Call of Duty: Modern Warfare 2 SP
Moderátor: Baneshee
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (CoD6)
Modern Warfare 2 pro PC se zpozdí + trailer - http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... nal-pc_osk
Goldnoob team proud member!
- Thellwin
- Administrátor

Zbraně z MW2 - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34419&r=top
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně,v codmw2 nevidim zase nic jiného než ten nudný nezáživný lineární singleplayer, který vás ani trochu nenutí něco řešit!!!kdyby si s tim víc pohráli udělali to trošku míň nelineárně a nedávali scripty a nedělali tak pitomě NEinteraktivní porstředí...to by byl singl fajn, jinak jediný co je na tý hře použitelný a nejlepší, je multiplayer, u kterého strávím hodiny času.barco píše:Bojkot Modern Warfare 2 kvůli ceně? @ eurogamer.cz
Trocha staršia newska, ale nedá mi ju nespomenúť. Ako ste natom vy s kúpou, plánujete ?![]()
Ja začínam rozmýšlať, či sa mi to oplatí, CoD séria ponúka síce vynikajúci MP a s ním spojené stovky hodín zábavy, ale SP je pravý opak.
U CoD2 mi to nevadilo ještě, působilo to na mě jako když hrajete dokumentární film z druhé světové, u CoD4 taky ne ještě, pač tam byli příjemné novinky ale jinak singl taky - jendou zahrát a po druhý už je to NUDA, na jedno zahrání ale zajímavý.
CoDWaW - tam mě to už nas*alo, dohrál sem to s nudou a odporem, naopak, co si myslím, že se treyarchu povedla je atmosféra CoDWaW z druhý světový a cooperative zombie jsou občas neskutečně zábavná zálažitost.
CoD4 je super v tom že je moderní a atmosféru má samozřejmě taky, ale singly opravdu za nic nestojí. A jak tak koukám na grafiku hry, skoro bych si troufnul říct, že to snad používá engine z cod4..
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Thellwin
- Administrátor

- SnoX
- Začátečník

Na CoD6 se moc těším. Viděl jsem trailer a musím říct že to bude konečně CoD s více možnostmi. Už CoD4 se mi hodně líbil, tak doufám že CoD6 nezklame!
Case: CM Elite 330 CPU: Intel C2D E7400 @ 2.8GHz @ Arcitc-Cooling freezer 7 PRO
GPU: Gigabyte GTX260 896MB OC DDR3
RAM: A-Data Vitesta EE @ 800MHz HDD: WD Caviar 640GB WD6400AAKS
PSU: OCZ ModXStream 500W MB: ASUS P5Q Pro Mechanika: Samsung SH-S223F
LCD: Samsung 22" T220 OS:Windows Vista Home Premium 64bit SP1
GPU: Gigabyte GTX260 896MB OC DDR3
RAM: A-Data Vitesta EE @ 800MHz HDD: WD Caviar 640GB WD6400AAKS
PSU: OCZ ModXStream 500W MB: ASUS P5Q Pro Mechanika: Samsung SH-S223F
LCD: Samsung 22" T220 OS:Windows Vista Home Premium 64bit SP1
- IMI
- Začátečník

-
Nevim co vidite ale cod maji SP suprovy, dvojka ma bavila a MW, to bylo jak jeden strhujici film zasedl jsem k tomu a nemohl se odtrhnout. Singleplayer velmi povedený, ale tak vec nazoru. A vypada ze mv2 pujde v jeho slapejich.
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jako film? protože si asi žádnou jinou hru nehrál, jako film to maj udělaný dobře, soundtrack parádní, ale šíleně omezené možnosti a ty opravdu příšerné scripty z toho dělaj shit. Ano, pro ty co moc nehrajou to působí parádně na první pohled a vzbuzuje obdiv - proč..? Má to dobrou grafiku, kouřový efekty, jak všude lítaj kulky a když vystřelíte do zdi odletujou kousky omítky atd působí jak opravdová válka, ale kdo už viděl něco jako crysis, nebo spíš far cry teda, tak toho to po hraelné stránce absolutně nezaujme - vypni mozek a hraj - to je jen pro ty co chtěj oddechovku od práce a koukat se na ty úžasně válečné výjevy moderního konfliktu s parádní válečnou atmosférou, ale kdo se chce pobavit, nějakym způsobem zaměstnat svojí mysl, tak tomu to nic nedá, a to je můj případ. Vše co vidim je suprovej nápad, atmosféra dobrá, ale úplně nejlepší by byla, kdyby nechali na vás nějaká rozhodnutí a neřikal vám cpt. price furt co máte dělat, trošku zaměření se na vás, sem tam možnost více řešení, zápletky, aby ste se stali větší součástí toho příběhu. Takhle jak to je normálně, to je jen jako když se koukáte na film, jen jako pozorovatel, sem tam něco zastřelíte, jste řadovej voják, když vám nic nřekenou kam máte střílet, tak čumíte do blba, čili koukáte na film, ve kterém absolutně nic nemůžete ovlivnit (nic na vás nezávisí, ikdyby to za vás hrál bot, bude to vždycky stejný) a už vůbec ne změnit(to býva ale výsadou opravdu originálních her)...to i film je lepší, protože taková detektivka vás nutí přemýšlet co se stane a jak to asi bude, odhadovat uvažovat, v cod2-4-WAW nic takového není, jen se koukáte na to co je předem jasné a mají to rádi jen ti lidi, kterí si u toho sednou, viděj to co se tam děje a řeknou: "Tyyy joo, to sou hustý přestřelky!"
CoD4 singleplayer rovná se prostě = BRAIN OFF "zírej na to s údivem jak dlouho chceš".
CoD4 singleplayer rovná se prostě = BRAIN OFF "zírej na to s údivem jak dlouho chceš".
Naposledy upravil(a) sam_217 dne sob 24. říj 2009, 14:26, celkem upraveno 1 x.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
- Thellwin
- Administrátor

HW nároky
Operační systém: Windows Vista/XP
Procesor: AMD 64 3200+ nebo Intel Pentium 4 3.0GHz nebo výkonnější
RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (VISTA)
Grafická karta: Karta s podporou Shader Model 3.0 nebo lepší - 256 MB nVidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT a výkonnější
Volné místo na harddisku: 16 GB
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Člověk se chce u hry taky bavitsam_217 píše:....
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že tvoje iq si nedokáže vymyslet solidní názor, neboť seš tak strašně jednoduchej, že ani názor nemáš, že nechceš pochopit, co jsem tady napsal.Icy_DeaD píše:vetsi hovno sis vymyslet nemohlsam_217 píše:....
To že to někoho baví, to nikomu neberu. Kamaráda to taky baví, ale ten moc nehraje, hraje to max 2 dny a pak končí - taky mu to neberu. Jsou lidi, kteří se rádi koukaj a nechtěj už nic moc řešit - protože cod4 je spíš o atmosférický a vizuální stránce než od hratelnosti.
Ale pak jsou lidi jako já, který tyhle koridovky nebaví. To je asi tak, že někoho prostě baví člověče nezlob se, a někoho zase šachy...a fakt je, že ti, koho bavěj šachy, si o těch co maj rádi člověče nezlob se a sou na tom závislí, že to musí hrát 2hodiny denně, nemůže myslet, že se jedná o myslící lidi. Je to stejnej případ, jako když se někdo rád koukne na detektivku a někdo se kouká na pitomou ulici nebo ordinaci v růžový zahradě....jako nikomu to neberu, ale co se týče myšlení, zábavy, no comment :X
A aby to nebylo úplný OT, jen dodám, že pokud bude mít CoDMW2 stejnej singl, jako předchozí, tak se nejedná o žádné nové cod, protože takhle by se jednalo už po 4. o stejnou hru..COD4 = CoD2 se změněnym prostředim, CoDWaW = COD4 z druhý světový, CoDMW2 = ??? budeme zase hrát stejnou hru? nebo konečně vymyslí něco zajímavějšího???
Jestli ne, já sáým osobně bych neutrácel těch 1400,- kč za novou hru, která je vlastně stejná jako 3 předchozí díly. Jediný, co by na tom mohlo bejt hodnotný, je multiplayer, v takovym případě by mohli přestat vyvíjet stupidní singleplayer a vložit ten čas a úsilí to lepšího MP a prodávat CoD jako onlinovku typu Quake Wars (samotná hodnota cod4 spočívá hlavně v tom, že v MP v podstatě nahradilo starej Counter Strike), což by konečně nahradilo tuhle starou hru, ze které je některým už nablití jak sem četl a slyšel
- zombux
- Odborník PCT

CoD4 mě velice bavila (asi poslední 3D akce co jsem si opravdu užil), takže na CoD6 se těším. a komu se to nelíbí, je to jeho problém 
ignorelist: kremrole a dezoláti
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zase resite jablka a hrusky...
skupina x tu hru ma rada, skupina y ji nesnasi a ta se vzdycky do x-ovy navazi, ze jseou nemyslici buhvi co. kdyby jste radeji drzeli pysk a sli se nadejchat cerstveho vzduchu ven, udelate lepe. jen na par mensich vyjimek tu nikdo ve vlakne Crysis neresi, ze to je jen srac*a + vizualni pastva pro oci... (reakce na sam_217)
btw: co rikate na ten budouci anticheat VAC a ten prihlasovaci system IW.NE??
btw: co rikate na ten budouci anticheat VAC a ten prihlasovaci system IW.NE??
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Crysis na rozdíl od CoD není lineární.
Ikdyž u CoD4 to tak moc neberu, CoD4 je dobře zpracovaná hra, těch zbraní co sou k dispozici je skvělý, je to snad jediná hra, která má takhle dokumentárně zpracovaný vojenský prostředí a zbraně. CoD4 je pro mě film, a nechápu lidi, co sou schopný to hrát 2x, abych se přiznal, mě ty vojáci v tom singlu cod4 vůbec nebavěj, sou pro mě otrava, a nebaví mě je dokola střílet, protože mě zpomalujou v ději - chci vědět co se stane dál a okolní teroristi mi to jen kazej, navíc, nejsou tam žádný širší možnosti a nemáš na výběr, tak to musíš vystřílet pokaždý stejně - hrál sem CoD4 na obtížnost veterán, a to nebyla už hra, to bylo mučení...spíš nechápu ty lidi, kteří nechtěj uznat, že by bylo lepší, kdyby cod4 nebylo lineární, protože to co není lineární, je vždycky lepší než to lineární. Na CoD6 náražim proto, že je škoda, že ten singl nezlepšej, protože nelineární by byl určitě zábavnější.
Btw: že CoDWaW scripty bijou do očí? zahrajte si COD4 na veterán, a uvidíte takový scripty, že z toho budete mít deprese - vystřílíte jednou skuápinu 4 vojáku, 2s nikdo a pak takhle 4x tam přijdou přesně ti samí vojáci.....
Co ti mám na to říct, když preferuješ tenhle styl zábavy...a už vůbec co říct mezi lidma, kteří si o tom založí fórum a diskutují o tom, co bude v dalšim díle a jak jsou posedlí co se stane dál...pro mě pitomost.někdo rád koukne na detektivku a někdo se kouká na pitomou ulici nebo ordinaci v růžový zahradě
Ikdyž u CoD4 to tak moc neberu, CoD4 je dobře zpracovaná hra, těch zbraní co sou k dispozici je skvělý, je to snad jediná hra, která má takhle dokumentárně zpracovaný vojenský prostředí a zbraně. CoD4 je pro mě film, a nechápu lidi, co sou schopný to hrát 2x, abych se přiznal, mě ty vojáci v tom singlu cod4 vůbec nebavěj, sou pro mě otrava, a nebaví mě je dokola střílet, protože mě zpomalujou v ději - chci vědět co se stane dál a okolní teroristi mi to jen kazej, navíc, nejsou tam žádný širší možnosti a nemáš na výběr, tak to musíš vystřílet pokaždý stejně - hrál sem CoD4 na obtížnost veterán, a to nebyla už hra, to bylo mučení...spíš nechápu ty lidi, kteří nechtěj uznat, že by bylo lepší, kdyby cod4 nebylo lineární, protože to co není lineární, je vždycky lepší než to lineární. Na CoD6 náražim proto, že je škoda, že ten singl nezlepšej, protože nelineární by byl určitě zábavnější.
Btw: že CoDWaW scripty bijou do očí? zahrajte si COD4 na veterán, a uvidíte takový scripty, že z toho budete mít deprese - vystřílíte jednou skuápinu 4 vojáku, 2s nikdo a pak takhle 4x tam přijdou přesně ti samí vojáci.....
- FragmeNT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To Sam_217: nechapu, proc do tohoto threadu vubec lezes, kdyz se ti COD nelibi? Nech si svoje chytry nazory pro sebe a neprud tady. Ja si napr. COD rad zahraju po celym dnu v praci (kde sedim u PC), kdy prijdu domu zapnu COD, vypnu mozek, relaxuju a bavim se. Jo kdybych mel chut a cas hrat 6 hodin denne, tak bych hledal neco jineho, ale v tomto pripade je to pro me dostacujici a i kratke COD mi vydrzi mym stylem hrani na 14 dni a sem spokojenej.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Čti, a uvidíš, že nikde vysloveně nepíšu, že se mi cod4 nelíbí, nebo že ho nesnášim, jeslti sis ráčil všimnou, tak i důrazně píšu, že to nikomu neberu, a že jsou lidi kteří chtěj vypnout mozek, ale narážim na ostatní, kteří maj furt něco poti tomu, proř by nemohlo cod bejt rozmanitější? Každou hru můžeš hrát jako bezmozek, i ty nelineární, a z toho plyne, že nelineární hry jsou vždycky zábavnější. Copak bys neocenil, kdyby cod4 mělo vís konců a ty kdybs to hrál o druhý tak bys to mohl hrát úplně jinak? není to lepší než hrát 10x stejnou hru v podobě pokračování jako CoDWaW, COD6,7,8,9,10?FragmeNT píše:To Sam_217: nechapu, proc do tohoto threadu vubec lezes, kdyz se ti COD nelibi? Nech si svoje chytry nazory pro sebe a neprud tady. Ja si napr. COD rad zahraju po celym dnu v praci (kde sedim u PC), kdy prijdu domu zapnu COD, vypnu mozek, relaxuju a bavim se. Jo kdybych mel chut a cas hrat 6 hodin denne, tak bych hledal neco jineho, ale v tomto pripade je to pro me dostacujici a i kratke COD mi vydrzi mym stylem hrani na 14 dni a sem spokojenej.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm tak vcera me sam 217 nechaval klidnym dneska uz ne... Chlape co to je? Jestli cekas vice koncu atd zahraj si RPG, todle je tunelova strilecka, presne pro styl no brain, proste vypnu a prostrilim se, hral si snad dooma ne?... todle je to samy akorat to ma lepsi grafiku tecka. uplne jina vec je MP, cod4 sem si primarne koupil pro MP singl sem si dal na veterana jen tak z legrace - zadnej odvar to neni, proste smazba, rika ti neco Serious Sam, Painkiller? takhle bych mohl pokracovat brecis na spatnym hrobe, todle sou linearni strilecky. Sry ale probijet se porad stejnyma davama AI abych videl jinej konec
))) todle fakt neni RPG, Mam pocit ze hry sou o zabave, pokud te cod nebavi staci to napsat 1 a nevnucovat tu vsem svuj nazor 10x. Ja taky nesnasim sims serii a povazuju to za vykradani kapes rodicu, ale pokud to nekoho bere proc mu to kazit, at se bavi od toho hry sou, nebo snad proto abych se kochal och to je krasna G36 s kolimatorem hmm strili uplne presne, tamhle toho vojina nezabiju a uvidim jinej konec... jasne je to pritazeny za vlasy, ale todle tu predkladas jako bomba vec
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Stano K.
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

no ty vole, to bude zas v médiích halo
ignorelist: kremrole a dezoláti
- barco
- Středně pokročilý

Lol, celú hru robia maximálne mainstreamovú a teraz takýto exces. Osobne mi natom síce nevadí, viem ešte odlíšiť virtuálnu realitu od normálnej, ale keď si spomeniem napr., aké problémy malo GTA IV čo sa týka násilia, tak MW2 nemôže z toho vyviaznuť len tak, ach. 
.