Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

hratelnost to ma vybornou, kazdou chvili nejaka situace ktera to vyhrocuje, uplne me ta hra pohltila, pripadal sem si jako jeden znich, treba ten rozpulenej most :roll:

// uz sem na to prisel sam, lehnul sem si tak aby me tesne minulo to BVP a slo to jako po masle :)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Tak jsem u kámoše dal demo, na 22" LCD, všechno na full (on je trochu hw prase, nesere se s tím :D ); a maso... moc moc moc maso :D

Ano, je to naskriptovaná blbost bez kousku hratelnosti ala Flashpoint, ale hraje se to krásně. Nevěřil jsem tomu, že by mě jestě nějaká nová hra bavila.

Reálnost nekomentuju, není.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Taky jsem neodolal a paráda...II světový už mám plný zuby tak jsem si řek dám tohle cože to s CoD udělalo a baví mě to :) Už jen ta "projížďka" ze začátku v tom mercedesu-jak když opravdu jedete tím městem...jen jsem se kochal..pomalu jsem si prošel první misi a nijak nechci chvátat..
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Tak uz jsem to prosel ! Na druhou nejtezsi obtiznost ... A musim uznat nejlepsi single player co sem na PC hral ... Half 2 a tak taky nejsou spatny ,ale todle je proste TOP 1 ... Masakr ..

Hlavne si u tedle hry cenim:
Skvela Hratelnost ,skvely pribeh ,velmi dobre spracovana grafika
to se jen tak u dnesnich her nevidi ..

Uz se nemuzu dockat neceho dalsiho ...best singlepalyer game ..

pockejte si na misy ze sniperem z toho se poserete ! :twisted:
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Tak hru mám zasebou, dohral som ju dokonca na 6600GT :oops:
Som mysle prekvapený HW náročnosťou, na prahistoricekj GK som si mohol dovoliť medium detaily a 1024x768, a hra bola plynulá ...
Hra ma celkovo bavila, aj keď samozrejme mohala byť dlhšia. Hral som na Hardened, a jediné problémy som mal v onej misii so sniperom, tú som dosťkrát opakoval...
Hra celkovo = CoD presunuté do modernej doby, aj so svojimi neduhmy (linearita, krátka herná doba atď) ale aj so svojimi kladmy (super atmosféra, slušné tech. spracovanie, kvalitný MP) Kebyže mám hodnotiť, má u mňa 89 % :)
.
skunk
Nováček
Nováček

nefunguje

Příspěvek od skunk »

Nevite pls nekdo co stim?:
Nainstaloval jsem CoD 4 a pri pokusu ji zapnout naskoci cerna obrazovka a presipaci hodiny. Cerna obrazovka pretrvava dokud hru nevypnu pomoci ctrl+alt+del. Pc mam na hru dostatecne vykonne

cpu: e6420@3,2 Ghz
operacni pamet: 2 gb
gk: x1950pro + nejnovejsi catalisty, i omega drivery, porad to samy nic nepomaha

Pokud nekdo tusite co by s tim mohlo byt, nebo jak to zpravit, pls napiste. predem dik
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Super hra, ale kousl jsem se na konci sniperské mise v Prypiati :sad: , mám proti sobě přesilu a vždy mě zabijou když je vrtulník 2km ode mě, nevíte co s tím :? Jestli je na to nějakej fígl :?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Na jakou obtížnost hraješ ?
Goldnoob team proud member!
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Kaspec ... Musis bojovat jinak to nejde .. Taky sem se s tim mr..... Ja se schoval do prava ..Tu levou nekry tam to kryje ten sniper.. a zkus kryt stred a pravou ..a misto pistole si vem kalacha ... nastraz bomby a bojuj .. ja sem se nejcasteji schovala za tu autodrahu ... :)
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Kašpec píše:Super hra, ale kousl jsem se na konci sniperské mise v Prypiati :sad: , mám proti sobě přesilu a vždy mě zabijou když je vrtulník 2km ode mě, nevíte co s tím :? Jestli je na to nějakej fígl :?

to je jednoduchy, zabij vlnu az ti zbydoutak 2-3 vem si automat ze zeme a bez kosit belgicany :lol:

//edit: kazdopadne me nejvic s*r* to ze cista herni doba byla tak 5 hodin :sad:
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

me se libi v tehle misi jak ty vojaky zerou psi :D koukam optikou a najednou na jednoho skoci pejsanek :D
NB:Acer Aspire V3 571G
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Psi jsou vůbec v tý hře dost brutální. Jak si je člověk pustí k tělu, tak je to většinou v pr**** ... a za běhu se do toho taky trefuje blbě :)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

no a vubec nejhorsi kdyz hrajete za toho snipera a toho cokla co tam zere toho vojaka zastrelite tam pribehne cely gestapo coklu :lol:
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

na E3 to dostalo cenu za nej grafiku roku opravnene ,i kdyz crysis mozna vypada lip je u codcka optimalizace luxusni !! single je bohuzel kratsi na ukor multiplayeru (kterej je vybornej) celkem nebyla jedina chvilka kde bych se nudil. jinak na sestave viz podpis jedu 1440x900 high/extra textures s 4xAA 16xaf a fps 50-100
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

jak nastavit high detaily? tuto moznost tam nemam. Mam 8800GTS 640mb a mam tam jen low a normal.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Phz do toho psa taky nesmis vystrelit .. ale obejit ho ..obcas je dobre pockat na to co ti ten sniper rekne ...

Recon: nevim jak je to v call of duty ,ale u Crysisu v Xpeckach full detaily treba nastavit vubec nejdou ve hre ... Jde to nejak obejit ,ale netusim jak.

//Thellwin - upraven post, na tohle můžeš použít SZ
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Pěkna games :) a pěkny motion capturing :) i když to tam občas zahapruje a fakt jen vyjímečně
nějake to videjko ze hry (3D) http://img532.imageshack.us/my.php?imag ... ofdvt5.flv
jen škoda že je to fakt hodně naskriptovane :(
PS: jak v akci neni víc jak 5 nepřátel tak mi to jede ALL HIGH +20 1024*768
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Phz do toho psa taky nesmis vystrelit .. ale obejit ho ..obcas je dobre pockat na to co ti ten sniper rekne ...

ja vim, uz sem to dohral, ja vim co rikal rikal ze se mu mam vyhnou jenze kdyz sem se mu vyhybal, tak me zarazilo to ze na me zacal vrcet a ze se zamnou rozbehne, takze sem ho sejmuj a pak sem uslysel jenom jenom jak stekaj dalsi psi :lol:
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Recon píše:jak nastavit high detaily? tuto moznost tam nemam. Mam 8800GTS 640mb a mam tam jen low a normal.
napodobne, jen mam 7600GS
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já na X1950Pro to samé.

Původně jsem myslel, jestli to high nedovolí jenom na kartách s 512MB+ pamětí ale když to samé je i na 8800GTS 640MB :?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“