Gothic III
Moderátor: Baneshee
- wallot
- Středně pokročilý

-
pokud porazis orka ci cloveka tak ho musis este dorazit spesl pohybem a pak tepree budes dalsi v okoli automaticky zabijet je to kvulitomu ze ve mestech se bezne konaj ruzne potycky ktere nejsou smrtelne. - drzet prave a dlouhy klik levym mysitkem
EDIT
stahla jsem si demo jen tak na zkousku a co se tyce plynulosti tak je to upne jina hra - 1600x1200 vse na max a hra ani neswapuje. original EU verzi hraji radeji na 1280x1024. koukal jsem na amazon a US verzi mimo usa neposilaji.
//edit Z usa to by to melo jit v pohode ziskat treba pres virtualni US adresu
EDIT
stahla jsem si demo jen tak na zkousku a co se tyce plynulosti tak je to upne jina hra - 1600x1200 vse na max a hra ani neswapuje. original EU verzi hraji radeji na 1280x1024. koukal jsem na amazon a US verzi mimo usa neposilaji.
//edit Z usa to by to melo jit v pohode ziskat treba pres virtualni US adresu
Naposledy upravil(a) wallot dne ned 12. lis 2006, 15:39, celkem upraveno 1 x.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Thellwin
- Administrátor

Také jsem to demo stáhl a spíš jen pro zajímavost (vzhledem ke svému PC zkusil.
Na S64 @ 2.62GHz, 1GB Ram a GF 6200TC @ 450/650 to na minimum jelo v 800*600 a SM 1.4 v pohodě, doknce jsem zvládnul úvodní bitku. Akorát to teda vypadalo zajímavě po grafické stránce.
Pak jsem nastvail medium, opět 800*600 a SM 2.0 a už to vypadalo mnohem lépe, ale Turbokeška nestíhala. Už se to moc hrát nedalo.
Ohledně toho, že to běží lépe než full jsem slyšel také argument, že demo nemusí načítat celý svět.
Jinak pokud se ukáže, že US verze poběží lépe než EU, tak pokud by se našlo víc lidí by nebylo špatné zjistit nějaký způsob jak sem tu hru dostat. Přes známého v USA (pokud někdo má), nebo kdyby tam měl někdo cestu atd. Ale to josu jen předběžné spekulace.
Na S64 @ 2.62GHz, 1GB Ram a GF 6200TC @ 450/650 to na minimum jelo v 800*600 a SM 1.4 v pohodě, doknce jsem zvládnul úvodní bitku. Akorát to teda vypadalo zajímavě po grafické stránce.
Pak jsem nastvail medium, opět 800*600 a SM 2.0 a už to vypadalo mnohem lépe, ale Turbokeška nestíhala. Už se to moc hrát nedalo.
Ohledně toho, že to běží lépe než full jsem slyšel také argument, že demo nemusí načítat celý svět.
Jinak pokud se ukáže, že US verze poběží lépe než EU, tak pokud by se našlo víc lidí by nebylo špatné zjistit nějaký způsob jak sem tu hru dostat. Přes známého v USA (pokud někdo má), nebo kdyby tam měl někdo cestu atd. Ale to josu jen předběžné spekulace.
Goldnoob team proud member!
- ChrastyII
- Začátečník

mno tak jsem taky demo zkusil,mám i evropskou full verzi...
s pc co mám v podpisu je evropská verze skoro nehratelná i na nejnitší detaily...zkusil jsem USA demo a hle-jede mi to rozlišení 1280x1024,střední detaily,vypnuté stíny PLYNULE,sem tam se to malinko sekne,ale to je při větší bitce...uvidíme jestli je to tím že je to demo, nebo tim že je to USA verze
s pc co mám v podpisu je evropská verze skoro nehratelná i na nejnitší detaily...zkusil jsem USA demo a hle-jede mi to rozlišení 1280x1024,střední detaily,vypnuté stíny PLYNULE,sem tam se to malinko sekne,ale to je při větší bitce...uvidíme jestli je to tím že je to demo, nebo tim že je to USA verze
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Co to? 1280 plynule? Tak to jsi šťastný kusChrastyII píše:mno tak jsem taky demo zkusil,mám i evropskou full verzi...
Ale jsem rád, že nejsem sám. Tipuju, že us verze bude v pohodě... Mimochodem demo jsem hrál asi 3hod a ještě mi to ani jednou nespadlo...Takže to vypadá slibně..
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- PavelD
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

Videa z hraní na TG - http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=11412 (asi spíš jen pro ty, kteří nemají možnost a nebo PC, aby si to zahráli
)
Goldnoob team proud member!
- shadow
- Středně pokročilý

# Gothic 3 ships - Aspyr Media announced today that its epic RPG Gothic 3 for the PC has shipped to retail stores in North America. Featuring a stunning, massive game world, a fascinating story, hundreds of quests and more than 40 hours of gameplay, Gothic 3 will keep RPG fans glued to their PCs for months to come.
Takže se aspoň bude moci porovnat, zda US verze vez Tagesu/Xprot je o poznání rychlejší...
Takže se aspoň bude moci porovnat, zda US verze vez Tagesu/Xprot je o poznání rychlejší...
show must go on..
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

hmmm... pěkný. Ale teda pokud to demo nebylo nějak moc ořezané o možnosti co se dají dělat atd, tak to na oblivion nemá... Ten mě chytil a fakt jsem ho žral. G3 jsem prostě hrál a nepřišlo mi to ničím zajímavé. Kromě grafiky a ta i tak nebyla bůh ví jak super, hlavně postavy a stromy, které se točily všemi směry, takže vypadaly místy jako papír...
Oblivion jsem si teď rozjel znova s tím obřím módem, který to celý upraví a je to psycho..
Oblivion jsem si teď rozjel znova s tím obřím módem, který to celý upraví a je to psycho..
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- ChrastyII
- Začátečník

jo ono jde taky co koho baví
mě oblivion nechytl, ale stejnak ho hraju..mě právě připadá že v oblivionu moc možností není,nebýt plug-inů tak je to nepoužitelná hra,nudný, až moc obrovský svět,nudné questy...mno já jsem prostě fanoušek série gothic
level scalling neuvádim protože se dá upravit tim "psycho"modem co píše hypnotic... oscuro's oblivion overhaul
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No právě s tím jsem to včera začal hrát.. je to úplně o něčem jínýmChrastyII píše:level scalling neuvádim protože se dá upravit tim "psycho"modem co píše hypnotic... oscuro's oblivion overhaul
- ChrastyII
- Začátečník

- Steffy
- Začátečník

Hral jsem Gothica asi 2 tydny relativne bez problemu, ale od vcerejska mi vubec nejde spustit. Napise to chybu:
Configfile missing
Can`t open configfile, see zSpy log for more details.
a hra spadne do Windows
Zadnej log se ale nevytvori ( aspon ja ho nikde nenasel). Zkousel jsem reinstal, vypada to, ze hru muzu spustit jednou ( po odinstalovani, restartu a preinstalovani), kdyz ji ukoncim a spustim znova, tak mi nabehne stejna chybova hlaska. Nechapu co se s tim stalo, s Windowsama jsem nic nedelal. Hral jsem to 2 tydny v pohode a ted z niceho nic tohle...
Nemel nekdo podobnej problem?
Configfile missing
Can`t open configfile, see zSpy log for more details.
a hra spadne do Windows
Zadnej log se ale nevytvori ( aspon ja ho nikde nenasel). Zkousel jsem reinstal, vypada to, ze hru muzu spustit jednou ( po odinstalovani, restartu a preinstalovani), kdyz ji ukoncim a spustim znova, tak mi nabehne stejna chybova hlaska. Nechapu co se s tim stalo, s Windowsama jsem nic nedelal. Hral jsem to 2 tydny v pohode a ted z niceho nic tohle...
Nemel nekdo podobnej problem?
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
- Thellwin
- Administrátor

- Pablo2
- Nováček

-
Gothic 3
Zkoušel jsem hrát demo Gothic 3 ale zhruba na polovině obrazovky chybí správné textury země. Vypadá to jako podivný pohled pod zem.
Mám graf. kartu GF 6600GT, zkoušel jsem přeinstalovat ovladače, ale nic to nepomohlo.
Kde chyba ????
Za radu předem díky !!!!!!!!!!!!!!
Mám graf. kartu GF 6600GT, zkoušel jsem přeinstalovat ovladače, ale nic to nepomohlo.
Kde chyba ????
Za radu předem díky !!!!!!!!!!!!!!
- Thellwin
- Administrátor

- Steffy
- Začátečník

Dik. Zkousel jsem to ale zadna zmena. Asi se to postvalo s nejakym jinym softwarem. Jenze sem nenasel s jakym, takze sem to vyresil cistou instalaci woken. Stejne uz potrebovali provetrat.Thellwin píše:Po reinstalu vykopej ještě všechno z registrů a pokud si hra vytváří nějaké složky v Doc and Set. tak to pro jistotu vyměť taky.
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
- jonjesus
- Nováček

-
- shadow
- Středně pokročilý

Ne. Chce to mít aspoň 1,5 GB ram, jinak to je utrpení..jonjesus píše:zdravim uvazuji vazne o koupi gothicu 3, hral jsem predchozi dily a moc me bavily, nicmene si dle nekterych komentaru zde nejsem jisty zda si hru uziju bez skubani/swapovani a s alespon trochu lepsi grafikou...
mam sestavu a64 3500+, 1gb ram, ati 1900gt 256mb ram...atd...
show must go on..
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Musím říci, že po zhruba 15 hodinách hraní je Gothic III lepší a lepší. Luxusní hra. První 2-3 hodiny jsem se moc nebavil, i obyčejné divoké prase či vlk byl obrovský problém, ale jak se postupně člověk ve hře "vypracuje", a získává převahu nad dalšími a dalšími zvířaty, orcy, atd., tak je to bezvadné.
V Oblivionu právě tato věc chyběla, člověk pořád na všechno "akorát stačil" (proto na to existuje Oscuro's mod, bohužel jsem Oblivion začal hrát bez něj), a chyběl ten skvělý pocit, kdy člověk jde krajinou, a musí se mít neustále na pozoru, protože na každém rohu číhá nějaká smečka, a on v řadě případů nemusí být dostatečně silný na její poražení.
Rovněž rozhovory a interakce postav je lepší než v Oblivionu, ale toto člověk nepozná po prvních pár hodinách.
Jinak takto vypadá můj character po 15 hodinách hraní a moje oblíbená zbraň, El Bastardo:

Obecně, jsem velice spokojen, Gothic III je v téměř všech ohledech dokonalá hra, rozsáhlost je úžasná, i na první pohled "malá" severní zasněžená část znamená hodiny na její kompletní projití. Jediný problém je asi HW náročnost, i při mých 2GB RAM už jsem 2x měl hlášku o jejím nedostatku
V Oblivionu právě tato věc chyběla, člověk pořád na všechno "akorát stačil" (proto na to existuje Oscuro's mod, bohužel jsem Oblivion začal hrát bez něj), a chyběl ten skvělý pocit, kdy člověk jde krajinou, a musí se mít neustále na pozoru, protože na každém rohu číhá nějaká smečka, a on v řadě případů nemusí být dostatečně silný na její poražení.
Rovněž rozhovory a interakce postav je lepší než v Oblivionu, ale toto člověk nepozná po prvních pár hodinách.
Jinak takto vypadá můj character po 15 hodinách hraní a moje oblíbená zbraň, El Bastardo:

Obecně, jsem velice spokojen, Gothic III je v téměř všech ohledech dokonalá hra, rozsáhlost je úžasná, i na první pohled "malá" severní zasněžená část znamená hodiny na její kompletní projití. Jediný problém je asi HW náročnost, i při mých 2GB RAM už jsem 2x měl hlášku o jejím nedostatku
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: