Assassin's Creed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já jsem těsně před 6. vraždou, možná ji ještě dneska dodělám :) pořád mě to baví, dokonce jsem narazil i na úkol který jsem ještě nedělal - sbírání těch vlaječek na čas :lol:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak na ten som ja nenarazil za celu hru :oops: budem to musiet presmejdit..
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jo, ten konec byl totální vrchol demence vývojářů.Udělal jsem to úplně stejně jako MichiGen, běhal jsem dokolečka jak kretén abych se zregeneroval, a pak jsem tomu sráčovi natrh prdel.Ale byly to nervy...a hlavně to nebyla vůbec zábava, už jsem to chtěl mít dohraný.A pak ten finální souboj, taková fraška? tssss....
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

ten konec byl nejlehčí :-D
až na konci jsem přišel na bezva fintu jak ty šmejdy kosit, furt mačkejte levé a pravé myšítko, tak bude útočit a bránit se a nebudete stíhat čumět jak je kosí :-D
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Paul píše:Jo, ten konec byl totální vrchol demence vývojářů...
No já to také tak dělal, a po skončení souboje mi hra spadla. Když jsem ji zase zapnul, tak se načetla pozice asi 10 minut předtím, takže jsem na to už neměl nervy, stáhnul jsem trainer a celý zbytek hry jsem prolétl s ním.

Zběsilé mačkání tlačítek se mi také osvědčilo, protože moje paměť na ty kombinace tlačítek byla vážně mizerná :lol: .
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

holt je videt ze to je konzolovka no... clovek si daleko lip zapamatuje jednotlivy klavesy na jednotlivy ukony nez naky sileny kombinace...des bes
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

matus217 píše:ten konec byl nejlehčí :-D
až na konci jsem přišel na bezva fintu jak ty šmejdy kosit, furt mačkejte levé a pravé myšítko, tak bude útočit a bránit se a nebudete stíhat čumět jak je kosí :-D
Myslíš ten Counter kill? Já nepoužívám nic jinýho od chvíle co jsem se ho naučil :)
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Counter kill je fajn, ale bohužel zrovna ve chvílích, kdy se to hodí ze všeho nejmíň, soupeře pouze sráží na zem místo toho, aby je zabil. Hlavně v pozdějších fázích hry.

Našel jsem povedený sestřih efektních counter killů.
http://www.youtube.com/watch?v=Hh5PSubD3wk
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Já jsem konec dohrával pouze jenom s dýkou, protože ta v kombinaci s vrhacíma nožíkama neměla proti hafo nepřátelím chybu ... Stačil protiútok a pak hodit 1-2 nože na vzdálené nepřátele a bylo o 1-2 parchanty mín ... :roll:

BTW konec jsem opakoval naštěstí jen 2x, ale u toho Roberta jsem dokola taky běhal ... 8)
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Da se utocit s dykou kdyz mas jeste vrhaci noze?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dá, ale musíš bejt blízko nepřítele.
Goldnoob team proud member!
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

To fakt nevim, co jste v tom zaveru provadeli. Roberta i jeho bandu poskoku jsem rozkrajel jak prd.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Counter kill som vyuzival celu hru a to ze na konci tym silnych protivnikov nezabije to vobec nevadi, vacsinou to vyslo asi tak ze ked som ho counter killom zrazil k zemi za dobu co sa staval ho Altair stihol zabit silnym seknutim meca, malokedy sa mi stalo ze do toho ostatni namna zautocili.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mno, tak hra si zaslouží veliké díky za audiovizuální stránku a s tím spojenou atmosféru a zpracování historického světa a vůbec reálií (sci-fi háv, do kterého je hra obalena, mi též nevadí a spíše jej považuji za plus - umožní to např. věrohodně limitovat lokace - narozdíl třeba od Oblivionu) a díky nebo spíše ovace patří také za bezkonkurenční zpracování pohybu hlavního hrdiny, resp. i NPC.

Už tak s povděkem ale tolik nekvituji tu konzolovost a zejména po čase (když opadne prvotní "WOW" nadšení) neodiskutovatelnou repetitivnost i nudnost obsahu jednotlivých herních činností (zejména těch nudných a opakujících se minimisí před otevřením hlavního targetu, do kterých Vás hra nutí). Nad rámec toho, toho ale ve hře moc dělat nelze (nepočítám-li skákání na všechno možné).

Tj. hra exceluje ve všem ostatním, jen ne v tom nejdůležitějším - v herní stránce. Zde má značné rezervy.

Lepších 7/10....

P.S. na Vistách x64, v DX10, na 8800 GT nádherně plynule na max. detaily.. po této stránce je to tedy nádhera, jenom ta herní náplň by mohla být bohatší a méně nudná.
show must go on..
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Tak jsem u finálního parchanta...zkoušel jsem to 3x,zatím se to nepovedlo :roll: fakt tuhá bitka :-D

EDIT:sakra,setřeli mě...já "ho" zabil a bylo to ženská :lol:
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tahle bitka NIC není proti tomu co tě čeká, teš se : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak jak pise Paul :) okrem toho Altair ju nezabil, pokial si ju nedal potom rozhovore vlastnorucne.
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Já se právě sekl v té vraždě kde máte zabít toho parchanta co pálí ty knihy, háček je ale v tom že jich je více stejných..
Je nějaký způsob jak ho poznat a zabít na poprvé??
Nebo se musí vyvraždit všichni a až ten poslední co zbyde je ten pravý?? :?
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Chang píše:Já se právě sekl v té vraždě kde máte zabít toho parchanta co pálí ty knihy, háček je ale v tom že jich je více stejných..
Je nějaký způsob jak ho poznat a zabít na poprvé??
Nebo se musí vyvraždit všichni a až ten poslední co zbyde je ten pravý?? :?
Já tedy zabil všechny, na mapce jsem měl i vyznačeno jakože více cílů :?
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

nemusíš zabíjet všechny, já to tak dělal, vždycky mě zabili a pak jsem zase od znova a za jedním jsem běžel a náhodou to byl on, takže jsem sejmul jenom jednoho....

nemyslel jsem counter kill, jestli je to to tou díkou do zas nebo zepředu, prostě mečem a klikat na myši jak blázen, tak jsem to drtil v pohodě
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“