No.. s tim mam uz trochu problem. Rekl bych, ze jako dvoulety hrac uz tak trochu patrim k te komunite, ktera v podstate tuhle hru pomohla svym hranim a odhalovanim chyb nejak budovat a aby mi nyni vyvojari davaly tresty za to ze mi nejaky vypatlany ko*ot projede pred delem ve chvili, kdy mackam spoust.. to teda ne.Prometheus píše:Jsou jen dvě možnosti, bud zatneš zuby nebo si najdeš jinou hru...
O tom, jak brutalne poklesl prumerny inteligencni kvocient ve hre, uz ani nemluvim. Je mi z toho pomalu ale jiste na zvraceni. Ne kvuli autorum, ne kvuli sobe, ale kvuli tomu, ze tady nadherne vidim, jak priserne tupa EU je. Jak moc je tady lidi, kteri nejsou schopni pochopit ani 1+1.. natoz si precit pravidla nejaky hry.. dodnes potkavam IS-2, IS-3 apod. stoje zaparkovane uprostred krovi stylem predek ven, zadek ven.
Prechod resim.. vypada to na War Thunder. Zkusime.. az se naplni hraci (rozumej retardovanymi dementy), bude hold prechazet jinam.
Ve WoTku mam spousty penez, protoze ty dostavam i za prohrane hry. Nastrilim toho pravidelne docela dost.. nekdy se dari, nekdy ne.. na tom nic neni. Ale abych tady pul dne zkousel nahnat kvuli 2xEXP stupidnich par tanku a daval to na 20tou bitvu, to teda fakt ne. Ta hra je proste odepsana..