LOTR: Battle for Middle Earth
Moderátor: Baneshee
- transylvanec
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

podivej se na ukoly mise co musis udelat, ne bonusy ... myslim, ze musi prezit ten hlavni ent, ale nepamatuju se, dohral jsem to v pohode.
Jinak ted jedu za sily zla a musim rict, ze to neni buh vi co, nejak se nemuzu ztotoznit se sarumanem a sauronem. chvilkama mi to prijde mnohem lehci nez za stranu dobra i kdyz hrdinove jsou mnohem slabsi, snad jen nazghul je celkem slusny, kdyz ho clovek hlida, tak ho nezabijou ani omylem.
Jinak ted jedu za sily zla a musim rict, ze to neni buh vi co, nejak se nemuzu ztotoznit se sarumanem a sauronem. chvilkama mi to prijde mnohem lehci nez za stranu dobra i kdyz hrdinove jsou mnohem slabsi, snad jen nazghul je celkem slusny, kdyz ho clovek hlida, tak ho nezabijou ani omylem.
---
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já se ted pustil do skirmishe a i ten me dost baví, celkem me dostal ten Balrog jako specialka zlych, najednou se zjevil, zničil mi pul hradu a zase zmizel
Já to za zly hrat nebudu, proste se s nima nejak neztotožnim
Trošku mi vadí, ze človek nemuze dat lučistniky na zdi kolem hradu
Já to za zly hrat nebudu, proste se s nima nejak neztotožnim
Trošku mi vadí, ze človek nemuze dat lučistniky na zdi kolem hradu
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- J X P
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
v kampani to samozrejme jde, me jde o to - pouzivat to i ve skirmishi a davat lučistníky na hradby castlu, to mi nejak nejdeJ X P píše:lucistnici na hradby dat jdou, teba v kampani ... nebo jaky zdi myslis ? jo a nezapomente obsazovat opustene veze lucistniky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- transylvanec
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No v ukolech mam jenom destroy the dam tzn. prehraduJ X P píše:podivej se na ukoly mise co musis udelat, ne bonusy ... myslim, ze musi prezit ten hlavni ent, ale nepamatuju se, dohral jsem to v pohode.
stromovous mi zije , saruman je dead a stejne nez se poradne dostanu k ty prehrade maximalne ji uberu tak 20 proc a pak end mise ze sem prohral ale nechapu proc fakt kua divny
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak mě jdou dát i ve skirmishi lučištníci na hradby castluSentenced píše:v kampani to samozrejme jde, me jde o to - pouzivat to i ve skirmishi a davat lučistníky na hradby castlu, to mi nejak nejdeJ X P píše:lucistnici na hradby dat jdou, teba v kampani ... nebo jaky zdi myslis ? jo a nezapomente obsazovat opustene veze lucistniky.
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

Zítra by mel tiscali e-shop rozesílat češtinu do Middle - Earth, tak bych se chtě zeptal, jeslti už někomu přišla, že by ju mohl hodit na net. Tak co?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- J X P
- Středně pokročilý

opravdu to nejde, zjistoval jsem to i na zahranicnim specializovanem foru a jedinou cestou pro zpetne rozdeleni jednotek je smrtcool.user píše:tak se mi to dostalo do ruka a spica.
fakt nadhera , zvuk, grafika pribeh vse,uz dlouho me nic tak nechytlo.
ale fakt by to chtelo nejak vychytat to spojeni skupin, omylem jsem spojil jezdce a vesnicany a je to jaksi trochu suxx
a na cestinku se moc tesim
---
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,nevite kde je problem?Dam do mechaniky dvd a jak dam instalovat v anglictine,tak to spadne (hlaska windows a konec)V jinych jazykach to de,ale to je pak cela hra 
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- J X P
- Středně pokročilý

tak jsem si s cestinou pustil LotR B4ME znovu za dobro a to na medium, uz preci jen netapu co jak funguje a musim rict, ze je to mnohem narocnejsi. Nejvic mne rozhodila mina v rukou skretu, kdyz je moji lucistnici z Rohanu na konich rozstrileli. BUM a pul elitnich jednotek v haji. JE to zajimave (jen si nedokazu predstavit ty velke bitvy a na hard uz vubec ne, to bude poprava, no uvidime), ale mam nekolik vytek k systemu hry.
1. Spojovani jednotek - fajn, ale neni tezke v bitevni vrave kliknout pravym tlacitkem na jinou jednotku a nestesti je hotovo. Kdyby se spojenim aspon snizil pocet, ale to ne. Zda se, ze je spis vyhodnejsi mit vice operativnich jednotek, nez 1 s obranou, protoze na hradby jsou stitari skoro na nic.
2. Nemoznost rozpusteni jednotek - o5, clovek jiste v urcite dobe vyrabi urcity typ jednotek, protoze nema jinou moznost, ale v pozdejsi fazi hry, kdyz uz jsou lepsi jednotky tak tyto musi poslat na smrt a ne je regulerne rozpustit. No a pokud by clovek chtel po bitve dozborjit, tak nema sanci, proste je musite poslat jako kamikadze a doufat ze nevyhraji
.
3.System zvysovani zkusenosti u budov - o5, je to fajn, ale pokud vam nejaka nabusena jednotka umre, uvolni se vam tedy misto na 1 jednotku stejneho typu a nez udelate napr. v pripade lucistniku na koni se zapalnymi sipy musite nejprve postavit lucistniky, 4-6 jednotek vyrobit a poslat na smrt, nasledne koupit upgrade zapalnych sipu, postavit zbrojnici a koupit upgrade na brneni a vlajkonose a teprve potom muzete postavit 1 jednotku jizdni lucitnici. Tento postup mi prijde ponekud pomaly a zbytecny.
Rozhodne je nejslabsi strankou B4ME prave ovladani a to je moc velka skoda. Uvidime, treba neco bude resit patch, ale kdovi.
Jinak cestina je udelana moc dobre, je videt ze ji delal fanda serie LotR, sice neni az tak potreba, ale je to sympaticke. Nektere detaily mi v anglicke verzi unikly tak se tedka kocham
.
1. Spojovani jednotek - fajn, ale neni tezke v bitevni vrave kliknout pravym tlacitkem na jinou jednotku a nestesti je hotovo. Kdyby se spojenim aspon snizil pocet, ale to ne. Zda se, ze je spis vyhodnejsi mit vice operativnich jednotek, nez 1 s obranou, protoze na hradby jsou stitari skoro na nic.
2. Nemoznost rozpusteni jednotek - o5, clovek jiste v urcite dobe vyrabi urcity typ jednotek, protoze nema jinou moznost, ale v pozdejsi fazi hry, kdyz uz jsou lepsi jednotky tak tyto musi poslat na smrt a ne je regulerne rozpustit. No a pokud by clovek chtel po bitve dozborjit, tak nema sanci, proste je musite poslat jako kamikadze a doufat ze nevyhraji
3.System zvysovani zkusenosti u budov - o5, je to fajn, ale pokud vam nejaka nabusena jednotka umre, uvolni se vam tedy misto na 1 jednotku stejneho typu a nez udelate napr. v pripade lucistniku na koni se zapalnymi sipy musite nejprve postavit lucistniky, 4-6 jednotek vyrobit a poslat na smrt, nasledne koupit upgrade zapalnych sipu, postavit zbrojnici a koupit upgrade na brneni a vlajkonose a teprve potom muzete postavit 1 jednotku jizdni lucitnici. Tento postup mi prijde ponekud pomaly a zbytecny.
Rozhodne je nejslabsi strankou B4ME prave ovladani a to je moc velka skoda. Uvidime, treba neco bude resit patch, ale kdovi.
Jinak cestina je udelana moc dobre, je videt ze ji delal fanda serie LotR, sice neni az tak potreba, ale je to sympaticke. Nektere detaily mi v anglicke verzi unikly tak se tedka kocham
---
- Phil
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Phil
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

to je celkem logický, že kdo umí anglicky češtinu nepotřebuje,
tak sem hoď odkaz odkud sosat, ať si můžeme vyzkoušet.
tak sem hoď odkaz odkud sosat, ať si můžeme vyzkoušet.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Dr.Evil
- Začátečník

Koupil sem si novej Level, takže už mám tu češtinu, tak kdyby měl někdo zájem, klidně pošlu po mejlu nemá ani půl mega.
- Phil
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

Musíš si ve svým souborovým mažeru nastavit aby ti to ukazovalo skryté a sytémové soubory a pak najdeš savy k této hře (i k jiným) v c:\Documents and settings\Dokumenty - nebo tam někde. Rozhodně je nenajdeš v adresáři se hrou.Phil píše:hele mam takovej dotaz kdyz chci odinstalovat hru save mi tam zustanou nebo se mi smazou se hrou
nic zadny save sem totiz ve slozce nenasel