NVIDIA PhysX na ATi Radeon HD3xxx (CUDA Radeon library)

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: NVIDIA PhysX na ATi Radeon HD3xxx (CUDA Radeon library)

Příspěvek od Lukfi »

Takže to byla kachna a nechalo se to vyšumět do ztracena... no nevím jak vám, ale mně to nijak zvlášť srandovní nepřipadá :|
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

No mě taky ne. Hodně zahraničních webů to publikovalo jako zaručenou informaci a celej měsíc o tom tak nějak průběžně informovali :(
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

Mě docela jo, hlavně pro to, pže sem po tu dobu četl od několika useru par příspěvků, kterejma někoho balamutili při rozhodování mezi ATi / nVidia ku prospech ATi, protoze ta PhysX a CUDA prece brzo pojede i na tech Radeonech :lol:

Mě to naopak naopak pomohlo v rozhodování pro budoucí grafiku, konvertuju často videa a aplikace jako BadaBoom mě brzo ušetří moře času. :)

Ale jinak mě je mě to líto, už i kvůli nVidii, která by CUDA měla AMD dát klidně zadarmo i kdyby to měla vnutit :roll: (hraju poker, vim kam vsadit, ne ? :mrgreen:)

//edit Don: Promaz OT
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Takže už určitě nic :-)? A to byla jako úplně kachna(tj. od počátku), nebo se něco alespoň dělalo, na což se pak Regen vykašlal?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Troy-C
Nováček
Nováček

Příspěvek od Troy-C »

Posledni oficialni info od Regena z 14.1. na foru NGOHQ.COM je takove, ze se bohuzel vzdy nedari tak jak si jeden planuje. Udajne se k nemu AMD i nVidia obratili zady a jediny kdo mu vysel vstric byl nakonec Palit jako jeden z vyrobcu s potrebnou dokumentaci a HW s tim ze jim na oplatku udeli docasnou exkluzivitu. Sam Regen priznava, ze nevi zda bude mozne upravene drivery vubec oficialne vydat.. Sorry za preklepy, psal jsem to pres mobil.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“