Mozilla Firefox 3.0 FINAL!!!
- Hyby
- Začátečník

-
problém s Firefoxem 3.0
Zdravim všechny, taky jsem si už stáhnul tu dlouho očekávanou trojku, jsem s tim vážně spokojenej, ale je tu jeden menší problém. Jde nějak vypnout zobrazování záložek v panelu adresa? Zkoušel jsem to přes vymazání všech důvěrnejch dat atd atd ale nic, proste když mám v záložkách nějakej link, hned se mi při psaní jiný adresy zobrazuje nechtěná "nápověda." Díky všem za pomoc
- Lojza
- Začátečník

- werygood
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- Lojza
- Začátečník

- Hyby
- Začátečník

-
Re: problém s Firefoxem 3.0
no tak luci, holky, prosimHyby píše:Zdravim všechny, taky jsem si už stáhnul tu dlouho očekávanou trojku, jsem s tim vážně spokojenej, ale je tu jeden menší problém. Jde nějak vypnout zobrazování záložek v panelu adresa? Zkoušel jsem to přes vymazání všech důvěrnejch dat atd atd ale nic, proste když mám v záložkách nějakej link, hned se mi při psaní jiný adresy zobrazuje nechtěná "nápověda." Díky všem za pomoc
- Lojza
- Začátečník

Asi ano, vyzkouším to.zombux píše:http://kb.mozillazine.org/Browser.downl ... anWhenDone
tohle nastavit na False by mohlo být ono?
- Lojza
- Začátečník

Tomu dost dobře nerozumím, máš na mysli zobrazování titulků navštívených stránek namísto www adres?Hyby píše:Zdravim všechny, taky jsem si už stáhnul tu dlouho očekávanou trojku, jsem s tim vážně spokojenej, ale je tu jeden menší problém. Jde nějak vypnout zobrazování záložek v panelu adresa? Zkoušel jsem to přes vymazání všech důvěrnejch dat atd atd ale nic, proste když mám v záložkách nějakej link, hned se mi při psaní jiný adresy zobrazuje nechtěná "nápověda." Díky všem za pomoc
- Hyby
- Začátečník

-
Přesně tak, jak máš panel pro psaní www adres, tak většinou když nemažeš historii se ti tam zobrazujou, abys nemusel psát dál že jo...no a tady se zobrazujou timto způsobem záložkyLojza píše:Tomu dost dobře nerozumím, máš na mysli zobrazování titulků navštívených stránek namísto www adres?Hyby píše:Zdravim všechny, taky jsem si už stáhnul tu dlouho očekávanou trojku, jsem s tim vážně spokojenej, ale je tu jeden menší problém. Jde nějak vypnout zobrazování záložek v panelu adresa? Zkoušel jsem to přes vymazání všech důvěrnejch dat atd atd ale nic, proste když mám v záložkách nějakej link, hned se mi při psaní jiný adresy zobrazuje nechtěná "nápověda." Díky všem za pomoc
- KapaCZ
- Začátečník

-
- durod
- Středně pokročilý

- Hyby
- Začátečník

-
Díky Bože za tak chytrý lidi...supr, samozřejmě to je už OK, sice vůbec nechápu, jak se v tomhle můžeš vyznat, ale smekámTony-kapa píše:Do adresa zadajte about:config
Najdite: browser.urlbar.matchOnlyTyped
Nastavte hodnotu na true
Najdite: browser.urlbar.maxRichResults
Nastavte hodnotu na 0
Mě to taky štvalo tak jsem koumal a toto je ono
- GaGy
- Začátečník

Hele oni udělali novou verzi která je sice super ,ale ti debilové nedali k záložkám seřadit podle názvu jak to bylo u staré verze .. no mě jebne .. Nebo nevíte jak na to ?
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- bubanek
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
Je to tam, jen to neni v kontext-menu primo u danych odkazu, ale vzdy jen u slozky.. tzn. staci right-click primo ma slozku a ne jen na odkaz ve slozce..
Co jsem ale zjsitil behem pouzivani za nevyhody.. pamet na hesla je sice udelana lepe, nicmene ma problemy s funkci.. blbe si to pamatuje adresy a u dvou nebo 3 webu (kde mam vice loginu do vice sekci) to prehazuje hesla.. resp. napr. na forum je jedno heslo, do admin sekce jine.. prihlasite se do fora a heslo pro admin sekci to vyplni stejne jako do fora, tedy spatne.. udelate to naopak, a neprihlasite se do fora.. proste to chce jeste dopilovat..
jinak po par tydnech provozu stale spokojenost.. slape lip nez 2.x
Co jsem ale zjsitil behem pouzivani za nevyhody.. pamet na hesla je sice udelana lepe, nicmene ma problemy s funkci.. blbe si to pamatuje adresy a u dvou nebo 3 webu (kde mam vice loginu do vice sekci) to prehazuje hesla.. resp. napr. na forum je jedno heslo, do admin sekce jine.. prihlasite se do fora a heslo pro admin sekci to vyplni stejne jako do fora, tedy spatne.. udelate to naopak, a neprihlasite se do fora.. proste to chce jeste dopilovat..
jinak po par tydnech provozu stale spokojenost.. slape lip nez 2.x
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- GaGy
- Začátečník

Re: Mozilla Firefox 3.0 FINAL!!!
Prosím přeinstaloval sem wídle ale nevím jak importovat záložky ze souboru ... Pls poradte 
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
- armigen
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si FF 3 nainstaloval a vše je ok až na to že mi nefunguje například na www.stream.cz žádné video ale třeba na www.youtube.com to jde normálně.
Nevíte co to je. Nikdy to nedělalo.
Flashblock ani adBlock nemám nainstalovaný, flash player mám od macromedie tu nejnovejci a ochranu na internetu na střední doporučenou. Opravdu nevim co to je. U FF 2 se mi to nestalo nikdy.
Díky moc. ADZi
Zobrazuje se to pořád. Ale jen na Streamu jind zatím ne.
Jak říkám flash je kompletně nainstalován !
IE 7

FF 3

Nevíte co to je. Nikdy to nedělalo.
Flashblock ani adBlock nemám nainstalovaný, flash player mám od macromedie tu nejnovejci a ochranu na internetu na střední doporučenou. Opravdu nevim co to je. U FF 2 se mi to nestalo nikdy.
Díky moc. ADZi
Zobrazuje se to pořád. Ale jen na Streamu jind zatím ne.
Jak říkám flash je kompletně nainstalován !
IE 7

FF 3

Richard Maršál as. DJ ADZiHttp://adzi.ic.cz
_____________________________________________________________________________________________________________
Intel Core2DUO 2.4 GHz, 4 GB DDR 800MHz, 750 GB HDD 7200ot. SATA, VGA ATI Radeon X1950XT 512MB DDR4, Windows XP Home
- GaGy
- Začátečník

SEm to zkoušel a mě jdou normálně 
- armigen
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
HmmmmGaGy píše:SEm to zkoušel a mě jdou normálně
Já fakt nevim. SEm si stáhnul FF 3 a šlo to v pohodě. Potom jsem před 10 dny stáhnul automatickou aktualizaci 3.0.1 a tím to začalo.
Nakonec nešlo ani v IE 7. Fakt nevim co to je !
ADZi
Richard Maršál as. DJ ADZiHttp://adzi.ic.cz
_____________________________________________________________________________________________________________
Intel Core2DUO 2.4 GHz, 4 GB DDR 800MHz, 750 GB HDD 7200ot. SATA, VGA ATI Radeon X1950XT 512MB DDR4, Windows XP Home