Hm, tak to vypadá zajímavě. Jen jedna nejasnost. Duriel?? Myslíš tu v prvnim aktu - to je Andariel. Duriel je v 2 a ten Duriel. Teda alespon takhle je to Diablo 2exp - bez Zy-el.miho píše:Mod Zy-El urcite zkuste. Je to docela sila. Vybehl jsem na prvni mapu s barbarem, kostlivec mi dal dve facky a sel jsem do kytek. Hmm tak jinak rekl jsem si. Vybehl jsem znova a narazil na fialove jezky. Jednoho jsem si pekne vylakal a zacal jsem rubat. Po 10 ranach mel jezek 95% kejhaku a ja 20%. Najednou jsem zezelenal a nez jsem dobehl do vesnice tak jsem vytuhl. No nebudu to protahovat, na 1. lvl ma clovek tak leda na hnede jezky a to je jeste musi brat zvlast a casto se chodit lecit. Prvni skill lze pridelit az na 3 levelu, nejlepsi skilly az na 60 lvl.
Jinak je to hodne "megalomansky" mod. Max level 5000, max skillevel 100 (pomoci predmetu klidne i 200), supernahypovanr predmety, vsechno jde soketovat (i charmy), spousty novych predmetu, tisice ruznych receptu...)
Jsou tam mista, kde se bez 50000HP a damage nad 30000 neobejdete (na normal, pri vyssich obtiznostech je to jeste horsi...)
Nektere mapy i questy jsou trochu pozmenene.Jsou tam nove prisery (treba rytiri z D1, jmenuji se "Knights who says Nee" kdo videl svaty gral od monty pythona proste musi videt), neviditelne prisery (!!!) ty jsou opravdu vypecene protoze ze zacatku staci dve rany a clovek vytuhne a ty svine cloveka obklici ani nevi kdy. No a vubec chcipa se hodne casto. Mam ted temer 2000HP resisty na max, docela hodne damage reduced a absorb a Duriel stacila jedna rana... a to tam jsou ted Duriel hned dve a kolem nich hromada mensich priser! Je to zkratka maso.
A jeste jedna chutofffka. Na normal mate vsechny resity na -75, a muzete hadat kolik na nightmare
Max lvl 5000!!!!!!!!! To si děláš srandu, ne?? O těch ostatních hodnotách ani nemluvě.
P.S. Já jsem si ho stáhnul, ale pak jsem přišel o všechny data