3D akce o velikosti 100kB!!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jak se vám líbí?

WOW!
16
48%
Ujde
9
27%
No fuj!
8
24%

Celkem hlasů: 33
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Bohuzel nemam dost volneho mista na disku abych to stahl :lol:
0118 999 881 999 119 7253
Geo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Geo »

Ja ten program uz mam na disku par mesicu, jinou verzi (funkcni) - tato se mne taky nechtela spustit. Zasnu vsak nad tou ignoranci, kterou tady ctu.
Panove bez urazky, ale vidim ze vetsina z Vas nikdy nenapsala ani radku kodu (mozna jeste tak ve Vbasicu) :-D
Jinak byste padali na zadky, pred tim co nekdo dokazal narvat do 100KB. Tady vubec nejde o hratelnost toho pocinu ale o programatorske schopnosti autoru. Je to neco jako beh na 100m, kdo tomu nefandi, tak se taky bude ptat proc ti pitomci na te draze tak behaj, vzdyt to k nicemu neni. Ja programuji a shodou okolnosti zrovna na projektu v 3D grafice (nejedna se o hry). A jsem z takoveho programu v naprostem uzasu a pada mi z toho celist. Uvedomte si laskave, ze vse co vidite nejsou bitmapy ulozene nekde na disku, zvuky v tucnych souborech a 3D objekty v 10.000/face modelech jak je tomu bezne zvykem v toho typu hrach. Vse je dynamicky generovane, totez plati o scenach, ktere vznikaji vypoctem za behu programu, mnoho zde pravda odvede graficka karta, ale i tak ... Jsou to proste pani programatori a sampioni ve svem oboru. Kdyby meli zakazku na 1 GB tak Vam v nej mozna vytvori virtualni svet o jakem se vam pri trapnych hrach, ktere zde jmenujete ani nezdalo. Uvedomte si ze stojite pred temer genialnim dilem, nez opet pozvednete prst ke kritice. Ono mozna bylo zbytecne sem ten odkaz vubec posilat, vaze se k tomu jedno prislovi, ktere nebudu citovat, abych se nekoho nedotkl...
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No, krasne si nam to nandal, ale ja jen zopakuju - když je ta grafika hnusna a je mi z ní špatne, tak to muze bejt genialni dilo na 1kB a stejne se to holt nekomu líbit nebude :wink:
Proste tyhle soutěže jsou dobry tak akorat pro "vás programatory" a ne pro nás "z druhy strany" .... :)
Nedovolil bych si tvrdit, že autor je špatnej nebo jakej programator - nemůžu soudit - tak človek soudí proste to co vidi a co je mu predhozeno...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“