Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Red Devil »

xtron píše:nevíte jestli se dá zvětši minimapa? teď nedokážu odhadnout vzdálenost :?
Mám stejnej problém, podle mini mapy se ted vubec neorientuju...
Zvětšíš ji Mkem
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

jo to vím, ale tohle neřeší můj problém :)
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Minimapa je uplne rovnaka ako pred patchom :lol: .... len pribudla moznost si ju zmenit na hybrid/satelit + opacity. A nerozumiem co sa tam chces orientovat...Nkom si ju odzoomujes ked chces, Mko maximalizujes a Bcko menis rezimy. Mas tam aj svoju poziciu tak nerozumiem kde je problem.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Já taky ne, ale fakt se nejsem schopnej zorientovat.
Často se mě stává, že emzáka vidím jinde než odkud mě pak sundá. Poslední dobou jsem hrál podle ní a po patchy sem úplně v prdeli.
Včera sem byl na servru, kde jako by od nás nikdo nespotoval, na mini mapce nikde nikdo, ale protivnici nas davali jak když vidí přez zdi....
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Třeba měli tlumič tak proto jsi je neviděl na mapce :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nejde o tlumič. Jako by vůbec nikdo neoznačoval
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Hoši, už mě to začíná pěkně... Připojim se do hry, po 5 sekundách "Váš tým prohrál", statistiky kola, černá obrazovka a konec.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Welcome to the bugfield 3. Bud rad ze nedostavas kazdu minutu "something went wrong" ako ja.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

minimapa jede uplně v pohodě, ale co mě drbe jsou furt ty hitboxy....
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nerboard píše:Welcome to the bugfield 3. Bud rad ze nedostavas kazdu minutu "something went wrong" ako ja.
Já prostě nechápu tu neschopnost. Vždyť to trvá už od začátku vydání a 3(?) patche to nejsou schopný opravit? Zkrátka nesmim hrát na serveru, kde se točej mapy :sleepy: .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Sir_-_Death píše:
Nerboard píše:Welcome to the bugfield 3. Bud rad ze nedostavas kazdu minutu "something went wrong" ako ja.
Já prostě nechápu tu neschopnost. Vždyť to trvá už od začátku vydání a 3(?) patche to nejsou schopný opravit? Zkrátka nesmim hrát na serveru, kde se točej mapy :sleepy: .

Hm, mě se nic takovýho neděje....mám pocit, že to bude dělat jak komu. Obecně nemám s BF3 jakýkoliv problém. Takže si nestěžuju. Max. jednou měsíčně černá obrazovka při loadingu.
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

já mám časté problémy s modrou obrazovkou
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

u me se stava obcas black screen pri loadingu a pak kdyz odejdu z jednoho serveru a jdu na jinej, tak se spusti bf3.exe process ale hra uz ne, pak musim sundat celej origin a killnout bf3.exe a zase to jde, proste des, meli by s tim neco delat a ne jen kurvit zbrane jako tomu je doted...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

měl sem problémy s černou obrazovkou, stačilo si sehnat ty registry nebo co pro ruskou verzi (ikdyž mam verzi z G2play která by ruská neměla bejt), ted jsem měl jednou nekonečný načítání a jedinkrát černou obrazovku, ale co se týče obečně funkčnosti hry tak mi už běží perfektně docela dlouho
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já teda jiný problémy se hrou nemám, jen prostě když se mění mapa, tak v 95% se objeví černá obrazovka. Proto jsem omezenej hrát servery s jednou mapou.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Po pristim updatetu battlelogu se u servu budou zobrazovat zustavajici tickety
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to je fajn, akorat uz vidim, jak k tomu nasekaj dalsich 100 chyb :roll:
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Sir_-_Death píše:Já teda jiný problémy se hrou nemám, jen prostě když se mění mapa, tak v 95% se objeví černá obrazovka. Proto jsem omezenej hrát servery s jednou mapou.
v momentu, když se ti bude měnit mapa tak s ito hoď do Windowsu a potom zase zpět a spadnout by to nemělo.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Walker píše:v momentu, když se ti bude měnit mapa tak s ito hoď do Windowsu a potom zase zpět a spadnout by to nemělo.
Zkusím.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Už třetí den mám dojem, jako když protivníci přesně vědí, kde jsme
už jsem to psal.
Není to jen o tom, že pořád chcípám, ale chípají všichni...
třeba tenhle report:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 348055661/

jako když oni mají nějaký vylepšení, prostě přesně vědí kde sme
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“