Videa byly smazány autorem
Need for Speed SHIFT
Moderátor: Baneshee
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Need for Speed SHIFT
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Tady ještě je http://www.wegame.com/watch/NFS_Shift_Nordschleife_lap/
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hypnotic: díky
K tomu videu:
- při i mírném zatáčení pískají brzdy
- při brždění také (to to brzdí tak silně a nemá ABS?)
- při "smyku" jede předek moc dopředu a pak se vrátí - nemůžu si pomoct, ale v TopGearu to je naprosto jinak
.
- Model poškození...? Neslibovali ho náhodou od ProStreetů?
Nevím, co vše z toho se stává i v realitě, ale pokud chtěli udělat simulátor, tak se jim to nepovedlo. Pokud arkádu, tak taky úplně ne. Tohle je mezi.
K tomu videu:
- při i mírném zatáčení pískají brzdy
- při brždění také (to to brzdí tak silně a nemá ABS?)
- při "smyku" jede předek moc dopředu a pak se vrátí - nemůžu si pomoct, ale v TopGearu to je naprosto jinak
- Model poškození...? Neslibovali ho náhodou od ProStreetů?
Nevím, co vše z toho se stává i v realitě, ale pokud chtěli udělat simulátor, tak se jim to nepovedlo. Pokud arkádu, tak taky úplně ne. Tohle je mezi.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Hm viděli jste už tento teaser? http://www.gametrailers.com/video/the-d ... -for/53572
Na konci se píše, že drivers experience začíná 1.8.09... že by demo nebo mi jen něco nedochází v tom vedru?
Na konci se píše, že drivers experience začíná 1.8.09... že by demo nebo mi jen něco nedochází v tom vedru?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Maddogg
- Čestný člen

No po tom videu z nordu mám dost smíšené pocity. Kdo hrál někdy třeba GTR 2 a zkusil si tam ten nord projet tak pozná jak "divný" model to nfs má. Možná kdyby to bylo hráno na volantu tak by to vypadalo přirozeněji, takhle to je hrozně neplynulé. Těch pár smyků které tam předved a následně srovnal mě pobavilo. Doufám že už slovo simulátor v souvislosti s touto hrou neuslyším 
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prosím počkejte si na plnou verzi, děkuji
.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- zombux
- Odborník PCT

já hlavně doufám že to zůstane NFS - arkáda s určitou mírou realističnosti a ne třeba LFSMaddogg píše:Doufám že už slovo simulátor v souvislosti s touto hrou neuslyším
ignorelist: kremrole a dezoláti
- sandro742...
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hypnotic666 píše:Hm viděli jste už tento teaser? http://www.gametrailers.com/video/the-d ... -for/53572
zdroj: www.needforspeed.comWe're about to release some of the coolest videos our guys have ever created but we're not quite ready to reveal them yet. I asked nicely so the video team created this very cool teaser video to show off just some of the great footage we've got planned. The videos will be going live at 12am Saturday, August 1st (EST) so be ready.
proste to drivers experience je nejaky movie :p
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Jééé, tak čekám dál mno 
- Syntex
- Začátečník

-
Občas jsem měl problém rozeznat realitu od hry
(graficky samo)
Ale je dost předčasný dělat nějaký závěry jako dělá Ondra.
Ale je dost předčasný dělat nějaký závěry jako dělá Ondra.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Koukali jste už na carlist? Měl by být úplný a vypadá více než dobře... Jsem zvědavej na Veyron jaký to s tím bude 
http://shift.nfsgame.net/seznam-aut-carlist
A když uvážím, že je v každém autě detailně zpracovaný interiér, tak je na co se těšit...
http://shift.nfsgame.net/seznam-aut-carlist
A když uvážím, že je v každém autě detailně zpracovaný interiér, tak je na co se těšit...
- Thellwin
- Administrátor

To muselo být drahé ... jsem zvědavý na model poškození, když některé firmy zakazují nějaké výraznější poškozování svých aut ve hrách.
Goldnoob team proud member!
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
VW Golf GTI si mohli odpustit teda.....když už tak měli dát třeba Rko
- zombux
- Odborník PCT

asi jsem debil a nikde to nevidím, ale bude ve Shiftu taky Hot Pursuit mode, tj jízda za asistence policie za plného provozu na neokruhových tratích?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- marek16
- Začátečník

Kde jsi o tom slyšel? Je to zajímavý, ale nějak mi uniká důvod... ?:)Thellwin píše:To muselo být drahé ... jsem zvědavý na model poškození, když některé firmy zakazují nějaké výraznější poškozování svých aut ve hrách.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
Quis custodiet ipsos custodes?
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No pokud něco netají, tak nebude... Shift bych přirovnal ke gridu bez formulízombux píše:asi jsem debil a nikde to nevidím, ale bude ve Shiftu taky Hot Pursuit mode, tj jízda za asistence policie za plného provozu na neokruhových tratích?
- RiCK
- Začátečník

Tá grafika je fakt ohromujúca ... HW požidavky ešte niesú známe ?
Túto hru by si fakt zahral na strednoplné detaily
len tá hrateľnosť ... kéžby vydali Demo 
Túto hru by si fakt zahral na strednoplné detaily
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Na předchozí straně požadavky napsané jsou a demo říkali, že vydaji mesíc před vydáním, tak jsem zvědavý...
- RiCK
- Začátečník

Na zadných lampách vidno, že ešte to nieje finálna verzia 

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Thellwin
- Administrátor

marek16 píše:Kde jsi o tom slyšel? Je to zajímavý, ale nějak mi uniká důvod... ?:)
Někde jsem to četl, ale nemůžu si vzpomenout na to kde
Goldnoob team proud member!