u 1,8V nevim, já jsem jel do jara na 2500+@3200+ na 1.65@1.75V, při zátěži to lezlo max na 60°C - teď to nejde protože je v místnosti moc teplo a něco mi v PC hapruje tak jedu na default. boxu bych se vůbec nebál. procík se začíná poškozovat kolem 85°C, těch 60°C je ok-HNY- píše:No já bych měl u 1.8V strach jít nad 55°C. Je to fakt fpohodě?zombux píše:60°C je teplota naprosto v pořádku, až přes 70°C začíná jít do tuhýho...
Athlon XP-M 2600+ vs. XP 2500+ vs XP 2500+ PASS 3200+
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- zombux
- Odborník PCT

ignorelist: kremrole a dezoláti
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Při default mě je jasný, že je cca 65°C 100% vfpohodě, jenomže killer tvrdí, že těch 60°C nevadí ani při 1.9V. No tak teda nevím, já se držím tou tabulkou (ze světa hardware) co jsem poradil Jafidovi, aby ji dal do FAQu.zombux píše:u 1,8V nevim, já jsem jel do jara na 2500+@3200+ na 1.65@1.75V, při zátěži to lezlo max na 60°C - teď to nejde protože je v místnosti moc teplo a něco mi v PC hapruje tak jedu na default. boxu bych se vůbec nebál. procík se začíná poškozovat kolem 85°C, těch 60°C je ok-HNY- píše: No já bych měl u 1.8V strach jít nad 55°C. Je to fakt fpohodě?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- zombux
- Odborník PCT

- K!ll3r
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

hm to nevim, mám pocit že usmažil cacheK!ll3r píše:mam dojem ze jo ale nebylo to nasazenim chladice kdy sedrel mustky? mam dojem ze jo a to nema s tim co mel nastavenyho nic spolecnyhozombux píše:je fakt že Jirka Drak provozoval XP2600+ na 1.95V pokud vim a udělal z něj Durona
ignorelist: kremrole a dezoláti
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

- J X P
- Středně pokročilý

2HNY: Neboj se, já jsem si FAQ přečetl (ne jeden a ne jednou). Ale taky mne zajímá názor lidí, kteří mají s tímto zkušenosti, že. Nebo ty snad věříš všemu co je někde v článcích ? Chce to kombinovat teoretické a praktické poznatky a od toho tu fórum snad je.
grrrrr
tak mne ne FAQuj 
Včera bylo velký vedro, přes 60 C se mi nechce, větral jsem naplno, ale zdá se mi nějaká malá účinnost přídavných větráků. Musím zkontrolovat jestli jsem je omylem nenasměroval na foukání dovnitř
Všiml jsem si, že Jiří Drak má XP-M v popisku právě na 1,8V, proto mne zajímala ta teplota, abych se nemusel třeba zbytečně bát, nebo obráceně (jsem v klidu a najednou mnoho různobarevných čmoudíků lítá a nikdo nikam neutíká .... eee, sem nějak odbočil
).
grrrrr
Včera bylo velký vedro, přes 60 C se mi nechce, větral jsem naplno, ale zdá se mi nějaká malá účinnost přídavných větráků. Musím zkontrolovat jestli jsem je omylem nenasměroval na foukání dovnitř
Všiml jsem si, že Jiří Drak má XP-M v popisku právě na 1,8V, proto mne zajímala ta teplota, abych se nemusel třeba zbytečně bát, nebo obráceně (jsem v klidu a najednou mnoho různobarevných čmoudíků lítá a nikdo nikam neutíká .... eee, sem nějak odbočil
---
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ted jedu tech 1.8V, predtim jsem jel asi 4 mesice Bartona 1.8-1.875V pri cca +/- 50C podle desky. (pouzivam starsi bios, novejsi biosy ukazujou o cca 5C nizsi teploty). O vikendu budu testovat coolermaster premium pastu, pry je celkem dobra, tak jsem zvedavej jestli to bude mit vliv.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- J X P
- Středně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No negativní to určitě nebude, ale pamatuj čím vyšší FBS, tím vyšší prostupnost.J X P píše:Možná trochu odbočím, ale vztahuje se to také k tomuto XP-M procáku. Taktuju ho pouze přes změnu násobiče. Má toto nějaký negativní vliv na cokoliv jiného ?
FSB nastaveno na 200, AGP na 66, RAM je 400 DDR.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.