ATI Catalyst 8.2 WHQL OUT!
Moderátoři: morke, Walker1134
- Sobo
- Středně pokročilý

- MrSrotak
- Začátečník

-
neznate nekdo krome omega a catalistu jine drivery na ati? ani jeden ovladac mi nejde tedka sem si nainstaloval Two Worlds a zase kua neodesilat a to se mi stalo od doby co sem nainstaloval catalisty 8.x snazil sem se je odinstalovat a nahrat tam z5 7.11 ale, když nainstaluju 7.11 tak je to furt stejne..... tak nevite plz jine drivery? nebo jak totalne smazat,odstranit znicit z meho hard disku abych tam mohl instnout 7.11 a fungovalo by to...
dík
PS: neptejte se mě jestli ta hra je original.... ano mám originál ale i tak nevím jak mi může pomoct odpověd,, máš original"?
dík
PS: neptejte se mě jestli ta hra je original.... ano mám originál ale i tak nevím jak mi může pomoct odpověd,, máš original"?
má mašina:)
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
- Mayhem(cz)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkus na kompletní ostranění ovladaču driver sweeper http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655 a potom pročiisti registry http://www.swmag.cz/187/ccleaner-cisteni-registru/
- MrSrotak
- Začátečník

-
- MrSrotak
- Začátečník

-
.tak vím v čem je problém atady je screen (verze driveru je 8.4 a catalistu 7.12) jak mám udělat aby i ten driver byl 7.12? zkousel sem ten sweeper ale , když zmáčknu
run tak to jen projede ale nic se nesmaže jinak tady screen

PS: sorry že píšu dva příspěvky pod sebou to je kvuli tomu aby si toho všímli i ti, kteří už můj předchozí příspěvek viděli ...
run tak to jen projede ale nic se nesmaže jinak tady screen

PS: sorry že píšu dva příspěvky pod sebou to je kvuli tomu aby si toho všímli i ti, kteří už můj předchozí příspěvek viděli ...
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

- MrSrotak
- Začátečník

-
tak problem s two world sem vyřešil stačilo jen nainstalovat physx drivery(to nechapu na co ty drivery potřebuju, když t.ohle má karta nepodporuje) ale hlavní je že to ted s nima de... ale se Spidermanem 3 mám furt problem:(
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Máš slabou sestavu na spidermana 3.MrSrotak píše:tak problem s two world sem vyřešil stačilo jen nainstalovat physx drivery(to nechapu na co ty drivery potřebuju, když t.ohle má karta nepodporuje) ale hlavní je že to ted s nima de... ale se Spidermanem 3 mám furt problem:(
EDIT.: Jo tobě to vlastně padá, no to nevadí, i kdyby ti to nepadalo, tak by se ti to stejně nehýbalo rozumně, takže to neřeš
- MrSrotak
- Začátečník

-
ja už sem tu hru 2x vyhral a hra mi de bez AA 1024x768 na high než sem nainstaloval ovladace 8.x tak mi to vpoho fungovalo(a ted mi to nejde ani když se vratim z5 na 7.11)
PS: cekal sem inteligentnější odpověd od někoho, kdo je tady vic než 2 roky stačí se mi podívat do podpisu a zjistis ze mám x1650 ro ddr3 neni to sice nic moc ale hlavni je že tam je SM 3.0 takže byhc se měl aspon dostat do menu(i kdyz jak sem rikal hru sem si 2x projel s touhle sestavou) takže je na 100% jasne ze to neni mím PC ale nějakou chybou v ovládačích nebo ve hře
ještě jednou ti zopakuju můj problem
,,pri kliknuti na ikonku .exe se mi zapne cerná obrazovka a pak neodesílat"
neptal sem se te na tohle
,, hra se mi pekelne seka"
PS2: sory za gramaticke chybky já když sem bud nastvanej nebo zoufalej tak začnu hrozně rychle valit kody a ani si to po sobě nepřečtu:)
PS: cekal sem inteligentnější odpověd od někoho, kdo je tady vic než 2 roky stačí se mi podívat do podpisu a zjistis ze mám x1650 ro ddr3 neni to sice nic moc ale hlavni je že tam je SM 3.0 takže byhc se měl aspon dostat do menu(i kdyz jak sem rikal hru sem si 2x projel s touhle sestavou) takže je na 100% jasne ze to neni mím PC ale nějakou chybou v ovládačích nebo ve hře
PS2: sory za gramaticke chybky já když sem bud nastvanej nebo zoufalej tak začnu hrozně rychle valit kody a ani si to po sobě nepřečtu:)
- slamer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
to MrSrotak
Může to být hrou, ale to je málopravděpodobné
.I když bych možná vyzkoušel reinstal hry.Přesto si myslím, že je to na 80 % ovladačema.Zkus to pročistit "Driver Cleaner Pro" a pak ovladače naistalovat znova. 8.x 
- MrSrotak
- Začátečník

-
- slamer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Já mám s Catalysty 8.2 dost špatnou zkušenost. Nainstaloval jsem na čistě naformátovaný 800JS (+ druhý disk 3200AAKS) Vista Ultimate 32bit Retail a na čistou instalaci jsem rovnou nainstaloval ATi Catalyst 8.2 + CCC 8.2. Co se stalo? Samozřejmě to spadlo. Catalysty ani nešly odinstalovat a znova instalovat Visty se mi nechtělo. Tak jsem zkusil Safe mode, kde se mi povedlo ovladače odstranit. Na podruhé se ovladače nainstalovali dobře a teď už vše funguje, jak má.
Není to moje první špatná zkušenost s Catalysty, zatím co s ForceWary jsem neměl nikdy problém. Ani nechci domyslet, jaké bych měl problémy, kdybych si pořídil druhou HD3870 do CF.
Sestava: DFI P35, HD3870, E6850, 2GB GeIL, WD 80+320GB.
Není to moje první špatná zkušenost s Catalysty, zatím co s ForceWary jsem neměl nikdy problém. Ani nechci domyslet, jaké bych měl problémy, kdybych si pořídil druhou HD3870 do CF.
Sestava: DFI P35, HD3870, E6850, 2GB GeIL, WD 80+320GB.
- slamer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Stalo se mi to i u cod2.S verzi 8,1 to šlo v pohodě, ale jakmile jsem tam dal 8,2,tak to někdy blblo.Nevím proč jen někdy,ale reinstaloval jsem komplet ovladače,dal tam zase nové 8.2 a jede to v pohoděMrSrotak píše: takže je na 100% jasne ze to neni mím PC ale nějakou chybou v ovládačích nebo ve hře
- herfligg
- Nováček

-
8.2
Je to zajimave,ale toty ovladace zatim funguji i na me sestave.
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
no hlavne ze napodruhe kdy si nic nezmenil to sloh4__ píše:Co se stalo? Samozřejmě to spadlo. Catalysty ani nešly odinstalovat a znova instalovat Visty se mi nechtělo. Tak jsem zkusil Safe mode, kde se mi povedlo ovladače odstranit. Na podruhé se ovladače nainstalovali dobře a teď už vše funguje, jak má.
- MrSrotak
- Začátečník

-
jeste sem se chtel zeptat jak mam ,,upravit" ty registry pomoci toho ccleaneru? ja v tom programu neumim pracovatslamer píše:Stalo se mi to i u cod2.S verzi 8,1 to šlo v pohodě, ale jakmile jsem tam dal 8,2,tak to někdy blblo.Nevím proč jen někdy,ale reinstaloval jsem komplet ovladače,dal tam zase nové 8.2 a jede to v pohoděMrSrotak píše: takže je na 100% jasne ze to neni mím PC ale nějakou chybou v ovládačích nebo ve hře
,, hra se mi pekelne seka".POdotýkám ještě, že jsem ovladače také odstranil Drive cleanerem a také sem pak opravil registry pomocí ccleaneru
.Zkus to a třeba to pomůže.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zvlastni ze tento problem sem nikdy nemel a to uz instaluju CATALYST od doby 9800. a to tim ze pouze upgradnu stavajici (neodinstalovavam starsi) asi problem VISTY. Ten OS je proste nevypocitatelnej.MrSrotak píše:jeste sem se chtel zeptat jak mam ,,upravit" ty registry pomoci toho ccleaneru? ja v tom programu neumim pracovatslamer píše: Stalo se mi to i u cod2.S verzi 8,1 to šlo v pohodě, ale jakmile jsem tam dal 8,2,tak to někdy blblo.Nevím proč jen někdy,ale reinstaloval jsem komplet ovladače,dal tam zase nové 8.2 a jede to v pohodě.POdotýkám ještě, že jsem ovladače také odstranil Drive cleanerem a také sem pak opravil registry pomocí ccleaneru
.Zkus to a třeba to pomůže.