Oblíbený webový prohlížeč
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblíbený webový prohlížeč
Operu na vše a firefox kvůli internetovému bankovnictví (v opeře jsou rozhozený kolonky (ge money))
- Riku
- Začátečník

- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chrome jedině 
- zombux
- Odborník PCT

internetbanking GE v Opeře funguje bez problémů (11.64), jen když je browser puštěný příliš dlouho tak něco vyprší a internetbanking přestane fungovat - na stránky se nedá vůbec dostat, vyřeší se to restartem browseru (je možné že to je nějaká bezpečnostní fičura webu, na jiných prohlížečích jsem to nezkoušel takže se to může chovat všude stejně)Václav Sedlář píše:Operu na vše a firefox kvůli internetovému bankovnictví (v opeře jsou rozhozený kolonky (ge money))
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
aha, no mě to blblo před rokem-možná to GE ajťáci opravili...od té doby jsem to už nezkoušel a automaticky používal FF
jinak ten problém s opětovným přihlášením v firefoxu není...
jinak ten problém s opětovným přihlášením v firefoxu není...
- eLzyx
- Mírně pokročilý

IE10
A někdy Chrome, páč v IE10 (RelPrev) mi nefunguje Gmail - posílá prázdné zprávy.
Ryzen R5 3600, Asus ROG Strix X570-F, 32GB DDR4@3600MHZ, Crucial M550 256GB, 300GB VelociRaptor, RX580, Asus Xonar DX, SilverStone Raven II
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
- mixmix
- Začátečník

-
Na operu sem presel kdysi davno diky listum, ktere nikde nebyli, muselo se otvirat xy oken, ted je to standart vsude, integrovany irc, nastroje pro vyvojare, ktere uz maji taky vsude a spousty dalsich vychytavek, z nichz nejvic ocenim pohybove skratky mysi, bez toho uz nedovedu zit.
Bohuzel nektere stranky nefungovali korektne FF sem pouzival jako sekundarni prohlizec pro pristup na bankovnictvi, ale nova verze opery se popere aj s tim
Bohuzel nektere stranky nefungovali korektne FF sem pouzival jako sekundarni prohlizec pro pristup na bankovnictvi, ale nova verze opery se popere aj s tim