Mám stejnej problém, podle mini mapy se ted vubec neorientuju...xtron píše:nevíte jestli se dá zvětši minimapa? teď nedokážu odhadnout vzdálenost
Zvětšíš ji Mkem
Moderátor: Baneshee

Mám stejnej problém, podle mini mapy se ted vubec neorientuju...xtron píše:nevíte jestli se dá zvětši minimapa? teď nedokážu odhadnout vzdálenost

Já prostě nechápu tu neschopnost. Vždyť to trvá už od začátku vydání a 3(?) patche to nejsou schopný opravit? Zkrátka nesmim hrát na serveru, kde se točej mapyNerboard píše:Welcome to the bugfield 3. Bud rad ze nedostavas kazdu minutu "something went wrong" ako ja.

Sir_-_Death píše:Já prostě nechápu tu neschopnost. Vždyť to trvá už od začátku vydání a 3(?) patche to nejsou schopný opravit? Zkrátka nesmim hrát na serveru, kde se točej mapyNerboard píše:Welcome to the bugfield 3. Bud rad ze nedostavas kazdu minutu "something went wrong" ako ja..

v momentu, když se ti bude měnit mapa tak s ito hoď do Windowsu a potom zase zpět a spadnout by to nemělo.Sir_-_Death píše:Já teda jiný problémy se hrou nemám, jen prostě když se mění mapa, tak v 95% se objeví černá obrazovka. Proto jsem omezenej hrát servery s jednou mapou.

Zkusím.Walker píše:v momentu, když se ti bude měnit mapa tak s ito hoď do Windowsu a potom zase zpět a spadnout by to nemělo.