Need For Speed Undercover

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
scream
Začátečník
Začátečník

Re: Need For Speed Undercover

Příspěvek od scream »

Tu su grafy kde je uz vsetko nastavene na full :) Zase nahanacka s fizlami. Jeden s 4xAA druhy bez. Testovane na XP 32bit

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

podla mna sa mozu tesit ludia s HD4870 X2 ze ju okrem crysis vyuziju aj na tento nepodarok.... Blbe je ze ani ked ju rozbehaju na slusny framerate tak to plynule moc nebude....

...ale mozno mam len domrdane ovladace alebo co, ta instalacia XP uz nieco prezila :)

a ked mi niekto povie ako exportovat graf z excelu ako obrazok tak tie grafy budu vyzerat ludsky :oops:
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Mno :roll: mne to fpohode slape......parada...

FW-180.48

ObrázekObrázek
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

To si někdo dělá CENZORED..docela brutálně se to škube... Přitom MW mi jelo uplně v pohodě :)
Ovladače 177.83 (jdu instalovat 180.xx)
EDIT: Tak s novýma ovladačema je to v cajku, ale ty mikrolagy jsou hnus :evil:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Carbonek píše:Still.Lord co tim chtel basnik rict?
To, že když už máš warez, tak to tu nerozkřikuj. Kdyby tyhle piratske releasy někdo nevynášel, tak by jsme si museli kupovat originálky.. (Což se snažím, když ten titul stojí za to)

Jinak dojmy jsou veskrze kladné, ale jediné co mě na tom zatím štve, že je to poměrně jednoduché a snadné vyhrávat, uvidíme co bude dál, a hlavně ty přepálené barvy, z thoo po chvíli docela bolí oči..
Stejně se mi to zdá pořád všechno kostičkované.. i když je tam AA :x
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz warezu. Zajímalo by mě, jestli je Carbonek tak natvrdlej nebo si ze mě dělá jenom srandu :x
Goldnoob team proud member!
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Kikizo píše:EA clearly has some of the best developers in the world but this title looks and plays worse than the three year old Most Wanted - and this is essentially the same game with different presentation and a much lower quality finish.
Graphics - 3
Sound - 7
Gameplay - 4
Depth - 4
Presentation - 5
OVERALL - 4/10

http://www.gamerankings.com/itemranking ... wid=979307

Tak je to vazne hnoj a to uplny, toto si nezasluzi meno Need for Speed, uz tu hru drzi pohromade iba pokus o pribeh s drsnymi hercami a soundtrack... +ten "super cool" motion blur efekt cez ktory je prd vidno aby sa hracovi zdalo ze ide rychlo. Keby to robil nejaky Jozo Interactive a nemalo to hercov a hudbu tak by sa ziadne hodnotenie neprehuplo cez 40%
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Carbonek
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Příspěvek od Carbonek »

ma EA v planu vypustit patch opravuji skoro celou hru ?
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Ty česká hodnocení 60-70 % to je k smichu, je vidět, že si to nechtějí rozházet s EA , heh se divim, že tomu nedali 90% , už by to bylo jak v časaku stereo a video před vanocemi - všechny vyrobky velmi dobre nebo vynikajici :roll:
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
N3rth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N3rth »

no tak se stalo to co sem ocekaval :) EA a jejich serie NFS je ta tam....grid je nejlepsi :P
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Carbonek píše:ma EA v planu vypustit patch opravuji skoro celou hru ?
Mohli by vypustit Most Wanted zdarma...to by taky byl v podstatě patch.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

no tak pokud se uplne vypnou ty hnusne stiny a vypne to silene presviceni tak se to da i celkem hrat pricemz to pak vypada mnohem realneji :D
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

laginoo píše:no tak pokud se uplne vypnou ty hnusne stiny a vypne to silene presviceni tak se to da i celkem hrat pricemz to pak vypada mnohem realneji :D
Stačí si snížit kontrast na monitoru :lol:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

K comu ale hrat nudnu zavodnu hru s nevydarenym ovladanim, mizernym modelom poskodenia, zanedbanym tuningom a nulovou fyzikou? Pretoze to ma na sebe znacku NFS? Dakujem neprosim...

Tiez uplna demencia bolo dat tento diel rovnako ako predchadzajuce do otvoreneho mesta kde moze hrac volne jazdit, nic sa tam neda robit tak k comu to je? Dole furt blika a otravuje tlacitko TAB ktore hraca okamzite prenesie do dalsieho zavodu (kde start niekedy trva ukrutne dlho kym sa do pamate nacitaju tie data...) cize hrac si nejaku jazdu mestom neuzije tak k comu to je tak spravene?
Mali by sa vratit k staremu dobremu systemu vyhravania trofeji v turnajoch a pod.

Tu nie je zle iba to ze to ma otvoreny styl hrania ktory je k nicomu ale proste cely tento diel vo vsetkych smeroch stoji ako zavodna hra za prd, iba pocit rychlosti niekedy moze byt dobry inak to nema cim zaujat.

Toto je technicky velmi nepodarena hra, mnoho zavodnych hier ovela starsich je daleko lepsich a ono si to este dovoli sekat na PS3 a Xbox360, k comu hrat nezaujimavy hnoj ktory navyse vobec nebezi tak ako ma?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ovládání mi příjde OK (je to přeci jen arkádane? A to vždy NFS byla), "model poškození" byl snad naposledy v 5(?) díle (spolu s "reálným" jízdním modelem) tady je opravdu minimální.. Tuning je sice trochu chudší, na druhou stranu je na výběr o hodně víc aut..
Grafika mi příjde super, nevím proč na ní každý nadává, místy trochu přesvetlené (ale to jsem si trochu ztmavil monitor a výrazně to pomohlo).
Na PC se mi to po updatu driveru na GK neseká, a jak to šlape na [CENZORED] konzolích je mi srdečně jedno :P
Souhlasím jedině že je více lepších závodních her, třeba ten vzpomínaný RD GRID (který bych si rád vychutnal na volantu :twisted: )
jasin755
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jasin755 »

K tomu ovladani bych dodal jeste ze se to da jeste hrat nekdy ze zacatku kdy ty auta jeste nejsou tak rychla.... Kdyz si natunite napr corvetu tak se to realite ani nepodoba... auto drzi na vozovce jak prilepeny snad i ve 300 km/h pripomina me to trackmanini tak 10x zrychlenou :D
C2D E4300 @ 3 Ghz + CM GeminII ; Gigabyte GTX260 OC (576/1242/2000 Mhz) ; MSI P35 NEO2 FIR; 1GB Kingmax 667Mhz + 1 GB GoodRam 667Mhz, Creative SoundBlaster X-fi Titanium
3dMark Vantage - P10749 , H6967
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Sracka!!! Ta fyzika je tak strasne hrozna, ze se ta hra neda ani hrat s nejakym pozitkem, sem chtel vytahnout volant ale prvni jsme to zkusil na klavesce a nema to cenu ... Grafika je taky silena. U zadne hry mi nikdy nevadil blur hdr dokonce to mam rad ale tady je to fakt ulet. Preji EA, at si tudle sracku nikdo nekoupi a budou to muset zacit resit, ze udelaji konecne zajimavou hru. Dead space i mirror edge ukazuji ze potencial tam je.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mirror's Edge jsem si předplatil, jen mě opět nasrali s tou jejich trilogií :x :x
Potenciál tam opravdu je, tak "možná" příští díl NFS bude o hooodně lepší...jestli ještě nějaký bude :|
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

strašný.. ani to nemusim hrát, stačí se mi podivat na ty videa a sledovat jak se auto chová.. nic sem nečekal, jenom uznale kejvám, že se EA zase vytáhla a splnila termín s vydáním..

tyhle hry už u mě skončily.. už aby vyšel Dirt 2.. :-)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak mě se třeba jízda po městě líbí. Teda v NFS U2 to bylo něco, stovky silnic, ne jak v Carbonu jenom pár. Zítra si to půjčím od kámoše, ale jelikož je to za dne, co se mi vůbec nelíbí, tak to asi dlouho hrát nebudu. U2 si zahraju i teď, ale jak jsem viděl že někde jdou snímky/s pod 20 tak to asi nebude příjemné.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

NA "Need for Speed Most Wanted" sa "Undercover" nechyta ....v kazdom ohlade... :wink:
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“