The Suffering....!
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli si to pamatuju presne, ale mam za to ze v tom blazinci musis ty kamery postupne rozmlatit a ono te to pustí dál. Jedna je i nahore na pude, vzdy kdyz nejakou rozmlatis tak te to pustí o kus dál 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To sem si moh myslet...a jak se dostat na pudu?Sentenced píše:Nevim jestli si to pamatuju presne, ale mam za to ze v tom blazinci musis ty kamery postupne rozmlatit a ono te to pustí dál. Jedna je i nahore na pude, vzdy kdyz nejakou rozmlatis tak te to pustí o kus dál
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
uz je to dlouho co jsem to hrál, ale jak znicis ostatni kamery, tak se ti otevre cesta na pudu, tusim spadne nejakej zebrik nebo tak neco... Proste systematicky likviduj ty kamery 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, dik.Sentenced píše:uz je to dlouho co jsem to hrál, ale jak znicis ostatni kamery, tak se ti otevre cesta na pudu, tusim spadne nejakej zebrik nebo tak neco... Proste systematicky likviduj ty kamery
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Podle mě opravdu příjemný překvapení letošního léta, i když osobně jsem se k tomu dostal taky až o něco později. Skvělá gameska, i když ke konci už trochu Surrealu docházely nápady a ta opravdu hutná atmosféra prvních 2/3 hry se už vytrácela a přibývalo hluchých míst. Bylo celkem vidět, jak se snaží hru natáhnout, aby nebyla moc krátká, jako že i tak byla
. Ale dosti kritiky, celkově je to skvělej survival horror, sice se u něj člověk nebojí, ale pobaví se na výbornou 
show must go on..
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to divný...Nainstaloval sem to, cracknum, načet' do virt. cd a rozjedu hru. Potom nastavím "vypnout pixel shadering [nebo jak se to píše
] páč mám gf440. Vše by mělo být ok. Dám ňů gejm. Stavová lišta se mi načte do 75 % a pak to padne na hubu. Co s tím ? Rozjedu to pod gf440
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
reklamuj cd u vyrobce, i kdyz pokud mas original tak proc to crackujes?ElCon píše:Je to divný...Nainstaloval sem to, cracknum, načet' do virt. cd a rozjedu hru. Potom nastavím "vypnout pixel shadering [nebo jak se to píše] páč mám gf440. Vše by mělo být ok. Dám ňů gejm. Stavová lišta se mi načte do 75 % a pak to padne na hubu. Co s tím ? Rozjedu to pod gf440
0118 999 881 999 119 7253
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu. Proč to crackuju, když je to originálka od výrobce?cool.user píše:reklamuj cd u vyrobce, i kdyz pokud mas original tak proc to crackujes?ElCon píše:Je to divný...Nainstaloval sem to, cracknum, načet' do virt. cd a rozjedu hru. Potom nastavím "vypnout pixel shadering [nebo jak se to píše] páč mám gf440. Vše by mělo být ok. Dám ňů gejm. Stavová lišta se mi načte do 75 % a pak to padne na hubu. Co s tím ? Rozjedu to pod gf440
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- shadow
- Středně pokročilý

preview na sequel sufferingu:Ties That Bind :
http://www.actiontrip.com/previews/thes ... bind.phtml
http://www.actiontrip.com/previews/thes ... bind.phtml
show must go on..
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ted taky hraju.ale zakys jsem se, do navodu se ale divat nechci , jen bysemi hodila mensi rada.Ted jsem nekde venku, jak jsem s tim mim cernym veznem potkal dalsi vezne a nejak se neschodli a museli je zabit.Jenomze nevim jak dal....
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, souhlas, jedna z mála her u ktery jsem fakt občas nadskočil na kesleRajče píše:Jj!....Už to hrajuB@RT píše:Originální verze jako příloha Levelu![]()
...atmosféra hodně dobrá...grafiky starší,ale úplnej hnus to taky neni...ale hlavní je,že jsem se u toho bál
- shadow
- Středně pokročilý

Suffering byla hodně dobrá pařba, už se těším na pokračování..
1/3 hry byla naprosto strhující, 2/3 byla pořád hodně dobrá, 3/3 byla už bohužel horší, vypadalo to, že Surrealu došly už nápady, a hra ke konci trochu ztratila ze svého kouzla, napětí a strhujícího tempa.. ale jak říkám, jinak hodně good a Levelu určitě dík všech hráčů, co Suffering ještě nehráli..
1/3 hry byla naprosto strhující, 2/3 byla pořád hodně dobrá, 3/3 byla už bohužel horší, vypadalo to, že Surrealu došly už nápady, a hra ke konci trochu ztratila ze svého kouzla, napětí a strhujícího tempa.. ale jak říkám, jinak hodně good a Levelu určitě dík všech hráčů, co Suffering ještě nehráli..
show must go on..
- Nathan Rahl
- Začátečník

re:
jj, mate pravda atmosfera tehle hry byla absolutne skvela, hrat to v noci za uplne tmy a mit slabsi srdce by nebyl dobrej napad (ja nastesti srdce v poradku mam), clovek se nekdy fakt nechutne lekl.
.: PC :. AMD Ryzen 5 1400, Wraith Stealth, 2x8GB 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Blue, Intel 600p M.2 256GB NVMe + 2x 2,5" 250GB SATA (Toshiba, Fujitsu), ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac, Corsair HX620, Cooler Master Elite 110, Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB, Dell S2721DS, Epson WorkForce WF-2750DWF, W10pro .: PC2:. MiniPC AMD R7 8745HS(8c,16t), 2x32GB 5600 MHz DDR5, 512GB+1TB SSD, RX780M .: HTPC :. Athlon 5150, ASRock AM1B-ITX, 2x4GB RAM, 64GB SSD + SATA 500/750/1500/3000 GB, Axago PCES-S1, Fractal Design Node 304, Enermax NAXN450, W10pro, i-tec MySafe 640/640 GB .: Raspberry Pi 3 model B :. .: PB :. A64 X2 3800+, Asus A8N-SLI SE, 2GB RAM, MSI X1950Pro 256MB, HDD 500GB, EC ML5470, Enermax Liberty 400W, Samsung 940T, CanoScan 4400F, Konica Minolta PagePro 1350W, W7 .: NB :. MSI Alpha 15 B5EEK (Ryzen 5600H, 16GB DDR4, 512GB SSD, Radeon 6600M); Acer TravelMate 4502LCi WXP .: Tablet :. Samsung Galaxy P3100 TAB 2 7.0 3G + 32GB karta .: GSM :. iPhone 14 Pro 256GB .: PC OLD :. C2D E8200, GB P35-DS4, 8GB RAM, Radeon HD 4670 512MB GDDR4, SDD 128GB, Ubuntu
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: