Projekt: Peugeot

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt: Peugeot

Příspěvek od martinnovak8 »

2)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

2
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Onddattra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onddattra »

sel bych do 2 ae mozna bych ty tlacitka a ty USB umistil nejak vic abstraktne takhle je to takovy nemasny neslany
Pentium 4, PrimeCooler PC-HC III+, ASUS P4GD1, 512 MB, MSI GeForce 6600GT 256 MB, 80 GB + 500 GB, LG DVD-RW, Win. XP Pro. SP2
Satepek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satepek »

2
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Nazdar,

dneska jsem víceméně dodělával poslední úpravy před lakem. Obrousil jsem dohladka plechy, udělal poslední úpravy na panelu, vyklepal prolis "chňapátka" na druhé bočnici a nanesl první vrstvu tmelu. U té druhé bočnice byl problém, že jsem musel vyříznout malou "čáru" plechu aby šel prolis vůbec do rovna vyklepat tak jsem potom tu čáru zacínoval pájkou :-D . A pak jsem teprve tmelil. Zítra se pustím do dokončení druhé bočnice.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
:wink:
Obrázek
Weny93
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weny93 »

jo pekny... ale az to nastrikas tak bych tam dal potom aj nejakej takovej stribrnej ramecek na lva... Bude to takovy mdly...
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE @3800Mhz Stable! + Cooler Master Hyper 212+, Gk: Gainward GeForce GTX460 OC 768MB @900/1800/2003 Mhz, RAM: Kingston Blu 2x2GB 1600MHz DDR3, HDD: Samsung F3 1T + Samsung F4 320G, MB: ASUS M4A77T/USB3, PSU: Seasonic EnergyKnight 500W, OS: Windows 7 Ultimate x64
VoVo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VoVo »

jak si vyrobil ty usb ??
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

VoVo píše:jak si vyrobil ty usb ??
Něco jako tady http://www.okcomputers.cz/zaslepka-s-us ... e/d-55544/.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

VoVo píše:jak si vyrobil ty usb ??

Ty konektory USB jsou originální z tohoto casu. ML5410 je má takhle dva na masce origoš na krátkém plošňáku, takže se pěkně využívají dál. Jinak je jde samozřejmě i případně koupit viz. odkaz.
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nazdar

mod je dokončen. Dal bych sem fota průběžně ale byly třídní schůzky... a na modu se dělalo poslední 2 dny od rána do večera. Dle mně se to uspěchalo, barva stojí podle mně za nic (850Kč). Kdyby byla kvalitnější barva tak je to určitě o něčem jiném. Navíc mi včera spadl předek a jedna strana praskl, takže je to narychlo spravené .... škoda že majitel tak spěchal. :( Na kolik by jste ocenily práci na takovém modu? Čistě jenom práci nic víc děkuji.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

:wink:
Obrázek
BigOHenry
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BigOHenry »

Ale i tak si myslim ze se ti ten mod povedl, decentni a peknej...
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz @ 3,57GHz + Noctua NH-U12P MB: Asus Rampage Formula - Intel X48 FSB 333MHz @ 420MHz RAM: Patriot DIMM 4096MB DDR II 800MHz @ 1050MHz 5-5-5-12 2,2V GFX: Sapphire HD 4870 512MB HDD1: Seagate Barracuda 7200.11 640GB SATA II HDD2: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA II SOUND: Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-e POW: Corsair TX750 750W OS: Windows 7 Professional x64
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Co ty kabely?! :D

Pěkný, ale škoda že na to máš málo času a omezené finance.

Ale myslim si, když ted na to koukám, že by jedna katoda stačila :(
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Škoda, že majitel nepřiplatí. Takhle to vypadá jako nedokončený. Pěkný to je, ale v jedný barvě "nic moc".
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No tedy že by barva za 850kč byla příčinou té zkázy, to se mi moc nezdá. Zaprvé je opravdu špatně zvolena pouze černý nástřik a dost to zaniklo. Zadruhé už na těchto fotkách jde celkem evidentně vidět chyby ve zpracování (například napojování na masce plast/plexi). Dále potom naprostý zánik loga peugeotu.
Barva za ty peníze už by měla za něco stát a být kvalitní. Ovšem ta to nezachrání. Pokud je špatný nástřik a podklad, barva to už nespraví ať je jakákoli. (jinak k té ceně mohu říct, že jde koupit za ty peníze tolik barvy, že s tím uděláš minimálně auto, natož takovou case, jen vědět kde nakupovat a samozřejmě nemůže jít o spreje).
Psal jsem tu už ze začátku, že od toho moc nečekám, jelikož tvorba znaku na masce byla velice fádní a šlo to provést lépe. Ve finále to tak i dopadlo a pokud si za to chceš brát od majitele peníze za práci, máš odvahu. Na druhou stranu jelikož ti to pravděpodobně zadal někdo kdo by neuměl na case udělat zhola nic a myslel si, že to budeš umět, tak tě třeba nějakou stovkou ocení. Těžko takhle navrhovat nějakou cenu, když neznáme poměry mezi vámi dvěma. Nebýt toho, že jsi na začátku napsal že je to zakázkový mod, řekl bych podle finále, že je to tvůj první mod na naučení.
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Škoda, kdyby byl čas si s tím pohrát, mohlo to být fajn - takhle jsou všechny ty detaily dost utopené... :( Kdyby byl nějak oddělen lev vpředu (rámeček jak už jsem psal), udělat ho stříbnou (nebo ještě lépe chrom samolepkou), stejně tak nápis na boku - ladilo by to s tlačítky (která ale podle mě mohla být menší)... A různobarevné podsvícení je taky kapitola sama pro sebe. :-D
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

amen
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Je mi lito ze nebudu psat hezky ale souhlasim se vsim se Svedou je to pravda vsechno co tu je napsano a jeste k tomu bych chtel dodat ze napis PEUGEOT 206 na bocnici je hroznej a ta barva stoji za prd a kdybych delal ja mod na styl auta tak urcite nevybiram cernou matnou to se mi zda jako velka hloupost. Jedine co se mi libi je pekne udelanej gravir ten se ti povedl ale to bude tak asi vsechno.
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JJ díky za názory. Vážím si toho. To napojení toho plexi na předek se mi opravdu maximálně nepovedl. Ale chybami se člověk učí, příště to bude rozhodně lepší. Na laku je opravdu poznat, že to stříkal nezkušený člověk jako já. Navíc nemám místnost kde by se to dalo "lépe" nastříkat, musím buď venku, kde mi vetšinu barvy "odfoukne" vítr, nebo v zaprášené dílně. Původně jsem to chtěl nastříkat u otce v práci, kde mají na lakování slušnou výbavu ale na to nebyl čas. Doufám že další mod bude mnohokrát lepší než tenhle. A se sprayema končím. Já osobně tomu dávám 3/10 a to asi jen za gravír... :(
Obrázek
Skacee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skacee »

Hodně by tomu pomohly fólie. Friedola. 50 Kc za 45x100. Vyčistit lihem, aby tam nebylo ani zrníčko prachu a polepit to. Vyhladit fénem. A použít kombinaci barev. Něco v tom smyslu:
Obrázek
Pro vysvetlenou, kvůli nekvalitní fotce. Vše, až na zadek, je polepené lesklými foliemi. Na lak jsem ani nešáhl, jen vyčistil lihem. Nové to vypadá velmi pěkně. A je to jednodušši a efektnější než lak. Fólie dc-fix nedoporučuji, protože se nedají "dohladit" fénem. Jinak je škoda, že ten projekt spěchal, protože se to určitě dá doladit. Pod gravír bych něco dal, perforovaný plech nebo kouřovou folii. A zakrýt DVD romky dvířky. Není to hotové a prostě to chce jenom dodělat.
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Typická ukázka toho, že když se na něčem trošku ušetří, tak se to možná hodně pokazí.

Kvalita laku není z fotek vidět, ale je to tak nějak celý zabitý. Logo Peugeotu mělo být v chromu, s rámečkem a "tak trochu 3D" (ve skutečnosti není úplně placatý a právě ten chrom to hezky zdůrazňuje), písmo na bočnici utopený v moři stejné barvy, gravír v plexi skoro neviditelnej ... škoda práce, kterou sis s tím dal.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“