Jenom abych uvedl na pravou miru
To uchyceni pomoci plast. nozicek . Nasazovani tohoto chladice jde velice jednoduse oproti treba box. chladici
Fan neni vubec spatny, jedna se o nadprumer, ale nexus bude prece jenom lepsi.
K tomu uchycení, horší snad ani neni, prostě šroub je šroub.To ale neznamená, že by bylo špatný.Dokonce se mi podařilo promáčknout jednu pipku, ale nakonec jsem spokojenej chladí suprově.
Ono podla tej recenzie tento chladic nie je velmi tazky, takze v tomto pripade plastove nozicky nie su problem. Ale ked chcete skrutky, tak urobte to co ja so Scythe Ninja - odstrante nozicky, kupte si Thermalright Bolt-Thru Kit pre Socket 775 a priskrutkujte chladic k backplate.
Zdravím, tak sice to je thread o Xigu, ale OCZ Vendetta 2 je v podstatě to samé. Koukám, že to jeden typ zkoušel i na P5E (akorád mohl uvest, jestli mu to neblokuje žádné sloty na paměti) , a jinej i s nexusem 12, které si také kupuji (500-2000 rpm). Uvidíme co to s Q6600 udělá, pak vám postnu výsledky. Teda jesli si nejřív nekoupím nový bigtower či middletower, do kterého bych to celé nacpal. Podle recenzi jsou chladiče skoro identické. Kámoš mi ještě pošle Bolt through kit od Thermaright (nebo Take?) a snad to i pevně uchytím. Ještě si to slízne MX2 pač nevodí a těm coprovejm heatpapům vadit nebude. Pak dám vědět. Podle testů "thebest kauf for the džengos". když to nakope prdel i 120 TRUE tak to nemůže bejt šit.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ "Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"