ofi píše:Já dávám elitky tak do 1-3s, jakmile to trvá déle, tak už je to brzda a nevyplatí se přecházet na vyšší MP. A nedejbože když narazim na waller-arcane-firechans-invulnerable, hodí ti zeď, nejlíp někam do rohu, na ní hodí další, takže se nemůžeš hejbat, do toho ti mrskne sentry, která ti sežere serenity a potom jsi v ******.
ah tak uz rozumim ktera bije:). Tak ja takove meritko nemam. Pro me muze trva i 1min nemam s tmi problem. O tech kterych hovoris tam mam nastavene ze me muzou zabit az 6x a vzdy se je do te doby snazim dorazit:). Proste me vadi nechat neco za sebou. Mam problem i pri prochazeni ze vymetam kazdej roh. Prave jak sem byl z kamosem co chodi jako ty tak ten uplne plakal od te doby se mnou uz nebyl. On byl zvykly na frk frk a ja sem si chodil dungeonama pres cely se klidne vratil atd. Btw ale to taky cekas na uzitecny item 2 mesice ne? dyt to mp prave zvysuje sanci na drop secial itemu. Navic ovlivnuje i MF coz mas pak vetsi sanci na affix roly u nekterych i hodnoty.
Btw mohl bych te poprosit o link na armory? bych chtle ocihnout skladbu tvych veci pro inspiraci. diky
ted me padli 3 legendy za cca 45 min, ale nic pro me DH,
jak udelam screen z hry, abych vedel zda to ma nakou cenu? ruzny kombinace print screenu z altem, ani s funkc klavesnici me nejdou,
Koukam ze se to tu zas nejak rozjelo. Jsem ted s witchem v infernu A2 a nestacim se divit. Zatimco s predchozima postavama (barbi/wiz/hunter) jsem se bal vylezt ze sklepa, s timhle to ted jedu s prstem v nose pri zhruba stejnych zakladnich statech (30k dps/60k life). Nejtezsi parchanti jdou k zemi do 10s, ale hlavne moje dogy a zombi mi je hezky drzej od tela, takze nemam problem s prezitim a moh bych to klidne hrat HC. Hodne ale zalezi i na nastaveni run. Zavedeni MP zrejme taky zpusobilo snizeni zakladni obtiznosti, coz mi celkem vyhovuje. Mam z AH koupenejch par veci max. za 200k a ostatni jen co jsem nasel...
za barbara mels problem? jedinej problem za barbara muze vzniknout mezi zidli a klavesnici,protoze barbar je zarucene nejvetsi prase,ktery tam ted je,kotel armoru diky str,resisty si potuni diky warcry,nezastavitelnej v zerkerovi a lifesteal za !!9%!! dmg na infernu diky rendu...proste killing machine
invulnerable moby uz odstranili,to by ti,co meli kolem sebe permanentne zaplej stit,moc to zdrzovalo...
WD je hodne dobrej na farmu low MP diky tomu "kyselinovymu desti" takze jen bezi a vse oneshotuje,s vyssim mp je opet k nicemu,ja ho momentalne hraju na hardcore a docela pohoda (pulka nightmare)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tak moment mohl pamatovat doby kdy brambora v infernu farmila A1 a byla rada.... Ze zacatku prave barbar nebyl moc dobry. To byla i doba kdy sem z monkem chodil se stitem:))
Btw proc by mel byt k nicemu? Kazda postava se da hrat... jasne proti barbarovi se asi musis snazit )
ofi píše:Monk - MP0 80k MP1 100k a ostatní už je v řádu 120-150k + kotel resistů + armoru a lifu, s tím jde ruku v ruce LoK a LoH.
Ale prosim Te tohle je nesmysl .... dle ceho urcujes dmg? Dle toho cisla ve statu? Na vyssich MP je ti Life on kill uplne nahovno a Life on hit musis mit alespon 2000 per sekundu diky jeho redukci na Infernu. Pri velkem dmg a na vysich MP se ti vyplati spise Life steal nez Life on hit .... ma sice take redukci ale pri dmg 300k za utok teto uhealuje bez problemu, idealne s vysokym AS.
Kdyztak prosim o link na tvuj ucet na battlenetu at se muzeme pokochat nebo to jen trolujes?
A invulnerable uz odstranili hodne davno .... pekne kecas
zhor píše:Koukam ze se to tu zas nejak rozjelo. Jsem ted s witchem v infernu A2 a nestacim se divit. Zatimco s predchozima postavama (barbi/wiz/hunter) jsem se bal vylezt ze sklepa, s timhle to ted jedu s prstem v nose pri zhruba stejnych zakladnich statech (30k dps/60k life). Nejtezsi parchanti jdou k zemi do 10s, ale hlavne moje dogy a zombi mi je hezky drzej od tela, takze nemam problem s prezitim a moh bych to klidne hrat HC. Hodne ale zalezi i na nastaveni run. Zavedeni MP zrejme taky zpusobilo snizeni zakladni obtiznosti, coz mi celkem vyhovuje. Mam z AH koupenejch par veci max. za 200k a ostatni jen co jsem nasel...
Zalezi kdy naposledy si hral pokud to bylo pred patchem 1.03 tak ano Inferno bylo brutalni .... ted uz je to prochazka ruzovou sadou
Naposledy upravil(a) Nordir dne pon 21. led 2013, 17:23, celkem upraveno 1 x.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
pokud by chtel nekdo changnout tak muzeme,
jinak nalezeno na infernu - act 3 - od zacatku aktu do pulky aktu, jel sem to nekolikrat po sobe, demon hunter 60+22
jinak nalezeno na infernu - act 3 - od zacatku aktu do pulky aktu, jel sem to nekolikrat po sobe, demon hunter 60+22
Skoda ty legendarky nejsou zadnej zazrak.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
jediny prodatelny je to chantodos force,ale zase nema ap on crit...na WW se totiz nepouziva two hand(a kdyz,tak skorn),ten WD dagger nema ani slot,ani crit dmg a ten twohand sword je vylozene haedrig style
Naposledy upravil(a) Alfajk dne pon 21. led 2013, 18:16, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Cus, me by mozna zajimala ta kudla pro W.Dr. Mam neco nabidovanyho tak uvidim jak to dopadne.
No... kdyz to vidim, tak budu muset safra zainvestovat do gearu, utratil jsem cca 200k za komplet regeneracni gear, abych dal na inferno Butchera, ale jinak je ten build to nepouzitelnej... bezne mam jako wizz 30k DMG, nechapu, kde to vsichni berete
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.