Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

mam kariéru dohranou asi z 25% a mam takovej divnej pocit, že už bych asi na policajty s puntem nestačil. vyhrál jsem od nějakýho namachrovanýho tunera supru ale chtělo by to asi něco s pohonem na zadek nebo 4x4 protože rozjet se s ní je dost voříšek. Zvlášť když mam před sebou ještě tlačit ty policajty. ale jinak je to zajmavá hra a ne že by se mi nelíbila.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

otreboval bych poradit. Most Wanted mi jde "celkem" plynule jenom na 800x600 a na minimalni detaily. Vsechno sem povypina dokonce i v registrech sem vypnul ty zbytecnosti jako motion blur ale porad to jde trochu trhane tak okolo 20 - 25 fps a zasekava se to. Mam AthlonXP 2500+, 512 DDR RAM, GeForce 5600 128MB
kamarad ma stejny PC a jde mu to na 1024x768 a stredni detaily. ovladace na grafiku mam nejnovejsi. zkousel sem i starsi ale bez uspechu.
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

inac sa mi zda ze zo zaciatku je to strasne jednoduche .....ale teraz mam tusim 26% a uz aj nahanacky s policajtami nejak tazsie ......niekedy o dost .... ale to sa mi paci ...zu som sa zlakol ze to bude stale tak lahke :)
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

DEXXTER píše:otreboval bych poradit. Most Wanted mi jde "celkem" plynule jenom na 800x600 a na minimalni detaily. Vsechno sem povypina dokonce i v registrech sem vypnul ty zbytecnosti jako motion blur ale porad to jde trochu trhane tak okolo 20 - 25 fps a zasekava se to. Mam AthlonXP 2500+, 512 DDR RAM, GeForce 5600 128MB
kamarad ma stejny PC a jde mu to na 1024x768 a stredni detaily. ovladace na grafiku mam nejnovejsi. zkousel sem i starsi ale bez uspechu.
Jak vypnu motion blur ???
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

PcBuh píše:
DEXXTER píše:otreboval bych poradit. Most Wanted mi jde "celkem" plynule jenom na 800x600 a na minimalni detaily. Vsechno sem povypina dokonce i v registrech sem vypnul ty zbytecnosti jako motion blur ale porad to jde trochu trhane tak okolo 20 - 25 fps a zasekava se to. Mam AthlonXP 2500+, 512 DDR RAM, GeForce 5600 128MB
Jak vypnu motion blur ???
V registrech - g_MotionBlurEnable

This setting controls the motion blur effect, such as when you trigger Nitrous, as well as when you are moving at high speeds. Disabling this setting can make the image quality crisper and also improve performance particularly on older machines. To disable this setting set the value to 0, to enable it set it to 1.
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

..

Příspěvek od Icy_DeaD »

ty jo jak tady koukam,tak tady hodne lidi pise ze to dohralo (navzdy),nebo ze se jim to nelibi,je to hnus atd...je tu vubec nekdo komu se ta hra libi ? me teda jo,mam rad honicky s fizlama napr. na 4 stupni,kdy uz ti tam lita vrtulnik,je to husty :P
me se teda hra libi
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: ..

Příspěvek od PcBuh »

Icy_DeaD píše:ty jo jak tady koukam,tak tady hodne lidi pise ze to dohralo (navzdy),nebo ze se jim to nelibi,je to hnus atd...je tu vubec nekdo komu se ta hra libi ? me teda jo,mam rad honicky s fizlama napr. na 4 stupni,kdy uz ti tam lita vrtulnik,je to husty :P
me se teda hra libi
Mně taky , akorát mně štve že nerozjedu hru po LANce :sad:
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

koukam ze mi asi nikdo neporadi :sad: :sad:
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

..

Příspěvek od Icy_DeaD »

a service packy instalovany mas ?? myslim jako Via Service pack
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

ne nejnovejsi. tak ja to zkusim a pak uvidime

edit: tak sem to instaloval a napsalo mi to ze to nenaslo v mem systemu podporovany hardware :(
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

.

Příspěvek od Icy_DeaD »

DEXXTER píše:ne nejnovejsi. tak ja to zkusim a pak uvidime

edit: tak sem to instaloval a napsalo mi to ze to nenaslo v mem systemu podporovany hardware :(
no ja nemam taky nejnovejsi..ale vim ze u GeForcek kdyz si je nemel tak nebylo aktivni AGP proste,a vsechno slo na ho**o
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

indigo píše:
PcBuh píše: Jak vypnu motion blur ???
V registrech - g_MotionBlurEnable

This setting controls the motion blur effect, such as when you trigger Nitrous, as well as when you are moving at high speeds. Disabling this setting can make the image quality crisper and also improve performance particularly on older machines. To disable this setting set the value to 0, to enable it set it to 1.
Díky
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

ja prave nevim co ja na tom Most W tak skvelyho (grafiku myslim). Undergroud 2 mi sel na 1024x768 na max detaily v pohode a tohle je na nic.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

DEXXTER píše:ja prave nevim co ja na tom Most W tak skvelyho (grafiku myslim). Undergroud 2 mi sel na 1024x768 na max detaily v pohode a tohle je na nic.
no je to trochu jiny nez undergroundy...mas nakou chybu no nekde v nakejch driverech nebo nwm..zkus format :-D a uvidis..
kazdopadne ale s tim co mas underground 2 na 1024 a max detaily ti to muselo jet trochu pomalu...zpomalene
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

no prave ze ne. tak ony to nebyly zase uplne na MAX. nemel sem zapnutej AA a motion blur a odlesky protoze me to s*ralo. Ale jinak vse zapnuto :-D
Ale ten MW me stve. me by stacilo i 800x600 ale aby to jelo plynule
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

DEXXTER píše:no prave ze ne. tak ony to nebyly zase uplne na MAX. nemel sem zapnutej AA a motion blur a odlesky protoze me to s*ralo. Ale jinak vse zapnuto :-D
Ale ten MW me stve. me by stacilo i 800x600 ale aby to jelo plynule
aha...no tak zkus ten format no...800*600 je v pohode,kdyz mas zaplej antialiasing atd..
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

Hezké .. škoda že mi to občas připomene Rollcage.
Zatím mám NFS žebříček asi takovýto:

1. Porshe Unleashed
2. Most Wanted
Vizi
Začátečník
Začátečník

Navod na NFSMW po siti LAN a internet

Příspěvek od Vizi »

cuzz zdravim priznivce NFSMW :roll: mam pro vas zpusob jak rozjed tuhle super gamesku po vasich siti a i pro vzdalene uzivatele v siti internet ...

mame to vyzkousene vali to v klidu neni na skodu aby ten kdo zakladal
mel rychlejsi net pak to min laguje ,vcera sme hrali dokonce 4 asi tak hodku a byl to top fofrr :twisted:

pro pripojeni se pouziva vice znamej program Hamachi ktery najdete zde http://www.hamachi-games.sk/ stranky ktere urcite ti kteri z vas pouzivaji Hamachi znaji najdete tam jinak na foru i mistost pro zavodeni .. tim zdravim Ondrejka ktery tento navod nasel a ja prelozil :) a vyzkousel s pratelma na siti .

tu je navod tak smele dotoho :twisted:

1.zmenit ip adresy v subore server.cfg (oprava cfg podle poslednich zkousek se menit nemusi pak to nekomu muze delat problem ve vytvoreni serveru !!!!!!! ) muzete ho nechat tak jak je .

...
TRUST_MATCH=%%bind("5.x.x.x")
...
ADDR=%%bind("5.x.x.x")
...

2.zapnout hamachi vytvorit nebo jit to mistosti
3.vypnout pripojeni k netu
4.spustit hru vytvorit lan mistost
5.minimalizovat hru na listu zapnout pripopjeni k netu a tim padem i znovu pripojit hamachi na server
6.pozvat lidicky na parbu ...join game

.......po kazdom zavode treba zalozit novu hru a opat sa musia vsetci pripojit (opakovat bod 3 az 6)..........

hrani bude nejlepsi v tu dobu jak snad jak vetsina z nas ceka po vydani patche ktery upravy trochu krkolomne pripojeni .

I kdyz musim rict ze hra jede i na LAn a to bez hamachi tenhle navod je sice pro oba druhy jak lan tak net .

tak si to uzite jinak se potkame na zminovanem serveru hamachi

cuzzz
Naposledy upravil(a) Vizi dne sob 26. lis 2005, 15:23, celkem upraveno 1 x.
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

patrix píše:Hezké .. škoda že mi to občas připomene Rollcage.
Zatím mám NFS žebříček asi takovýto:

1. Porshe Unleashed
2. Most Wanted
Pre mna boli NFSU2 o vela lepsie ako MW...a koniec koncov aj NFSU. Ale s prvym miestom suhlasim!
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Tak mam g_MotionBlurEnable na 0 a motion blur je stale aktivní :sad:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“