Hitachi S-ATA a horror

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

ne jiste ze ne nez sem zapojil ten novej hdd bylo vsechno v poratku i tedka je to v pohode kdyz stim hdd niic nedelam, (kopiruju formatuju testuju) jinak se mi to po asi 20 vterinach sekne na cca 10 vterin a porat se to opakuje. opravdu nevite cim je to zpusobeny treba BIOSem nebo treba ze se hdd nesnasi s nejakou komponentou :( ?
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

vyhoď vše co máš v PCI slotu...otestuj ty RAM. a vyzkoušej toc, co jsem ti psal (ty tři body).
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

:D Diky Mistre MaWa ze si mi tak dokonale pomohl :) bylo to S-ATA kabelem zatim to docela bezi dobre doufam ze to vydrzi :)) Sem z toho tak stastny ze sem zapomel jak nastavim aby mi Bootoval XP ze S-ATA a ne z stareho ATA nevite jak mistre ? :D :D :D
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Finkky píše::D Diky Mistre MaWa ze si mi tak dokonale pomohl :) bylo to S-ATA kabelem zatim to docela bezi dobre doufam ze to vydrzi :)) Sem z toho tak stastny ze sem zapomel jak nastavim aby mi Bootoval XP ze S-ATA a ne z stareho ATA nevite jak mistre ? :D :D :D
Změň si pořadí bootování v BIOSu. :roll:
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

diky Shite :D
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“