetnictvi nejakemu typkovi co predelava cele site a stare krapy konci u me v pokoji(asi po 5 az 20 kusech) no a ja nedelam nic jineho nez skousim kolik ty krapy vydrzi(na necem se ucit musim
).
pak si nechavam procesory jako pamatku(mam jich asi 18.Vsecko 60Mhz az 1,2Ghz,intel i AMD)
ze svych milacku jen celeron 666 Mhz (neuchladil sem ho
)
jednu vypalovacku (palila pomalu a ja do ni prastil.Disk zacal vybrovat dokud se palicka uplne nezastavila)
Hdd uz nevim co to bylo ale byl to slim disk a utavil se sam(proste se prehral )
deska MSI s.478 845E MAX byla super akorat se mi uvolnily hadicky od vodnika a hopla
jinak nic
matinka dela ucetnictvi nejakemu typkovi co predelava cele site a stare krapy konci u me v pokoji(asi po 5 az 20 kusech) no a ja nedelam nic jineho nez skousim kolik ty krapy vydrzi(na necem se ucit musim
pak si nechavam procesory jako pamatku(mam jich asi 18.Vsecko 60Mhz az 1,2Ghz,intel i AMD)
ze svych milacku jen celeron 666 Mhz (neuchladil sem ho
jednu vypalovacku (palila pomalu a ja do ni prastil.Disk zacal vybrovat dokud se palicka uplne nezastavila)
Hdd uz nevim co to bylo ale byl to slim disk a utavil se sam(proste se prehral )
deska MSI s.478 845E MAX byla super akorat se mi uvolnily hadicky od vodnika a hopla
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak tebe bych k sobe domu nepustil protoze evidentne znicis vsechno co vidis(i to co nechces)syrrius píše:tak ja mam na svedomi asi 10 kousku mesicne
matinka dela ucetnictvi nejakemu typkovi co predelava cele site a stare krapy konci u me v pokoji(asi po 5 az 20 kusech) no a ja nedelam nic jineho nez skousim kolik ty krapy vydrzi(na necem se ucit musim).
ze svych milacku jen celeron 666 Mhz (neuchladil sem ho)
Hdd uz nevim co to bylo ale byl to slim disk a utavil se sam(proste se prehral )![]()
deska MSI s.478 845E MAX byla super akorat se mi uvolnily hadicky od vodnika a hoplajinak nic
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- misko903
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A je to!
tak prave dnes, glacialtech silentblade 120 :/ . pripajal som ho na externy 12V zdroj...
pojdem to reklamovat
to je prva spalena suciastka a dufam ze uz nic dalsie sa nepodari.
tak prave dnes, glacialtech silentblade 120 :/ . pripajal som ho na externy 12V zdroj...
pojdem to reklamovat
to je prva spalena suciastka a dufam ze uz nic dalsie sa nepodari.
Antoine[KNet]
CPU: AMD Athlon64 3000+, Doska: ASUS A8N-E, RAM: KINGSTON 512 DDR PC3200, Grafika: ASUS EN6200 GE, Disk: Seagate 200GB SATA, DVDRW: LG GSA-4167, Skrinka: Kobian KM-84, Ventilatory: AC 3 TC, AC Pro TC, Glacialtech 120, pasiv Zalman
LCD: Mag Innovision PS776DK, Repro: Genius 5.1 HT,
3D okuliare: Anaglyph stereo Home made
CPU: AMD Athlon64 3000+, Doska: ASUS A8N-E, RAM: KINGSTON 512 DDR PC3200, Grafika: ASUS EN6200 GE, Disk: Seagate 200GB SATA, DVDRW: LG GSA-4167, Skrinka: Kobian KM-84, Ventilatory: AC 3 TC, AC Pro TC, Glacialtech 120, pasiv Zalman
LCD: Mag Innovision PS776DK, Repro: Genius 5.1 HT,
3D okuliare: Anaglyph stereo Home made
- Sweet_Acid
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak já naštěstí nedopálil nic, jen rozkuchal pár CD-Romek a disků ale nic neseškvařil, nedávno jsem připojoval za chodu větrák na desku do slotu pro CPU - FAN deska zasvítila , trochu se ohřál jeden reg. napětí se rozehřál ale deska jede dál ani se nerestartovala ...
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
- kolik099
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ja som si nastastie vsetku smolu vybral cez 2 dni - straty: 3x cd-rw - prvu kvoli tomu, ze som nevedel, ze za chodu sa mechaniky proste neodpajaju(jeden krat mi to slo, ale potom nic...) a dalsie dve preto, lebo som sa snazil dokazat, ze ten jeden uspesny pokus nebol nahodny... kazdopadne za obet padli vsetky 3... a nasledne sa mi zazdalo - kedze mam vzdy otvorenu case, ze jedna z ramiek je dako nakrivo a silou som sa ju pokusil narovnat... ramka len kratko zaprotestovala a efektnym zableskom ukoncila nasu spolupracu... 
3200+ Venice@2100(10x210, 1,6V), epox 9npa+ ultra, 2x512 a-data200mhz , msi 7800gt 256mb(@449,5/1120mhz), seagate barca 160/7200, LG gsa-4167B, dtx 400w, aoc 19" flat, cool: od hora az dole box
- LDK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- Topey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdroj
Jednou takhle zapinam case,nahnu se k nemu,potom zablesk bileho svetla,rana,jako kdyz si v pokoji odbouchnete 50 zeusu najednou,potom,kdyz se mi prestaly delatmzitky pred ocima,jsem uvidel cerny dym linouci se z case,otevru...
Zacouzena byla pulka case,ale vypadalo to jako slusne provedenej airbrush MB
[/b]
Zacouzena byla pulka case,ale vypadalo to jako slusne provedenej airbrush MB
[/b]
- Lami
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To se takhle vratim po 14 dnech domu, zapnu komp, ten chvili bezi a pak jako kdyby se palila nejaka elektrika. Chvili zkoumam, zda to neni z kompu, ale nevypadalo to tak. Jdu si pro caj, vracim se, pocitac nabiha po (samovolnem) rebootu, ze zdroje plapolaji plaminky, ale porad to bezi! Tak jsem to vypnul a uz nenabehl. Pointa - stare zname kondiky, prehrivaly se a chytil(!) od nich celuloid, ktery izoluje elektroniku od krabice zdroje.
Jinak nudne - urazena nejaka SMD soucastka z grafarny pri vymene pameti (drzak pameti odskocil silneji). Deska zahadne zapraskala a prestala. 2 pameti odesly uplne potichu. Vsechno starsi historky...
Jinak nudne - urazena nejaka SMD soucastka z grafarny pri vymene pameti (drzak pameti odskocil silneji). Deska zahadne zapraskala a prestala. 2 pameti odesly uplne potichu. Vsechno starsi historky...
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux 
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo , to sem delal na starym ATcku.. vzdycky to u konektoru hodilo velkou jiskru a pc se vyplo , ale pak sem to zapl a vesele se jelo dalLDK píše:ja CD mechaniku odpojuju a zapojuju za chodu a zadna me zatim neodesla. je fakt, ze po pripojeni si je windows nenajde (tak jak HDD) ale po restartu jede OK
Topey: to se mi taky stalo, zdroj nevydrzel a pustil do kompu 220V ..vsechno mrtvy.. nastesti to byl nejaky stray kram
- Sadam
- Nováček

- Victor
- Začátečník

Jednou jsem zapojoval nějakou desku Lucky Star a nemohl jsem k ní najít manuál. V tom by nebyl problém, ale chtěl jsem zapojit i přední USB na kejsu . Nakonec jsem použil návod podobné desky s přesvědčením, že na USB konektory musí být taky nějaký standard. Zapnu komp a oranžová ledka na desce mi oznamuje zapojení USB. Moment..., jaká ledka?
To je nějaká blbost. A sakra, není to ledka, ale SMD rezistor.
Smiřuju se s tím, že jsem si právě odpálil USB port. Skutečnost byla bohužel horší. Do kytek šla celá deska (asi čipset). Od té doby nezapojuju nic systémem pokus-omyl. 
- Jerry.one
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

Včera mi umřel zdroj.
zk*****y RedStar.... Už nikdy víc
a vypadá to že mi poškodil disk

Omluvete pleas kvalitu fotek, nic moc foťák
Edit: uprava obrázku
Omluvete pleas kvalitu fotek, nic moc foťák
Edit: uprava obrázku
Naposledy upravil(a) SS_Rambo dne pát 21. dub 2006, 19:38, celkem upraveno 2 x.
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- Jerry.one
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- heryś
- Začátečník