no, to je bohužel tentýž případShit píše:Omyl - i z českých webshopů typů Alza, Alfa, CZC atd.zombux píše:nojo, to je tak když je poptávka po superlevném hardwaru z polské tržnice, žejo.

Moderátor: Loki5567
no, to je bohužel tentýž případShit píše:Omyl - i z českých webshopů typů Alza, Alfa, CZC atd.zombux píše:nojo, to je tak když je poptávka po superlevném hardwaru z polské tržnice, žejo.
zombux píše:no, PG x64 samozřejmě existuje. :
PeerGuardian 2 users should check out PeerBlock, which just released version 1.0. It is a continuation from where PeerGuardian 2 development left off, with many bug fixes and support for Windows Vista and Windows 7.
Někde si vybrat můžeš, ale u plotterů je výběr docela malý, takže se musíš velmi často spokojit s 32-bity a modlit se, že fungují pod W7 drivery z WXP...zombux píše:...to je ale problém zákazníka, že kupuje zboží které není future-proof.
ne, spíš se dá říct že druhý systém běží v okně a to na simulovaném počítači, takže to má svoje nevýhody, ale i výhody. viz http://pctuning.tyden.cz/software/laden ... _v_systemuNef píše:Takže tyhle prográmky vpodstatě "přepnou" na jiný operační systém? To už se moc neliší od dvou normálně nainstalovanejch s výběrem při bootu, ne?
rychlejší probouzení? to nechápu kdes vzal. rozdíly jsou pěkně zapsány zde http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_ ... ison_chartgangland.cz píše:Když si seženu windows 7 ultimate jaké víhody dostanu oproti normální verzi home premium? Výhodu vidím v rychlejším probouzení toť vše.Nějaké aero bitlocker mi akorát zpomalí pc 1090t+8gb ddr3+ssd 210/180mb/s.Takže k čemu to ultimate?Dokáže se sám operační systém za 7.000Kč ochránit proti virům z redtube.com či nějakého spamu?Dokáže ten systém zabránit backdoor a zakázaní používaní printscreenu atd...? Fakticky má to cenu koupit místo home premium+kaspersky 2010?
To bude tim ze u XPcek se neprovadi upgrade v pravem slova smyslu. Dojde k samostatne instalaci a presunu zakladniho uzivatelskoho nastaveni -> obecne se doporucuje cista instalacedejf9 píše:že nemužu já měl Win iXP profesional 32-bit a upgradnul jsem na ultimate 64-bit pak jen vyčištění disku od ixpeček a hotovo