ATI Mobility Radeon HD 3430
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- kallic
- Nováček

-
Re: ATI Mobility Radeon HD 3430
Ahoj koupil jsem sib taky notebook HP6730s a mam taky stejny problem sekaj se mi na nem hry i kdy kazda ma vic nez doporucene hardwarove pozadavky . Cetl jsem ty starsi komentare ale nechaputo, PLS vysvetle te mi to PLS. DIKY MOC
- kallic
- Nováček

-
cuzz hele mam taky notebook HP 6730s a mam taky tu grafickou karu. je mi 11 a vubec tomu nerozumim. nejde mi rozjet COD 5 world at war i kdyz nato mam hardwerove pozadavky a nevim jakto ze se mi to seka. PROSIM pomuzetemi. ja jsem si cetl ten navod ale nepobral jsem to pls vysvetlete mi to jeste jednou. DIKY MOC
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ten návod je dost podrobný a měl by ho pochopit každý průměrný uživatel. Pokud s ním máš problémy, najdi ve svém okolí někoho zdatnějšího, kdo Ti s tím pomůže.
- cyberider
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
6730s není notebook na hry. Ani San Andreas nemůžu hrát na maximální detaily. Problém není v tobě ale v hardware. 
- nigelov
- Nováček

-
lidi je tahle grafika hodna na hry chtel bych koupit ntb a je v nem tahle grafika pls help
- Mirek E.
- Začátečník

-
Grafika není na hry. Je to spíše notebook na kancelářskou práci, než na hraní her. Pokud chcete hrát hry, pořiďte si normální desktop pc. Za 10.000Kč se dá postavit počítač i s monitorem v celkem použitelné konfiguraci.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- IcePhoenix
- Začátečník

-
Cauky lidi,mam NB HP 6830s a dela mi neustale problemy,mel jsem XP zde mi slapala celkem v pohode jen se intra her a ruzne reklamy ve hrach(Nvidia,JoWood a mnozi) neskutecne sekaly i se zvukem ale jinak hra bezela naprosto v pohode,ted jsem zkusil Windows 7 a nahrat nejake ovladace od AMD,grafika jede jakz tak,ale napr. hry ktere jsou standartne 4:3 se me po monitoru neupravi na mych 16:10 jak to bylo normalni na XP,coz docela boli a vadi. Nevite nekdo co stim??? Zkousel jsem ovladace na 7,na Visty a pak i na XP+modifikovani,ale ani Catayls Center se mi neobjevi kdyz na plose kliknu pravym,proste je to takove ze na pul to jede. Predem dekuji za jakoukoliv radu
- TheAdam
- Nováček

-
Ahoj, včera jsem koupil Sony Vaio SONY VAIO VGN-NS11M/W, má grafický akcelerátor Ati Mobility Radeon 3430 1500mb sdílené paměti, dle mého názoru obstojná karta OvšeM! V cod4 na nejnižší detaily mám 38 fps podle mne je to sakra málo, DirectX mám... Je možné, že problém je v ovladačích ? Nějak jsem žádné nenašel... Nebo je to marné a z téhle karty víc výkonu nevytáhnu ? Krtqu díky za radu. Sestava Core2duo 2.00 ghz Jeden z nejnovějších procesorů, grafika viz problém, HD 250 gb, 3gb ram. Díky 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Počet FPS v CoD4 je IMO odpovídající (Jádro RV620/M82-LE v kombinaci s DDR2 není zrovna "trhač asfaltu") Pokud chceš zkusit novější ovladače, můžeš použít DriverHeaven Mobility Modder.
- Nimbus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Obávám se,že si novějšími drivery moc nepolepšíš.Mám noťas HP s touto grafikou a jediné,co se dá na tom slušně hrát je COD2 v DX7TheAdam píše:Ahoj, včera jsem koupil Sony Vaio SONY VAIO VGN-NS11M/W, má grafický akcelerátor Ati Mobility Radeon 3430 1500mb sdílené paměti, dle mého názoru obstojná karta OvšeM! V cod4 na nejnižší detaily mám 38 fps podle mne je to sakra málo, DirectX mám... Je možné, že problém je v ovladačích ? Nějak jsem žádné nenašel... Nebo je to marné a z téhle karty víc výkonu nevytáhnu ? Krtqu díky za radu. Sestava Core2duo 2.00 ghz Jeden z nejnovějších procesorů, grafika viz problém, HD 250 gb, 3gb ram. Díky
PC: Nejnadupanější stroj ze všech nadupaných strojů!
NTB: -//-
Mobil: -//-
NTB: -//-
Mobil: -//-