DVD média

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

jupík píše:Sám se tomu divím ale zatím mám nejlepší úspěch s multidiskem, 30 kousků a vše funkční :) ale pálíto místo 4x jen 2x :cry: ?
To už si skoro myslím, že když budeš pálit 2x na jiný média, bude to taky OK. (až na ty největší shity DataWriter :blee: )
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Zkoušel jsem i dost jiných DVD a tak plovina jich šla do kytek (memorex,imation,commodore,primdisk nebo tak nějak,general) jo a ještě jdou i verbatinky některý
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Nevím, jak vym ale já jsem přešel na značku Multidisk. Bral jsem - a kdybych to mohl vrátit, tak bych vzal jinačí značku. Nevím, čím to je, ale placky se stávají nečitelné. Není to tak dávno, co jsem se díval na video a po cca 14 dnech jsem to dal do mechaniky, tak už jsem měl pešek. Media skladuju v černých DVD obalech, světlo na ně nejde. Další datové DVD mi píše redukční chyba dat. Je to na provaz, asi přejdu na dražší, ale kvalitnější média.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Martin Veselý píše:Nevím, jak vym ale já jsem přešel na značku Multidisk. Bral jsem - a kdybych to mohl vrátit, tak bych vzal jinačí značku. Nevím, čím to je, ale placky se stávají nečitelné. Není to tak dávno, co jsem se díval na video a po cca 14 dnech jsem to dal do mechaniky, tak už jsem měl pešek. Media skladuju v černých DVD obalech, světlo na ně nejde. Další datové DVD mi píše redukční chyba dat. Je to na provaz, asi přejdu na dražší, ale kvalitnější média.
pravda, multidisky stoja za h.....o :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Martin Veselý píše:Nevím, jak vym ale já jsem přešel na značku Multidisk. Bral jsem - a kdybych to mohl vrátit, tak bych vzal jinačí značku. Nevím, čím to je, ale placky se stávají nečitelné. Není to tak dávno, co jsem se díval na video a po cca 14 dnech jsem to dal do mechaniky, tak už jsem měl pešek. Media skladuju v černých DVD obalech, světlo na ně nejde. Další datové DVD mi píše redukční chyba dat. Je to na provaz, asi přejdu na dražší, ale kvalitnější média.
další objevil "kvalitu" multidisků :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nevim, mne se zdaji Multidiscy v poho..Myslim, ze sli v posledni dobe hodne nahoru. S 4x DVD-R nemam sebemensi problem. I kdyz s Verbatimem taky ne :)
show must go on..
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

shadow píše:Nevim, mne se zdaji Multidiscy v poho..Myslim, ze sli v posledni dobe hodne nahoru. S 4x DVD-R nemam sebemensi problem. I kdyz s Verbatimem taky ne :)
Já jsem ze začátku taky neměl, žádné DVD nešlo do koše, po přepálení v poho, ale časem už nějaká nepřečtu. Možná je to jenom vadná série, nevím. :(
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

TDK
HP NX6310
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak uz se k vam taky pridavam. Multidisc DVD-R 1-4x mi najednou nejde vubec precist. A to bylo jen parkrat v mechanice. A nejde ani v jinym compu. Jsou to strasny shity.. Sice zatim to vypadalo, ze funguji bez problemu, ale na tom, ze casem odejdou, je obrovskej kus pravdy. Multidiscy uz nikdy..jedine Verbatimy, TDK - jen tem se da verit..

btw me dokonce zatuhne cely comp, kdyz to DVD dam do mechaniky ..
show must go on..
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Martin Veselý píše:
shadow píše:Nevim, mne se zdaji Multidiscy v poho..Myslim, ze sli v posledni dobe hodne nahoru. S 4x DVD-R nemam sebemensi problem. I kdyz s Verbatimem taky ne :)
Já jsem ze začátku taky neměl, žádné DVD nešlo do koše, po přepálení v poho, ale časem už nějaká nepřečtu. Možná je to jenom vadná série, nevím. :(
Tezko to bude serii.Uplne to same prece delaji i cdrka od multidisku jsou to vite co...
Nic
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Znamej rikal, ze se mu pry jaksi znefunkcnila cela serie Multidisku tak 2,3 mesice po vypaleni...udajne meli 3 mesice chybu ve vyrobe, i kdyz to samozrejme svadej na dodavatele... multishity uz nikdy, verbatim only. Nicemu jinymu uz neverim..

//P.S. Nemuzu si odpustit ani kritickou poznaku k jejich homepage, ostatne posudte sami
show must go on..
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

shadow píše:Znamej rikal, ze se mu pry jaksi znefunkcnila cela serie Multidisku tak 2,3 mesice po vypaleni...udajne meli 3 mesice chybu ve vyrobe, i kdyz to samozrejme svadej na dodavatele... multishity uz nikdy, verbatim only. Nicemu jinymu uz neverim..
No tak stejnej problem mel kamos..vypalil v poho celou sadu a po mesici nesli precist...Fakt na prd.. :x
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja som v poslednom case presiel ( najme pre svoju potrebu... ) na DVD Imation ( co uz -/+.... ) ...... zatialsom napalil len cca. 20ks.....
Mate niekto stimito mediami nejaku dlhodobejsiu skusenost.... ???? ( ich cena je celkom priatelna....., ale ani CD Imation nemali nijak vyrovnanu kvalitu..... je podobny problem aj u DVD medii tejto znacky...... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

random píše:Ja som v poslednom case presiel ( najme pre svoju potrebu... ) na DVD Imation ( co uz -/+.... ) ...... zatialsom napalil len cca. 20ks.....
Mate niekto stimito mediami nejaku dlhodobejsiu skusenost.... ???? ( ich cena je celkom priatelna....., ale ani CD Imation nemali nijak vyrovnanu kvalitu..... je podobny problem aj u DVD medii tejto znacky...... )
90% všech vypálených CD u mě tvoří právě Imation a pouze jedno jediný médium odešlo (odloupla se vrchní vrstva), ale bylo to to bonusový, barevný, jak kdysi dávali do těch slabej zašupovacích krabiček zdarma. Takže se dá říct, že co jsem kdy vypálil na Imation, bylo a je dodnes OK.
Co se týče DVD Imation, tak jich taky pár mám a všechny jsou v pohodě. Po těch hrůzách s DataWrite jsem přešel na Werbatim (taky v pohodě) a teď na Imation. Vše páleno na LG 4040 u kámoše.
Bathory
=AW=SWAT.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DVD+R DL

Příspěvek od =AW=SWAT.cz »

Zkousel jsem pálit na 8.5GB Dl verbatim medium s Liteon 832s SOHW.350kč v kytkách.Normálně se to vypálilo a když jsem to zkoušel dat do přehrávače tak nic.V pc taky nic.Volné místo 0 Vyuzite misto 0.Zkoušel jsem program Alcohol120% a prg anydvd na odstranění ochrany z dvd.Nemáte někdo zkušenosti s pálením na DL media???Diky
AMD 64 3000+ winchester(socket 939),Zalman CNPS 7000B-CU,MSI K8N Neo2-54G,2x512MB DDR/566 A-DATA ,160GB SATA+40GBHDD,Inno3D GF6800GT 256MB,400W zdroj,DVD-RW Lite-On SOHW 832s,DVD ROM Toshiba SD-M1612
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Bathory
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

ja mam zlu skusenost so "znackou" :blee: PRINCO :devil: :down: ... napalil som asi 50ks... kaze druhe v... teraz napalujem na verbatimi alebo traxdaty... vsetko ok.. :-D

nama niekto s touto znakou (PRINCO) skusenost??? zaujimalo by ma, po akej dobe odchadzaju... dost dlho som nemal ziadne v mechanike, tak dufam, ze pojdu... :(
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

Bathory píše:To g-m: Mě nemusíš vysvětlovat, co lidi kupujou, je jasný, že každej kouká na peníze a o tom to je, jenom o penězích.

Kamarád kdysi koupil 80 gigamasterů (CD), na všechny vypálil muziku a pak jich asi 65 nešlo přehrát ve stolním přehrávači a zhruba polovina ani ve vypalovačce. Vyhodil je úplně všechny, protože bylo jasný, že i ten zbytek odejde za pár měsíců, šel zpátky za prodejcem, vynadal mu, koupil 80 Imations a doma je pak bez jediný chyby všechny v pohodě vypálil.
Asi za měsíc sem ho potkal, byl vzteky bez sebe, protože šel zase okolo tý prodejny, nakouk dovnitř a zjistil, že tam ty gigamastery prodávaj vesele dál a prodavač mu na jeho dotaz ohledně těch šmejdů s úsměvem řekl, že lidi je kupujou tak co ..............................
Jojo, Gigamaster, to je "kvalitka", presne ten samy problem. Jeste se tu zminovaly Memorexy, na ty bych si byt vami take daval bacha :( Verbatim a TDK jedine, mozna jeste Emgetony. U CD se to jeste nekdy muze vyplatit, u DVD uz plati, ze se nevyplati kupovat levne veci.
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

na cd palim co je v obchode, nejcasteji verbatimky nebo imationy nebo neco v OEM saccich ...
co se tyce DVD tak jedine verbatim ! ...
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Steel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steel »

rekl bych ze nejlepsi sou verbatim palim na ne furt a sou v poho i jako CD.A nejhorsi co sem mel byl MULTIDISK :blee: !!
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“