Ahoj. Mám dominátory 1066MHz 5-5-5-15 2,1V 2T 2x1gb a vše v pořádku. Mám objednané dominátory ty samé ale 2x2gb. Jakmile mi vše dorazí tak otestuju 2x2gb na maximusovi a 2x2gb+2x1gb a napíšu co nejdříve výsledky. Zkusím to i lehce nataktovat a uvidíme jak se to bude chovat.
No je to trochu se zpožděním ale koupil jsem dominátory 2x2GB 1066Mhz a maximální spokojenost na maximusovi. Paměti jedou stabilně a bez sebemenších problémů. Brzy budu přecházet na 64-bit visty tak uvidím jak to pošlape tam. Určitě napíšu své zkušenosti.
Mrtvola píše:Jak tak čtu ta X38 má asi dosti problémy s A-Daty hl. u Asusu. Tak se ptám zda je mám radšu před UPG vyměnit, nebo to risknout s nima. Díky.
Dle toho které A-DATY . Extreme Editiony jdou bez problémů ale ty obyčejné bez heatsinku jsou pro tuto desku hotovou pohromou.Viz list jedna. V případě že by ještě někdo potřeboval poradit které paměti do této desky tak at se bud drží osvědčených Corsair Dominator 2x2Gb s frekvencí 1066MHz a nebo at mi pisne SZ rád mu poradím které paměti v této desce ještě šlapou zcela stabilně