Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- xtron
- Začátečník

- LoCo99
- Začátečník

Re: Battlefield 3
ted jedu G3 + M26 Dart , to zneužívá toho bugu asi nejvíc.
Miluju argument : "tak to nehraj CODkaři " když si dovolim postěžvat na tenhle Bugfield
Miluju argument : "tak to nehraj CODkaři " když si dovolim postěžvat na tenhle Bugfield
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
hhh... to znam, to mi rikaj taky... holt extremni priznivci bugfieldu zavidi relativni bezchybnost COD serie 
- mouldy
- Pokročilý

Kdyz je dil co dil naprosto stejnej, tak aby to bylo zabugovany...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- LoCo99
- Začátečník

já nechápu tu nenávist mezi hráčema těhle 2 sérií, teda spíš, abych byl konkrétní - nenávist příznivců BF3 (né jinejch BF) vůči hráčum COD série.... jo, COD je furt stejný, od roku 2007 kdy vyšlo CoD4 tak se nic nezměnilo (teda vypíchnul bych parádní singleplayer Black Ops) , ale aspoň to funguje... navíc je to jinej soudek hry než BF, to ví každej kdo to hrál oboje..
abych nebyl OT, tak momentálně proběhlo 19-0 s M26 DART MASS

abych nebyl OT, tak momentálně proběhlo 19-0 s M26 DART MASS
- xtron
- Začátečník

já měl teď s massem 40-1 a noobové mě začali reportovat 
- LoCo99
- Začátečník

hele zdá se mi to nebo ten M26 SLUG je uplně naprd ? dmg nic moc a delší dostřel teda ani náhodou pokud to teda neni náchalný na pohyb
- xtron
- Začátečník

slug je jedna střela a s tou se musíš strefit do hlavy jinak kill nedáš
- SlepiCza
- Nováček

#Flegy: CoD má taky tři řitě bugů ... jen si vzpomeň po kolika verzích bylo pořádně hratelný CoD1 nebo Cod2 o pětce ani nemluvim ... tam bylo 6 patchů ? Je fatk, že tehdy bylo ohromný pozitivum že patche přinášeli i nový mapy/zbraně místo debilních DLC za prachy 
- xtron
- Začátečník

zajímalo by mě proč na snipery nefunguje potlačovací palba
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
SlepiCza: vim, ale nikdy nenasekali dalsi zasadni chyby vydanim patche. 
- mouldy
- Pokročilý

Tak jsem si po delsi dobe zas dal BFko, abych vyzkousel tu buglou M26tku a vsiml jsem si, ze ji ted pouziva kazdej druhej, coz je fakt parada...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- LoCo99
- Začátečník

já zas ted byl všude kde o tom nikdo nevěděl, místo toho mě kosil přes půl mapy frajer s MP7
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě přijde, že přibilo hodně podivností.
Často střílím první, viditelně zasahuju, on se otočí a na jednu ránu mě dá.
Nebo včera jeden týpek s tím lehkým kulometem měl mušku jak se snipou...
Často střílím první, viditelně zasahuju, on se otočí a na jednu ránu mě dá.
Nebo včera jeden týpek s tím lehkým kulometem měl mušku jak se snipou...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
jj typ 88... vcera me s nim daval pres 2 vlajky taky, proto sem se odpojil... uplne nej je, kdyz te nekdo sunda tim magnumem s optikou z baze trebas na vrcholu hory v caspianu... krasna kravina... 
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ale nejlepší, že předevčírem sme na tom samím sarveru byli a hrálo se krásně.
To už člověk fakt neví kam chodit.
To už člověk fakt neví kam chodit.
- icebosss
- Začátečník

-
ty co tě dávaj podivně rychle a na velký vzdálenosti mají většinou no recoil.... existuje proti tomu vůbec obrana, reaguje na to pb nebo server nějak?
Naposledy upravil(a) icebosss dne ned 15. dub 2012, 12:30, celkem upraveno 1 x.
- Nerboard
- Začátečník

-
Cheaty v BF3?
Naco ved BF3 ti dava tolko moznosti ako bugovat hru a vsetko je v hre zabudovane. Skusal som nozicky na zbran a hadajte co sa nestalo - zvysuju presnost strelby od boku. Nozicky....bipod...nechapem ako ale zlepsuju presnost 
- LoCo99
- Začátečník

jo takhle to mam u několika zbraní, s nožičkama se mi střílí od boku líp, mam to vyzkoušený na RPK - s nožičkama (složenejma) ze stoje sypu auto 10 ranou dávku, lítá to vesměs tam kam mířim nebo to kopne vejš.... s foregripem - lítá to absolutně do stran po prvních 3 ranách
nějak už to vážně nechápu.. hlavně doteď nechápu proč ty sniperky nemaj možnost příslušenství killflash, hrajou si na to jak je to skvěle reálný, ale určitě hodně reálnejch odstřelovačů je zvyklejch házet po sobě prasátka a prozrazovat se
nějak už to vážně nechápu.. hlavně doteď nechápu proč ty sniperky nemaj možnost příslušenství killflash, hrajou si na to jak je to skvěle reálný, ale určitě hodně reálnejch odstřelovačů je zvyklejch házet po sobě prasátka a prozrazovat se
- xtron
- Začátečník

už teď běhá po mapách spousta noobů s odstřelovačkama tak nevím proč bychom jim ulehčovali práci s tím že by nešli vidět