The Hunter - Lovení zvěře

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

chlup
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Lovení zvěře

Příspěvek od chlup »

Myslím, že ten Huntermat signalizuje úroveň okolního hluku (když prší ukazatel je oranžový), a ne přítomnost zvěře, samozřejmně pokud vzlétnou ptáci, či někde zapraskají větvě tak na tento podnět huntermat zareaguje, a může znamenat přítomnost nebo pohyb zvěře. Toď můj názor.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Jojo ukazuje to ůroveň hluku... Ty vzdálenosti si asi musíme odhadnout sami. Taky nevím, jestli když najdu stopu, tak mám jít rychle, ať ho doženu nebo se už dívat kolem sebe, abych ho nevyplašil. Ale nehorázně mě štve to bugování dechu...

Jinak jak se dá získat lepší optika třeba? Jenom koupí za peníze? A co náboje? Koukal jsem, že na začátku jsem měl 3x10 nábojů, které se odečítají. V infu bylo napsáno, že i guest acc má nekonečno nábojů...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
chlup
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlup »

Jaký bug se zadržováním dechu? Jestli myslíš ten, jak nemůžeš zadržet dech, tak na to jsem našel radu na fóru. Údajně místo tlačítka exit pro opuštění nabídek a inventáře používat klávesu escape, u mne to funguje.
Ano lepší vybavení koupíš za peníze, co se týče nábojů, tak těch máš neomezené množství jen k těm zbraním, které jsi dostal na začátku, sice se odečítají, ale až je všechny vystřílíš, tak ti dají novou várku.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

hypnotic666 píše:Jojo ukazuje to ůroveň hluku... Ty vzdálenosti si asi musíme odhadnout sami. Taky nevím, jestli když najdu stopu, tak mám jít rychle, ať ho doženu nebo se už dívat kolem sebe, abych ho nevyplašil.
Pokud najdeš stopu, tedy pokud se ti na Huntermatu ukáže jen výseč, tak můžeš jít normálně krokem a přitom zavolat vábničkou a doufat, že se ozve. Většinou se ozve, takže stačí zkontrolovat směr větru a chytře ho obejít a lehnout a čekat. Mnohdy takhle jelena zabiješ ze dvou metrů :) Záleží na prostředí.

Když už máš zobrazený rádius, tak je vhodné chodit přikrčený a bystře sledovat okolí :P Občas použít vábničku i v takové vzdálenosti není špatné :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

hosi pustil sem hunt a stahuje mi to jen neco uz to ma 90 MB a nic co stim? :lol: cekat ze?
tk uz 200MB to stahlo a porad nehraju fakt super hra ani se nedivim ze nemuzete porad nic strelit :lol: :twisted:
NB:Acer Aspire V3 571G
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

ta instalacka ma cca 530MB? nebo tak nejak do 600 urcite ja sem to tahal pred direct http, ale ke konci se to jakoby seklo tak sem to prehodil na zaklad -- tzn pres torrenty a dostahovalo se to
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Ahoj, mám pár otázek :)
-v čem je hra omezena když ji hraji bez poplatku ?
-můžete někdo napsat co ovlivňuje postup ve hře ?
-dostanu se někdy na ten velký ostrov, nebo musím něco zaplatit ?
-kolik druhů zvěře můžu ve hře potkat ?
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Zdenek Teska píše:Ahoj, mám pár otázek :)
-v čem je hra omezena když ji hraji bez poplatku ?
-můžete někdo napsat co ovlivňuje postup ve hře ?
-dostanu se někdy na ten velký ostrov, nebo musím něco zaplatit ?
-kolik druhů zvěře můžu ve hře potkat ?
1)jedna flinta, jedna vabnicka, jeden druh zvere, jedna lokace, ale casove to omezene neni a questu dostanes taky hafo
2)postup ve hre se stava z plneni ukolu, ktery dostavas formou chatu na domovsky strance hry
3)ve free verzi nedostanes
4)ve free verzi jen vysokou, jinak tam jsou i krocani, medvedi, atd.
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

WoiTa píše: 2)postup ve hre se stava z plneni ukolu, ktery dostavas formou chatu na domovsky strance hry
Díky za odpověď, můžeš mi prosím ještě popsat postup získání těch misí ? Nemůžu to tam nějak najít. :oops: Píše mi to, že jsem dosud žádné nepřijal
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: The Hunter - Lovení zvěře

Příspěvek od Frostys »

Zkontroluj si na svém účtu na thehunter.com přijaté zprávy. Je tam zpráva od někoho se jménem "Doc". Zprávu otevři a dole je Accept Mission.
kocixx
Nováček
Nováček

Příspěvek od kocixx »

ahoj vsetci som cakal na tuto hru cca 1 rok teraz som si stiahol tu beta verzy je to fakt moc pekna hra ta grafika je famozná :-D ale jak som sa dočital tu na fore tak postup v hre misie a tak dalej z beta verziou není možne tak sa chcem spítat jak alebo kde sa da ziskat plna hra treba to kupit alebo aj plna hra je zdarma ? Prosim prosim o pomoc. Pozdravujem polovníkov :-D PS:o polovacke neviem ani ho.... takže len co mam stejto hry .
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

kocixx píše:ahoj vsetci som cakal na tuto hru cca 1 rok teraz som si stiahol tu beta verzy je to fakt moc pekna hra ta grafika je famozná :-D ale jak som sa dočital tu na fore tak postup v hre misie a tak dalej z beta verziou není možne tak sa chcem spítat jak alebo kde sa da ziskat plna hra treba to kupit alebo aj plna hra je zdarma ? Prosim prosim o pomoc. Pozdravujem polovníkov :-D PS:o polovacke neviem ani ho.... takže len co mam stejto hry .
To co sis stáhl už je dá se říci plná verze. Ovšem dokud ji hraješ zdarma tak využíváš jen část hry.
Ostatně o tom se píše už nahoře.
kocixx
Nováček
Nováček

Příspěvek od kocixx »

a prosim ta kde na hore lebo ja som presiel cele tieto 3 stranky ale nikde nevidim navod jak ziskat celu hru tak prosim o podrobní navod jak to urobyt dakujem :o
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

tak sem ted cekal 26 minut na jelena bo co to bylo fakt nadhernej prisel (byl sem na cekany a on troubil porad tak ja mu nazpet vabnickou) namirim na oblast krku a hrudi (sel primo proti me) zmacku to kdys sem mel hledi uprostred jelena a bac on utekl - to sem ho netrefil?range odhaduju tk na 80m bylo to hned na zacatku paseky
NB:Acer Aspire V3 571G
kocixx
Nováček
Nováček

Příspěvek od kocixx »

Weight: 73.4 kgs (161.9 lbs)
Tracked: --
Spotted: 68.1 m (223.4 ft)
Kill Distance: 64.3 m (210.8 ft)
Time of Harvest: Jul 10 2009 20:37
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

kul1k píše:tak sem ted cekal 26 minut na jelena bo co to bylo fakt nadhernej prisel (byl sem na cekany a on troubil porad tak ja mu nazpet vabnickou) namirim na oblast krku a hrudi (sel primo proti me) zmacku to kdys sem mel hledi uprostred jelena a bac on utekl - to sem ho netrefil?range odhaduju tk na 80m bylo to hned na zacatku paseky
Většinou se neskácí hned po zásahu. Pak je nutný stopovat krev a většinou ho po pár desítkách metrů najdeš, jak na tebe na zemi valí smutný oči, nebo rovnou mrtvolu. Častokrát se mi stalo, že se při útěku zasek o strom a běžel na místě, to se to pak loví :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

WoiTa píše: Častokrát se mi stalo, že se při útěku zasek o strom a běžel na místě, to se to pak loví :)
A pořád se to stává nebo je to od posledního patche opravené?
kocixx
Nováček
Nováček

Příspěvek od kocixx »

zatial moj najlepsí ulovok
Weight: 99.8 kgs (220.1 lbs)
Tracked: 2 Minutes 22 Seconds, 0.08 km (272.3 ft)
Spotted: 68.3 m (224.1 ft)
Kill Distance: 41.3 m (135.4 ft)
Time of Harvest: Jul 16 2009 21:49

tu je foto:http://www.ulozfoto.cz/kocixx/moje-foto ... 9c6cc6708f

a tady mate vse mije ulovky nic moc ale ja som spokojen :-D :-D http://www.ulozfoto.cz/kocixx/moje-foto
kocixx
Nováček
Nováček

Příspěvek od kocixx »

a este jedna otazka jak udelam tu prvu misiu ja moc anglicky neviem a google mi prelozil neaku hlupost tak prosim o neaku radu alebo postup dakujem :sad:
Daveedek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Daveedek »

ZDarec nechapu co mam delat v ty prvni misi... porad to pise lodge inventory... vsechno v inventari mam... a nemuzu najit prvni stopu... jak to mam pls udelat?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“