Google Chrome
- Mastodont
- Černá karta
-
Re: Google Chrome přichází...
Ano, vim, ze to neni flashem, ale je to tim, ze chrome ma nejspis problemy s flashem. Nevidim duvod aby prvni tab mela 18MB, druha 20, treti 33, a ctvrta na 43MB.
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
Problémy s Flashem bych neřekl. Flash obecně je dle mého názoru náročné svinstvo. Snad od verze 10 by se to mohlo trochu zlepšit - alespoň to Adobe tvrdí. Třeba já v práci na svém pracovním G4 1.2 Ghz a 2Gb RAM pokud otevřu ve Firefoxu stránku plnou reklam ve Flashi, tak mohu na scrollování zapomenout jak se prohlížeč seká. Pokud tedy má někdo slabší "mašinu", tak chápu, že může mít problémy. Rozhodně to ale není chyba Chrome. Myslím, že Google si to pohlídal, aby na jeho nejnavštěvovanější stránce s Flashem a tou je YouTube běžel Chrome bez problému.Mastodont píše:Ano, vim, ze to neni flashem, ale je to tim, ze chrome ma nejspis problemy s flashem. Nevidim duvod aby prvni tab mela 18MB, druha 20, treti 33, a ctvrta na 43MB.
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To, ze to neni chyba Chrome, bych nerikal. Tam kde se mi Chrome seka (flash), tam Opera jede bezproblemu. Nutno rict, ze se sekaji i ostatni (IE, FF, ...). Navic tam, kde mi Opera po obnoveni zmeni tu cast stranky, kt. se zmenila, tam Chrome celou stranku problikne.
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Flash je balast ("balast"), který sežere klidně celý procesor, je-li třeba.. Určitě ale využívá procesoru víc, než by IMHO musel.. To jestli se pak seká prohlížeč závisí na způsobu, kterym je ta stránka vykreslená a jakym se scrolluje.. Opera evidentně zrovna na tomhle zapracovala a vyvinula něco kvalitního...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem taky zjistil, ze kdyz otevru vic tabu (6-7, MSFN), vubec nejde posouvat strankou, dokud se vse nenacte. Potom, jak posouvat jde, posouvani vypada jako stroboskop. V klidu, po nacteni (1 zalozka) trvale ubira 20-50% CPU .
- DEVastor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-drag&drop umi, chce to pretahovat do kolonek, mezi zalozky apd.axloth píše:pekny ale fakt mi chybi par veci:
- drag&drop
- blokovani reklam
-blokovat reklamy jde pres proxy
-okno ulozit se da zapnout v nastaveniMastodont píše:Celekm dost mi vadi automaticke ukladani souboru, misto okna "otevrit, ulozit" se to ihned nebo po vybrani destinace stahne. Za druhe neexistujici adblock, des. Za treti kvanta procesu chrome, ktere se nafukuji jak balon pri sebemensi zatezi flashem. Vzhled 1+.
-offline instalator jeNoTHX píše:- chybí "offline" instalátor, ale snad časem přibude, takže nic co by stálo za řeč
- co mě už trochu nakrklo že instalátor si prostě soubory nalámal do Appdata a tímto instalaci považoval za dokončenou. Chci snad moc pokud si chci vybrat kam Chrome nainstalovat?
-a take jsou vzhledem k tomu, ze jde o opensorce ke stazeni sestaveni, ktere se daji nainstalovat do libovolneho umisteni nebo nepotrebuji instalaci a nepridavaji GoogleUpdater
vic zajimavost (napriklad o kolik predbehl ve svete Operu, komu ubral nejvetsi podil, doplnky, vzhledy a mnoho dalsich) najdete zde: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=925&t=1048377
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
Pokud by měl někdo zájem sledovat changelog Google Chrome, tak může na jeho blogu http://googlechromereleases.blogspot.com/
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
DEVastore tím zapnutím dialogu na ukládání myslíš to, že nezvolím defaultní složku pro ukládání souboru ne? Tím pádem se mě pak bude při každém stahování ptát. Jinou možnost jsem v nastavení nenašel...
- DEVastor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
je tam hned pod tim zaskrtovatko: Pred stazenim se vzdy zeptat na misto ulozeni kazdeho souboru
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
Aha asi budu muset zajít na oční doma an to hned mrknu. Díky!DEVastor píše:je tam hned pod tim zaskrtovatko: Pred stazenim se vzdy zeptat na misto ulozeni kazdeho souboru
- NoTHX
- Středně pokročilý
-
Nepřijde vám že "wow efekt" z Google Chrome je nějak pryč? Procenta koláče po strmém vzestupu citelně klesly a vylezl jeden prašivý opravný build. Addony a pluginy nikde. Když to srovnám s firefoxem, tak ten byť byl postaven na lživé kampani, ve chvíli startu byl plně připraven. Zdá se mi to nebo Google svůj "moment překvapení" totálně propásl?
- myom
- Středně pokročilý
spise bych rekl, ze google chtel v klidu a miru vydat verejnou betu na testy a vsichni z toho udelali wow-boom, ktery nikdo nezamyslel...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- NoTHX
- Středně pokročilý
-
no tak to bych určitě neřekl... protože to by nedávali několik dní předem vědět že bude první beta ke stažení a na stránku jí prostě lupli ke stažení a ne že k tomu budou dělat nějaké odpočty kdyby to chtěli vydat v klidu, tak se někde bude válet svn ke kterému jen google s pokrčením ramen přizná že jo je to beta Chrome
- Mastodont
- Černá karta
-
Přesně tak, Chrome mi přijde spíše jako nějaký gadget než browser.
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
Tak máme tu novou verzi 0.2.149.30, která by dle mého louskání v anglickém changelogu měla opravovat otravné sekání flash videí pokud jich bylo otevřeno nebo připojeno více zároveň a samozřejmě i jiné chyby. Changelog na http://googlechromereleases.blogspot.com/
- GaGy
- Začátečník
Jak mám importovat záložky když je mám uložené v souboru na disku ?
9800X3D - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz - CL30 │ ASUS TUF Radeon RX 7800 XT 16G │ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ SSD - KC3000, M.2 - 1TB + A2000, M.2 - 1TB │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
- Jan Gottwald
- Začátečník
-
To bohužel nelze. Jediné řešení je naimportovat záložky ze souboru do jiného prohlížeče a teprve z něj je naimportovat do Chrome. Je to bohužel trochu krkolomné, ale asi tvůrci počítali s tím, že už prostě lidé mají záložky v jiném prohlížeči. Chrome třeba nemá ani volbu exportu záložek.GaGy píše:Jak mám importovat záložky když je mám uložené v souboru na disku ?
- Battlefield
- Začátečník
-
Google Chrome + addons
Jak to vypadá, budou někdy?
Mám na mysli, něco na styl Mozilly.
Myslím, že by to byl zlomový okamžik v rozšíření Chromu.
Poněvadž samotný základ je perfektní. Jen tomu chybí více funkcí. Rozšíření. Což je v momentální situaci docela zásadní.
// OndraSter - spojeno
Mám na mysli, něco na styl Mozilly.
Myslím, že by to byl zlomový okamžik v rozšíření Chromu.
Poněvadž samotný základ je perfektní. Jen tomu chybí více funkcí. Rozšíření. Což je v momentální situaci docela zásadní.
// OndraSter - spojeno
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- myom
- Středně pokročilý
Re: Google Chrome
Battlefield: ale prd. zkus chrome plus.
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Google Chrome
nemáte někdo zkušenosti s tím, jak trvale povolit Bezpečnostní certifikát web který není důvěryhodný? To odklikávání zabere dost času ://
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro