Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

miho píše:Mod Zy-El urcite zkuste. Je to docela sila. Vybehl jsem na prvni mapu s barbarem, kostlivec mi dal dve facky a sel jsem do kytek. Hmm tak jinak rekl jsem si. Vybehl jsem znova a narazil na fialove jezky. Jednoho jsem si pekne vylakal a zacal jsem rubat. Po 10 ranach mel jezek 95% kejhaku a ja 20%. Najednou jsem zezelenal a nez jsem dobehl do vesnice tak jsem vytuhl. No nebudu to protahovat, na 1. lvl ma clovek tak leda na hnede jezky a to je jeste musi brat zvlast a casto se chodit lecit. Prvni skill lze pridelit az na 3 levelu, nejlepsi skilly az na 60 lvl.

Jinak je to hodne "megalomansky" mod. Max level 5000, max skillevel 100 (pomoci predmetu klidne i 200), supernahypovanr predmety, vsechno jde soketovat (i charmy), spousty novych predmetu, tisice ruznych receptu...)
Jsou tam mista, kde se bez 50000HP a damage nad 30000 neobejdete (na normal, pri vyssich obtiznostech je to jeste horsi...)
Nektere mapy i questy jsou trochu pozmenene.Jsou tam nove prisery (treba rytiri z D1, jmenuji se "Knights who says Nee" kdo videl svaty gral od monty pythona proste musi videt :wink: ), neviditelne prisery (!!!) ty jsou opravdu vypecene protoze ze zacatku staci dve rany a clovek vytuhne a ty svine cloveka obklici ani nevi kdy. No a vubec chcipa se hodne casto. Mam ted temer 2000HP resisty na max, docela hodne damage reduced a absorb a Duriel stacila jedna rana... a to tam jsou ted Duriel hned dve a kolem nich hromada mensich priser! Je to zkratka maso.

A jeste jedna chutofffka. Na normal mate vsechny resity na -75, a muzete hadat kolik na nightmare :)
Hm, tak to vypadá zajímavě. Jen jedna nejasnost. Duriel?? Myslíš tu v prvnim aktu - to je Andariel. Duriel je v 2 a ten Duriel. Teda alespon takhle je to Diablo 2exp - bez Zy-el.

Max lvl 5000!!!!!!!!! To si děláš srandu, ne?? O těch ostatních hodnotách ani nemluvě.

P.S. Já jsem si ho stáhnul, ale pak jsem přišel o všechny data :( , neznáte někdo odkaz na Zy-El, at ho nemusim hledat??? Dík.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Luke píše:
miho píše:Mod Zy-El urcite zkuste. Je to docela sila. Vybehl jsem na prvni mapu s barbarem, kostlivec mi dal dve facky a sel jsem do kytek. Hmm tak jinak rekl jsem si. Vybehl jsem znova a narazil na fialove jezky. Jednoho jsem si pekne vylakal a zacal jsem rubat. Po 10 ranach mel jezek 95% kejhaku a ja 20%. Najednou jsem zezelenal a nez jsem dobehl do vesnice tak jsem vytuhl. No nebudu to protahovat, na 1. lvl ma clovek tak leda na hnede jezky a to je jeste musi brat zvlast a casto se chodit lecit. Prvni skill lze pridelit az na 3 levelu, nejlepsi skilly az na 60 lvl.

Jinak je to hodne "megalomansky" mod. Max level 5000, max skillevel 100 (pomoci predmetu klidne i 200), supernahypovanr predmety, vsechno jde soketovat (i charmy), spousty novych predmetu, tisice ruznych receptu...)
Jsou tam mista, kde se bez 50000HP a damage nad 30000 neobejdete (na normal, pri vyssich obtiznostech je to jeste horsi...)
Nektere mapy i questy jsou trochu pozmenene.Jsou tam nove prisery (treba rytiri z D1, jmenuji se "Knights who says Nee" kdo videl svaty gral od monty pythona proste musi videt :wink: ), neviditelne prisery (!!!) ty jsou opravdu vypecene protoze ze zacatku staci dve rany a clovek vytuhne a ty svine cloveka obklici ani nevi kdy. No a vubec chcipa se hodne casto. Mam ted temer 2000HP resisty na max, docela hodne damage reduced a absorb a Duriel stacila jedna rana... a to tam jsou ted Duriel hned dve a kolem nich hromada mensich priser! Je to zkratka maso.

A jeste jedna chutofffka. Na normal mate vsechny resity na -75, a muzete hadat kolik na nightmare :)
Hm, tak to vypadá zajímavě. Jen jedna nejasnost. Duriel?? Myslíš tu v prvnim aktu - to je Andariel. Duriel je v 2 a ten Duriel. Teda alespon takhle je to Diablo 2exp - bez Zy-el.

Max lvl 5000!!!!!!!!! To si děláš srandu, ne?? O těch ostatních hodnotách ani nemluvě.

P.S. Já jsem si ho stáhnul, ale pak jsem přišel o všechny data :( , neznáte někdo odkaz na Zy-El, at ho nemusim hledat??? Dík.
http://d2mods.xfernet.com/~zyel/

Jo mam na mysli 2. akt. Odkud mas tu informaci ze to je TEN Duriel prosimte :) Tri bratri jsou Baal :onfire: Mephisto :onfire: a Diablo :onfire: ale o pohlavi Duriel se myslim nerika nikde nic :?: a jelikoz mame tu emancipaci tak musi byt minimalne 2 demoni zenskeho rodu takze zakonite TA Duriel :inlove:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

miho píše:
Luke píše: Hm, tak to vypadá zajímavě. Jen jedna nejasnost. Duriel?? Myslíš tu v prvnim aktu - to je Andariel. Duriel je v 2 a ten Duriel. Teda alespon takhle je to Diablo 2exp - bez Zy-el.

http://d2mods.xfernet.com/~zyel/

Jo mam na mysli 2. akt. Odkud mas tu informaci ze to je TEN Duriel prosimte :) Tri bratri jsou Baal :onfire: Mephisto :onfire: a Diablo :onfire: ale o pohlavi Duriel se myslim nerika nikde nic :?: a jelikoz mame tu emancipaci tak musi byt minimalne 2 demoni zenskeho rodu takze zakonite TA Duriel :inlove:
A odkud máš informaci, že je to TA Duriel? :)
Třeba to je hermafrodit - nebo jak se to píše. :) Tak si vem, kolik je tam ženských!! Hooodně.

Pamatujete si někdo na Sucuby v Diablo 1???? To byli kočky!! :) A při přiblížení :oops:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Luke píše:
Spectral píše:Párkrát jsem dohrál D1 a D1 + Hellfire, teď s dlouhýma přestávkama pařím D2 + LOD a je to boží. Hraju jenom single, multiplayer jsem nikdy nehrál :( Hraju za Paladina, level 61, momentálně Act I na Hell a mám toho plný kecky. Nejhorší jsou Lightning Ench a Imunne to Physical. Jak na ně?
BTW, díky tomu, že to hraju jen tak sám bez netu, vím o tom docela ho*no. Co znamená třeba to "players 8" ?
To o hodně přicházíš. Diablo na singl je super, ale po síti to je BOMBA!!!!
Imunne to Physical to znamená, že jsou imuní vůči fyzickými poškození. Za paladina jsem hrál jen krátce, ale myslím že má: "Odplata (Vengeance)" dává elementární poškození.
Lightning Ench jsou pěkný mrchy. Ale teprve na Hell si je člověk užije. Tady necim, co ti poradit, snad jen řezat a utíkat :).
Players 8 - znamená že dostaneš víc zkušenostích bodů, ale potvory maj víc životů, větší ůtok atd.
Já vím, co znamená Physical Imunne apod. Vengeance na ně používám, ale pokud je navíc LE, tak je to fakt v prde**! Jsem Zealot, za vteřinu mám víc než 10 úderů, každý po 1000 dmg. Jakmile přepnu ze Zealu na Vengeance, jsem 10x pomalejší a navíc mi ten parchant dává do těla Charget Boltama... Hnus. Hraju na Hell, takže si to fakt vychutnávám. Po síti bych si to zahrál děsně rád, ale přes modem bych se nedoplatil. Jak se zapíná to players 8 ? THX
Veterán
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Spectral píše:
Luke píše: To o hodně přicházíš. Diablo na singl je super, ale po síti to je BOMBA!!!!
Imunne to Physical to znamená, že jsou imuní vůči fyzickými poškození. Za paladina jsem hrál jen krátce, ale myslím že má: "Odplata (Vengeance)" dává elementární poškození.
Lightning Ench jsou pěkný mrchy. Ale teprve na Hell si je člověk užije. Tady necim, co ti poradit, snad jen řezat a utíkat :).
Players 8 - znamená že dostaneš víc zkušenostích bodů, ale potvory maj víc životů, větší ůtok atd.
Já vím, co znamená Physical Imunne apod. Vengeance na ně používám, ale pokud je navíc LE, tak je to fakt v prde**! Jsem Zealot, za vteřinu mám víc než 10 úderů, každý po 1000 dmg. Jakmile přepnu ze Zealu na Vengeance, jsem 10x pomalejší a navíc mi ten parchant dává do těla Charget Boltama... Hnus. Hraju na Hell, takže si to fakt vychutnávám. Po síti bych si to zahrál děsně rád, ale přes modem bych se nedoplatil. Jak se zapíná to players 8 ? THX
Hrát singla na Hell je ještě pohoda, ale v 8 je to peklo! :) Jen do příkazový řádky (enter) napíšeš players x (kde x je číslo 1 až 8)
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

jj, je to brutal meso. Cez vikend som pokracoval trosku s nekrosom. Mimochodom, neviete, co to su take male skatulky s cervenymi napismi konciacimi troma vykricnikmi? Ktosi cosi hovoril o nejakych demonickych kockach ktore treba odomknut. Ale oni vizeraju ako odomknute :? A tiez netusim co je oko so zelenym napisom YUCK!! (tusim take daco) :?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

ByzaX píše:jj, je to brutal meso. Cez vikend som pokracoval trosku s nekrosom. Mimochodom, neviete, co to su take male skatulky s cervenymi napismi konciacimi troma vykricnikmi? Ktosi cosi hovoril o nejakych demonickych kockach ktore treba odomknut. Ale oni vizeraju ako odomknute :? A tiez netusim co je oko so zelenym napisom YUCK!! (tusim take daco) :?
Bednicky se transmutuji s deamonic key (obtizne sehnatelny) a vypadne predmet dle napisu ktery nese bednicka (nekde na netu se vali seznam nazev->predmet). Vetsinou to nestoji za to, ale treba bednicka s napisem Open, open, open! obsahuje moc hezky rare hex charmik s 6 dirama atd.
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Dik! Inak co sa tyka roznych receptov som z nich saleny. Je ich taaaak vela a su v tak dementnom tvare (blby textat), ze mi to ubera chut. Ale da sa. Uz sa tesim na lvl. 99 a nove runove slova. Videl som nejake brnenie, co pridava tusim 10 na nekrosove skilly. Super :wink: Su niekde na NETe popisane v nejakej rozumnej forme recepty i runove slova ?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

miho píše:
ByzaX píše:jj, je to brutal meso. Cez vikend som pokracoval trosku s nekrosom. Mimochodom, neviete, co to su take male skatulky s cervenymi napismi konciacimi troma vykricnikmi? Ktosi cosi hovoril o nejakych demonickych kockach ktore treba odomknut. Ale oni vizeraju ako odomknute :? A tiez netusim co je oko so zelenym napisom YUCK!! (tusim take daco) :?
Bednicky se transmutuji s deamonic key (obtizne sehnatelny) a vypadne predmet dle napisu ktery nese bednicka (nekde na netu se vali seznam nazev->predmet). Vetsinou to nestoji za to, ale treba bednicka s napisem Open, open, open! obsahuje moc hezky rare hex charmik s 6 dirama atd.
nejen to........

tyto bednicky (deamon BOX) se pouzivaji v mnohych kombinacich k lepsim predmetum, runam atd.....je toho strasne moc...doporucuju sehnat navod ktery mam doma....az najdu odkaz dam ho sem.....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tak to trochu nestíhám. :shock: :shock: Musim už konečně nainstalovat ten Zy-El! Takhle to vypadá, že je to jiná hra!!
Už se na to těšim. 8)
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ZY-EL

Příspěvek od Paja »

tak tady jsem to nasel:

ZY-EL

je to PDF a ma asi 2.7MB takze si domyslite kolik toho tam asi je :lol:

Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ZY-EL

Příspěvek od Paja »

je to uplne jina hra.......

libi se me ze konecne je k necemu delat slova, a vsechno takto kombinovat....v zakladnim diablu to bylo proste k nicemu.....

ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ZY-EL

Příspěvek od ByzaX »

PAJA píše:tak tady jsem to nasel:

ZY-EL

Vrela vdaka. Tymto sa mi dost ulahci zivot.
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Este jedna vec, vies co je to cudne oko (YUCK!!) ? V tom textaku s receptami som nic nenasiel. Tusim sa dalo vyrobi aj kombinaciou demonickej kocky a kluca. Ale fakt nemam predstavu na co to je dobre.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ZY-EL

:shock: Do prd*le!!!!!! :shock: To je tam toho tolik!!!??
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

ByzaX píše:Este jedna vec, vies co je to cudne oko (YUCK!!) ? V tom textaku s receptami som nic nenasiel. Tusim sa dalo vyrobi aj kombinaciou demonickej kocky a kluca. Ale fakt nemam predstavu na co to je dobre.
V TEXTAKU??? dal jsem snad odkaz na PDF??? jestli ne tak sorry.-...

YUCK = kdyz das cervenou do bedny a trasmutnes=LAHEV zivota
= kdyz 2 cerveny= lepsi lahev zivota
YUCK zlutej = stejny jak u cervenyho akorad mana....

maximum je 3 to vznikne ta nej lahev...a pak je 1000ce dalsich kombinaci, jak udelůat lahev staminy, thawling potion atd..... je to v tom PDF....

ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Luke píše:

ZY-EL

:shock: Do prd*le!!!!!! :shock: To je tam toho tolik!!!??
Som si to presiel. V podstate je to to iste ako ten textak co uz mam. Tie runove slova su pekne, ale vobec nevysvetluju, aky maju efekt :sad:
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

ne runove slova proste musis zkouset..... ale v podstate kazde slovo je good a kdyz ho jednou 2x udelas tak pak si i zapamatujes co ktery dela...a hlavne v ¨poslednich vazich hry si stejne udelas slova ZY-ZY-ZY-EL-ZY-ELD :-)

a pak neni co resit (napr 14 to all skill, a dalsich par "blbosti :-) )

ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

PAJA píše:
ByzaX píše:Este jedna vec, vies co je to cudne oko (YUCK!!) ? V tom textaku s receptami som nic nenasiel. Tusim sa dalo vyrobi aj kombinaciou demonickej kocky a kluca. Ale fakt nemam predstavu na co to je dobre.
V TEXTAKU??? dal jsem snad odkaz na PDF??? jestli ne tak sorry.-...

YUCK = kdyz das cervenou do bedny a trasmutnes=LAHEV zivota
= kdyz 2 cerveny= lepsi lahev zivota
YUCK zlutej = stejny jak u cervenyho akorad mana....

maximum je 3 to vznikne ta nej lahev...a pak je 1000ce dalsich kombinaci, jak udelůat lahev staminy, thawling potion atd..... je to v tom PDF....
Ty hovoris o YUMI (cervene a zlte) a ja o oku "YUCK!!!".
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

jo jasne moje chyba........

yuck je proste prote jen takova blbustka kterou muzes vyhodit....stane se to obcas kdyz treba pouzijes scroll rekneme z key to solo token a ono vznikne YUCK je to tam pouze aby te to nastvalo.......

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“