3.2-3.5Ghz dáš i na Commandu,ale musíš to uchladit,chce to best vodníka.lilleek píše:Tak já myslel kolem těch 3,2-3,5GHz a doufám, že to ještě stále nejsou jen ty 2 desky. Hodil by se mi nějakej seznam desek, co mají ten měnič napětí. Má ho někdo?
E6850 vs. Q6600
- Kinomaniak
- Začátečník

E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak co testoval OBR http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2
takže eVGA 122-CK-NF68 revize T1 a pak DFI ICFX3200 s čipsetem RD600. Ale i když budeš mít desku,musíš mít i CPU,co to dá a chlazení.
takže eVGA 122-CK-NF68 revize T1 a pak DFI ICFX3200 s čipsetem RD600. Ale i když budeš mít desku,musíš mít i CPU,co to dá a chlazení.
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Q6600 je na prvni pohled a predevsim pro lidi co do toho moc nevidi BEST BUY, ale bylo by dobry si uvedomit, co takovy cpu prinasi. Pozitivim je opravdu malo, zatim negativ az moc...
1. teplo a s tim spojena spotreba - musite zainvestovat do opravdu kvylitniho chlazeni, v pripade OC musite sahnout po vodnikovi
2. problem vyberu desek pro OC - jsou pouze 2 desky, ktere podporuji gtl voltage, eVga, ktera neni dostupna a DFI s Xpress3200, ktera neni zrovna z nejpovedenejsich
3. nevytizenost - pokud opravdu nedelate s videem nebo grafikou na profesionaklni urovni (tedy ze se tim zivite), tak 4 jadra postradaji smysl, protoze se jednoduse nevytizi...
Ja osobne hodlam v budoucnu prestoupit na 4jadrove cpu, ale ve chvili, kdy se tyto negativa zminimalizuji, tedy odhaduji za rok, mozna dyl...
1. teplo a s tim spojena spotreba - musite zainvestovat do opravdu kvylitniho chlazeni, v pripade OC musite sahnout po vodnikovi
2. problem vyberu desek pro OC - jsou pouze 2 desky, ktere podporuji gtl voltage, eVga, ktera neni dostupna a DFI s Xpress3200, ktera neni zrovna z nejpovedenejsich
3. nevytizenost - pokud opravdu nedelate s videem nebo grafikou na profesionaklni urovni (tedy ze se tim zivite), tak 4 jadra postradaji smysl, protoze se jednoduse nevytizi...
Ja osobne hodlam v budoucnu prestoupit na 4jadrove cpu, ale ve chvili, kdy se tyto negativa zminimalizuji, tedy odhaduji za rok, mozna dyl...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli nekoho zajimaj negativa mne je to celkem uplne jedno ....... hlavni ej ze je to 4 jadro a pokud nevyuzije vsechny ctyrjadra tak ani ty ostatni nebudou tolik zrat, a pretaktovat to jde nadherne na asus P5B ...Gerimo píše:Q6600 je na prvni pohled a predevsim pro lidi co do toho moc nevidi BEST BUY, ale bylo by dobry si uvedomit, co takovy cpu prinasi. Pozitivim je opravdu malo, zatim negativ az moc...
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

hlavne ze jsi s tim spokojen a dat si na case nalepku "Quad inside"... prej se na to dobre bali holky..rostaxx píše:Nevim jestli nekoho zajimaj negativa mne je to celkem uplne jedno ....... hlavni ej ze je to 4 jadro a pokud nevyuzije vsechny ctyrjadra tak ani ty ostatni nebudou tolik zrat, a pretaktovat to jde nadherne na asus P5B ...Gerimo píše:Q6600 je na prvni pohled a predevsim pro lidi co do toho moc nevidi BEST BUY, ale bylo by dobry si uvedomit, co takovy cpu prinasi. Pozitivim je opravdu malo, zatim negativ az moc...
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Muzes mne rict, proc si ten Quad teda chces koupit? Abys byl velka holka? Abys mohl pred kamaradama machrovat, ze mas Quad? Protoze mas moc penez a nevis co s nima?rostaxx píše:Nevim jestli nekoho zajimaj negativa mne je to celkem uplne jedno ....... hlavni ej ze je to 4 jadro a pokud nevyuzije vsechny ctyrjadra tak ani ty ostatni nebudou tolik zrat, a pretaktovat to jde nadherne na asus P5B ...
Jiny duvod nemas...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
1 jedina vyjimka... Jestli si ten clovek kupuje ctyrjadro kuli jedne hre... No nevim, co na to rictICE píše:hm. co takovej suppreme commander? udajne jede na 4jadru o dost lip nez na 2jadru...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
DPC ja to mam na praci, jaky holky jaky kamaradi, co to tady placate proboha ?Hry hraju vijimecne.....a kdyz uz mam penize tak proc ne, proc si ho nekoupit ? A kdyz uz nekdo kupuje quad tak pochybuju ze ho nejak zajma zravost tohoto cpuKamikadze píše:Muzes mne rict, proc si ten Quad teda chces koupit? Abys byl velka holka? Abys mohl pred kamaradama machrovat, ze mas Quad? Protoze mas moc penez a nevis co s nima?rostaxx píše:Nevim jestli nekoho zajimaj negativa mne je to celkem uplne jedno ....... hlavni ej ze je to 4 jadro a pokud nevyuzije vsechny ctyrjadra tak ani ty ostatni nebudou tolik zrat, a pretaktovat to jde nadherne na asus P5B ...
Jiny duvod nemas...
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu, ze se jedna o nastupce hry na ktery jsem zavislej, tak mi nezbude nic jinyhoKamikadze píše:1 jedina vyjimka... Jestli si ten clovek kupuje ctyrjadro kuli jedne hre... No nevim, co na to rictICE píše:hm. co takovej suppreme commander? udajne jede na 4jadru o dost lip nez na 2jadru...
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Jasne jsem tam napsal, ze lidi, kteri to maji pro praci respektuji, takze pak nechapu tu narazku na me.rostaxx píše:DPC ja to mam na praci, jaky holky jaky kamaradi, co to tady placate proboha ?Hry hraju vijimecne.....a kdyz uz mam penize tak proc ne, proc si ho nekoupit ? A kdyz uz nekdo kupuje quad tak pochybuju ze ho nejak zajma zravost tohoto cpuKamikadze píše: Muzes mne rict, proc si ten Quad teda chces koupit? Abys byl velka holka? Abys mohl pred kamaradama machrovat, ze mas Quad? Protoze mas moc penez a nevis co s nima?
Jiny duvod nemas...
Jinak si myslim, ze spotreba je celkem dulezita. Q6600 se jiz dostalo dost na nizkou prodavajici cenu a uz ho nekupuji pouze lidi, co nevedi s penezi, ale i obycejni lide. Navic s tim souvici koupeni silnejsiho zdroje atd. .. Treba ty s penezma nemas problem, navic kdyz jeste pc pouzivas na praci, ale jini uzivatele proste tohle nevidi a pak se akorat divi, proc jim to nejede a mnozi se tu pak dotazy, "co s tim ksakru je?"
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- fortress
- Začátečník

-
- Gerimo
- Mírně pokročilý

ty asi vubec nevis, o cem tady placas... Koukni se na nadpis threadu, projdi si jeho stranky, zamysli se nad sebou a nad tim co se tu napsalo, a pak sem postni nejaky inteligentni prispevek...fortress píše:A ted si vemte ze si nejaky blbci koupej Mitsubishi Lancer Evo kdyz by klidne mohli jezdit v oktavce v tdicku!
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: