Wolfenstein [new]

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Wolfenstein [new]

Příspěvek od NEZNALEC »

pro me je to nejlepsi pecka co se hrani tyce od crysis a cal of duty 4. fyzika postav je perfektni nake chyby se najdou ale jejich pady kdyz je sejmete jsou fakt dobre, a co se atmosfery tyce neni to moc temne to je pravda ale staci si pohrat s nastavenim barev a je to v pohode. ani moc monster jsem doposud nepotkal a tom mam za sebou 57% hry, no snad se to zlepsi. strilet jen do nacku zacina byt pomalu nuda. dalsi co muzu pochvalit jsou zvuky ty se opravdu povedly a to i jak od zbrani tak i postav.
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

za sebe můžu říct že mě tahle hra opravdu baví, po dlouhý době zas hra která mě vtáhla a nepustí dokud ji nedohraju.. grafika líbivá, hratelnost suprová :) hoši z ravensoftware opravdu umí 8-)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Keanu píše:Bohužel vám musim říct že je to stereotypní blbost která za tich 850kč nestojí.
Podle mně jsi tu hru ani nehrál a soudíš :lol:
Ale je to jenom můj pohled na tvoji rakci.. za sebe můžu říct že je to hodně kvalitní titul..
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

A ten screen je co ? :) .. je muj z hraní.. momentálně mam odehráný jen 3 hodinky a vracim se k němu jen když se nudim.. prostě čekal sem od toho hru typu RtcW a né Serious Sam s náckama.. a jestli mi nevěříš že sem to hrál klidně ti udělam video...
Když někomu postačí nekvalitní fps, dobře, ale já si teda potrpim na lepších :)
(ten levedesign je strašnej)
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

Tak mám odehráno pomalu 3 hodiny (příde mi to jako kdybych to už hrál 10hodin) a jsem z toho takovej rozčarovanej, je pravda že sem čekal klasiku RTCW. Tady je to lehce stereotypní, běhat s tou laserovou mrdkou mě opravdu nebaví, upgrady zbraní sou někdy taky takový pochybný, místo děje hry se furt soustředim abych pozbíral co nejvíc zlata a měl na vylepšení.Taky když na stejné ulici potkám už po páté podobně naskryptované němce tak to na hratelnosti nepřidá. Rovněž systém zdraví se mi taky nelíbí,kam se podělo jídlo? Nábojů mám tři prdele, kdepak šetření, prostě fullout. Ale to je trend poslední doby (CoD...) Marně čekám na nějaké další zbraně, střílet takovou dobu z mp40,43 a kar98 je už nuda. Grafická stránka hry je průměrná neurazí ani nenadchne.
Verdikt: Lehce nadrpůměrná scifi střílečka která těží hlavně z názvu
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

to Keanu: blaaaaazne to je prave uplne jak rtcw... az nechapu jak to dokazali tak trefit.je to sice bezhlkave strileni ale to byl wolf proste dycky.
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Tak mam originalku od ceskeho distributora a hru jsem taky vyzkousel. Po herni strance se mi to libi. Ze zacatku jsem se bal, ze to bude klon Call of Duty World at War, ale celkem mne to bavi, prijemna zmena s tema scifi prvkama.

Nicmene chci hru benchmarkovat s par grafikama a mam celkem problem s tim zbavit se fps locku. Zkousel to nekdo, pripadne nejaky napad?
Vypnuti vsyncu nepomuze (jak v nastaveni, tak v config souboru, ktery je ulozeny v C:\Users\username\AppData\Local\id Software\WolfSP\base. Zkousel jsem vsync vypnout i pres drivery, ale nepomaha. Zkousel jsem v config souboru i prikazy ze starsich her s id Tech 4 enginem, ale ty nefungujou, takze fps je stale maximalne 60.

Dalsi problem je se zapnutim konzole samotne v plne verzi. Ve warez bete to pry slo pres Ctrl+Alt+~, ale v plne to nefunguje, konzoli jsem ve wolf.cfg povolil.

Mimochodem ve hre nefunguje AA nejde vynutit ani pres ovladace. Reseni jsem zatim nenasel, nadava na to vic lidi :(
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Neznalec tak to bych neřekl.. Starý wolfestein se držel s tím scifi při zemi a bylo tam takový to tajemno.. to tady to na vás vyvalí a bum najednou si prostě skoro terminátor a to je špatně.. ve starym wolfensteinovi si musel taktizovat protože tam nebylo bohudík automatický doplňování zdraví..
tady se vrhneš mezi nácky.. uděláš ratatata s mp44 a všichni sou mrtvý a tebe se pomalu ani nedotkly.. navíc zabít za 2 hodiny skoro 700 nácků.. to zabiju i v Serious samovi..
Jak řekl Sheep-Master tahle hra těží hlavně ze svého názvu... :)
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já vás nechápu proč pořád nadáváte že to je jiný než RTCW. Když si budu chtít zahrát RTCW tak si to prostě zahraju, nepotřebuju další stejnou hru jen s novou grafikou. Mě by to teda docela omrzelo za chvíli kdyby to bylo stejný, hra potřebuje nějakej vývoj. Tohle se mi právě líbí, ne jako některý serie který maj XYZ dílů a je to pořád to samý v novym enginu..
PS5 Pro | LG OLED CX55
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Kamikadze píše:Tak mam originalku od ceskeho distributora a hru jsem taky vyzkousel. Po herni strance se mi to libi. Ze zacatku jsem se bal, ze to bude klon Call of Duty World at War, ale celkem mne to bavi, prijemna zmena s tema scifi prvkama.

Nicmene chci hru benchmarkovat s par grafikama a mam celkem problem s tim zbavit se fps locku. Zkousel to nekdo, pripadne nejaky napad?
Vypnuti vsyncu nepomuze (jak v nastaveni, tak v config souboru, ktery je ulozeny v C:\Users\username\AppData\Local\id Software\WolfSP\base. Zkousel jsem vsync vypnout i pres drivery, ale nepomaha. Zkousel jsem v config souboru i prikazy ze starsich her s id Tech 4 enginem, ale ty nefungujou, takze fps je stale maximalne 60.

Dalsi problem je se zapnutim konzole samotne v plne verzi. Ve warez bete to pry slo pres Ctrl+Alt+~, ale v plne to nefunguje, konzoli jsem ve wolf.cfg povolil.

Mimochodem ve hre nefunguje AA nejde vynutit ani pres ovladace. Reseni jsem zatim nenasel, nadava na to vic lidi :(
Jedině zkusit wolfenstein tweaker http://www.wolfmap.de/comments.php?news_id=2097
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Weightlifter píše:Jedině zkusit wolfenstein tweaker http://www.wolfmap.de/comments.php?news_id=2097
Dik za ten tweaker, ale je ocividne delany na tu MP betu, v plne verzi nefunguje. Ale je videt jaky command se pro kterou vec pouziva, takze jsem je zkousel vytahnout a upravit wolf.cfg soubor, bohuzel bez uspechu :(
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Tak jsem vyzkousel MP cast hry (hra ma jeden exe pro single player a jeden pro multiplayer) a v MP vse funguje bez problemu. Konzole se pousti pomoci Ctrl+Alt+~, pro vypnuti fps locku je prikaz com_unlock_maxfps 0 a lze nastavit i vyhlazovani hran (bud v nastaveni hry nebo pres r_multisamples 0 (off), 2, 4 atd...
Nechapu proto, proc to stejne nastaveni nejde udelat i v singleplayeru, engine s tim ocividne nema problem. Jinak na GTX 280 v 1920 × 1200 px vcetne AA/AF jsem na rozlehlem namesti nameril 78 fps
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No tak to teda nechápu proč v MP jde anitaliasing a v SP ne :shock: :?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Podle čeho se pozná, že nejde antialiasing?
Při primárním nastavování grafiky v options jsem antialiasing povolil, všechny featury na high, rozlišení jsem dal nativní svého 30" monitoru 2560x1600 a všechno běhá jako šlak a ke kvalitě zobrazení nemám nejmenších výhrad, ani gammu jsem upravovat nemusel....
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Dohrano, cekal sem, ze to bude blbost, ale ona to byla docela dost zabava, nechapu. Bezduchy strileni nacku a priser v koridoru a jak je to super, ale posledni bossak byl docela drsnej na muj vkus :)
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Surgical píše:Podle čeho se pozná, že nejde antialiasing?
Při primárním nastavování grafiky v options jsem antialiasing povolil, všechny featury na high, rozlišení jsem dal nativní svého 30" monitoru 2560x1600 a všechno běhá jako šlak a ke kvalitě zobrazení nemám nejmenších výhrad, ani gammu jsem upravovat nemusel....
Ehm kde je v nastaveni v singleplayeru AA?
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Pro úpravy configu v singleplayeru stačí najít soubor wolf.cfg (C:\Users\name\AppData\Local\id Software\WolfSP\)
míněno ve Windows Vista. Pro další úpravy je dobré si ho zazálohovat někam do jiného adresáře, pak samotný soubor wolf.cfg přejmenovat na autoexec.cfg.
A v něm pak editovat např. položky seta r_displayRefresh "60" (zamknutí refreshrate), seta com_showFPS "0" (snad nemusím překládat :) ), seta r_multiSamples "0" (předpokládám, že to je kýžený antialias) atd.
Uložit změny, spustit hru a pozorovat rozdíly....

Pochopitelně, existují i cheaty god mode, unlimited money, unlock all weapons atd.

Zdroj: http://cheats.ign.com/ob2/068/774/774701.html
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Navod sice pekny, bohuzel AA s nim nezapnes, hra jej nezapina schvalne (jestli trvas na tom, ze ti funguje, posli sem par screenu). Mimochodem nastaveni 0 je vypnuto, povolene rezimy jsou 2, 4 a mozna 8.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Ale jak se pozná ten antialias??? Já nemám na hranách jedinej zoubek.....
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“