nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- OmeGa
- Nováček
Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
tak ja som uz pisal, frci to, a uz aj velke pismena
este jednu pripomienku by som mal. ta je v automatickom prihlasovani, zakazdym v novej session sa musim prihlasit znova, chcelo by to nejaky zatrhavaci box na auto login potom to uz bude very OK [a toto prihlasovanie ma stvalo aj na starom pct]
este jednu pripomienku by som mal. ta je v automatickom prihlasovani, zakazdym v novej session sa musim prihlasit znova, chcelo by to nejaky zatrhavaci box na auto login potom to uz bude very OK [a toto prihlasovanie ma stvalo aj na starom pct]
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Checkbox jsem pridal a udelal jsem ho by default zatrzeny a schovany
Burn in hell.
- RiCK
- Začátečník
Nejde . Najprv mi to hádzalo to čo myom-ovi (viz. 1. strana) a teraz, po zmazaní cookies, už toto -->
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, me taky ne... to je super, ja na to totiz vubec nesahal... grr... tak... tak ja jdu pokracovat, mno...
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- RiCK
- Začátečník
jj, už to funguje
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- pegyy
- Nováček
-
No skusal som to v Opere 9.64 nic, potom v IE8 po stlaceni sipky alebo enteru sa mi otvori nove okno http://www.tyden.cz/ bez prihlasenia nemal som stastie ani v chrome... a neuspel som ani cez firefox 3.0.7 Co mozem robit zle? Pripojenie mam cez DSL od T-comuTeuzz píše:OK, vypada to, ze by to mohlo byt, vsichni, kterym to neslo se, prosim, zkuste prihlasit a dejte vedet. Diky
- Skim
- Začátečník
-
hmm.. tak to vypadá, že jsem přechválil, už to zase zlobí.. teda nezlobí, ale i když mám South Park docela rád (s nímž mě určitá asociace napadá), tak se mi tahle cizí identita vskutku příliš nezamlouvá..
btw, dokáže mi někdo vysvětlit jak je možné následující ?
Dík
btw, dokáže mi někdo vysvětlit jak je možné následující ?
Dík
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- JoHnY2
- Nováček
-
Jsem vazne asi zakletej, ale Opera9.64, IE8 ani FF3 ani ranu.
- RiCK
- Začátečník
nj, furt to nejde ...
Prihlásim sa, napíše "Invalid Token", vypnem PCTuning list, zas načítam PCTuning do nového listu a som prihlásený
Zaujímavé
Prihlásim sa, napíše "Invalid Token", vypnem PCTuning list, zas načítam PCTuning do nového listu a som prihlásený
Zaujímavé
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zkoušel teď chvíli a nelze se mi přihlásit, heslo dávám správně, nehodí to žádnou chybu, ale ani mě to nepřihlásí (ani na OndraSter ani na ondraster), vrátí mě to jako nepřihlášeného na stejnou stránku.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- KapaCZ
- Začátečník
-
Stejnej problém jako Ondraster mám celou dobu!
- OmeGa
- Nováček
ja poslusne hlasim ze ma to prihlasuje (uz), ale napise invalid token, ale po navrate na sajtu som prihlaseny
- roob
- Nováček
-
nejde mi to ani po vymazani cookies. Zadam login/heslo (ktore su zjavne OK, ked tu mi prihlasit ide) a nic sa nestane, refreshne sa stranka ktora bola pred zadanim loginu. Neprihlasi ma.
ani s velkym Roob ma neprihlasi - invalid token, ani po refresnuti toho invalidu niesom prihlaseny
v IE8 ani nerefreshne stranku, len proste zmizne to vyskakovacie okienko kde sa zadava login/pass. s Roob nevyhodi invalid token, nespravi nic.
ani s velkym Roob ma neprihlasi - invalid token, ani po refresnuti toho invalidu niesom prihlaseny
v IE8 ani nerefreshne stranku, len proste zmizne to vyskakovacie okienko kde sa zadava login/pass. s Roob nevyhodi invalid token, nespravi nic.
- ASUS-TeK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mám přesně stejný problém, prohlížeč Google Chrome.roob píše:nejde mi to ani po vymazani cookies. Zadam login/heslo (ktore su zjavne OK, ked tu mi prihlasit ide) a nic sa nestane, refreshne sa stranka ktora bola pred zadanim loginu. Neprihlasi ma.
ASUS P4C800-E Deluxe | Intel Pentium 4 Northwood 2400@2820MHz ; FSB 800@940MHz (QDR) ; BOX | A-Data 2048MB (2x1GB) DDR Ram 400@470MHz ; Dual Channel | ASUS nVidia GeForce 6800GT 256MB ; GPU 350@410MHz ; RAM 1000@1120MHz | Hitachi Deskstar 7K250 160GB P-ATA + 2x Hitachi Deskstar 7K250 160GB S-ATA | ASUS CRW-5232AS + Sony DVD-DDU1611 | Chill Inovation 510W ATX ; Active PFC | Fujitsu ErgoPro x174 Trinitron | Key Tronic KT1000 | Razer DiamondBack Chameleon | ICEMAT 2nd.EDITION | ACER TravelMate 4101LMi
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Opera 10 ani IE7 nefungujouOndraSter píše:Tak jsem to zkoušel teď chvíli a nelze se mi přihlásit, heslo dávám správně, nehodí to žádnou chybu, ale ani mě to nepřihlásí (ani na OndraSter ani na ondraster), vrátí mě to jako nepřihlášeného na stejnou stránku.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- KapaCZ
- Začátečník
-
Né že bych byl pesimista ale jak to vidim bude jednodučí vzít portal pctuning zmáčknout DELETE a začít znova!
- Návštěvník
-
Pridavam sa k spokojenemu zakaznikovi, uz to ide
- pegyy
- Nováček
-
Ten prispevok nadomnou patri tiez k mojej osobe, som si nevsimol, ze ma odhlasilo
- Aros
- Začátečník
Tak já se tam taky nedostanu. Zajímavé je, taky, že těsně po změně na nový design mi to ještě šlo. Můžu to psát velkým či malým, je to úplně jedno. Neudělá to zkrátka nic. Ani žádný error, stejně jak vám tady. Tak to je nahouby, mám ban na diskuzi
//edit: Jo jinak samozřejmě používám FF3...
//edit: Jo jinak samozřejmě používám FF3...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.