a co by asi tak udělal, kdyby viděl že v diskusích se hádají dvě skupiny dětí o tom, která značka GPU je lepší, jedna z nich brečí a žaluje dospělým? to by se asi smíchy potrhalsharker píše:Kiež by si to cele prečítal niekto z majiteľov týden.cz a urobil rázny proces... z jednal okamžitú nápravu...
Jirka Helmich je zlý a cenzuruje diskuse...
- zombux
- Odborník PCT

Re: Jirka Helmich je zlý a cenzuruje diskuse...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na toto jsem reagoval, jinak bych si nikdy v životě nedovolil čtenářům říct "držte hubu". Když vystupuju za redkaci, jsem vždycky slušný. Čti diskusi celou a pak dělej závěry.Maranov píše:Prostě "Čtěte, chvalte, klikejte na reklamy a hlavně držte hubu."
Nejsem schizofrenní, takže pokud mě nazýváš idiotem, nazýváš mě tak celého. A to se mi bytostně nelíbí. To je přesně to, co se pak děje v těch diskusích, autoři jsou nazývání lecjak pod zástěrkou toho, že když je to autor, není to člověk, a tak si k němu můžu dovolit úplně všechno.
Burn in hell.
- sharker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ako som písal neber to osobne.
Ak sa ťa to bytostne dotklo a vzťahuješ svoju prácu bytostne na svoju osobu, tak asi niečo nieje v poriadku...
Niekedy je fajn oddelovať prácu od súkromného života.
Sú profesie kde to ani inak nejde, potom by sa ten človek asi zbláznil.
Ak sa ťa to bytostne dotklo a vzťahuješ svoju prácu bytostne na svoju osobu, tak asi niečo nieje v poriadku...
Niekedy je fajn oddelovať prácu od súkromného života.
Sú profesie kde to ani inak nejde, potom by sa ten človek asi zbláznil.
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje 
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
- Maranov
- Mírně pokročilý

Šlo mi o myšlenku, nechtěl jsem na nikoho zaútočit. Chci jen říct, že současný vztah mezi tvůrci a čtenářstvem mě naplňuje dojmem, že nejsem vítán.Teuzz píše:Na toto jsem reagoval, jinak bych si nikdy v životě nedovolil čtenářům říct "držte hubu". Když vystupuju za redkaci, jsem vždycky slušný. Čti diskusi celou a pak dělej závěry.Maranov píše:Prostě "Čtěte, chvalte, klikejte na reklamy a hlavně držte hubu."
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vsak ja to chapu, jen jsem pri reakci pouzil presne tva slova a hned se to obratilo proti mne. Ale to je presna demonstrace toho, jak to je s chovanim ctenaru vuci autorum.
Burn in hell.
- Fragous
- Nováček

-
Tak nevím, ale pokud by se zpětně prošly veškeré promazané příspěvky, tak jich bude hromada slušných, jen s opačným názorem než je názor redaktora. Promazy jsou viděť hlavně u článků jednoho daného redaktora. Ono se stačilo jen zeptat, zda je za zdroj opravdu považován ten který je udáván, protože článek zdroje je zcela o něčem jiném. Upozorňování na nepřesnosti nebo úplné úlety v textu jsou také závadné atd ... pokud všechno toto považujete za neslušné komentáže tak pak ano. Jinak chápu a plně podporuji mazání nebo editování sprostých nebo urážlivých příspěvků. Opět je však vidět velmi hrubá selektivnost, kdy se k výmazu nedostanou urážlivé a někdy i sprosté posty, které však souhlasí s redaktorem.Teuzz píše: mazal jsem komentare, ktere nebyly slusne. Bohuzel pod nimi ve stromu vysely dalsi, ktere slusne byly, z podstaty toho, jaká je strom struktura ty komentáře zmizely také, ale přesto jsem na ně odpověděl a odpověď nechal veřejnou.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Velký prd bandito. Uplně špatnej a zmanipulovanej názor.
Totiž ta cenzura jaká je teď, je opravdu extrémní. Mažou se čisté názory a poznatky, o té editaci ani nemluvě. Prasárna je, když moderátor někomu vloží do textu zásadní úpravu nebo dokonce svoje slova. Dobře to funguje na diskusi prodance.cz. Tam si každý píše co chce, a až když se napíše 2-3 stránky urážek, tak se to maže. Pak si ale každý třeba tři roky zpět dohledá, co je ten dotyčný zač, a dotyčnému jeho vlastní slova dělají jeho vlastní reklamu. Tady ne. Všecko se smaže, a nikdo nic neví. Každý si tu může beztrestně bulíkovat nic netušícím nováčkům své bláboly, protože PCT ho před ostutdou takto nevědomky uchrání. Je to špatně, a předem říkám, Nedobře děláte, zle se vám povede, a to kvůli vašemu vlastnímu přístupu. Vy jste u koryta, vy jste u toho pomyslného "červeného tlačítka" a vy, jenom vy určujete, jakou "klientelu" a jaké většinové složení čtenářů tady bude. Zatím to vidím spíš na odmítavý postoj k zodpovědnosti.
Totiž ta cenzura jaká je teď, je opravdu extrémní. Mažou se čisté názory a poznatky, o té editaci ani nemluvě. Prasárna je, když moderátor někomu vloží do textu zásadní úpravu nebo dokonce svoje slova. Dobře to funguje na diskusi prodance.cz. Tam si každý píše co chce, a až když se napíše 2-3 stránky urážek, tak se to maže. Pak si ale každý třeba tři roky zpět dohledá, co je ten dotyčný zač, a dotyčnému jeho vlastní slova dělají jeho vlastní reklamu. Tady ne. Všecko se smaže, a nikdo nic neví. Každý si tu může beztrestně bulíkovat nic netušícím nováčkům své bláboly, protože PCT ho před ostutdou takto nevědomky uchrání. Je to špatně, a předem říkám, Nedobře děláte, zle se vám povede, a to kvůli vašemu vlastnímu přístupu. Vy jste u koryta, vy jste u toho pomyslného "červeného tlačítka" a vy, jenom vy určujete, jakou "klientelu" a jaké většinové složení čtenářů tady bude. Zatím to vidím spíš na odmítavý postoj k zodpovědnosti.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, na co reaguješ, ale pokusím se to shrnout.
Redakce se na něčem dohodla, protože byla situace neudržitelná a naše benevolence není bezbřehá, to je nutné si uvědomit. O moderování komentářů nic nevím, v tomto konkrétním případě se musíš obrátit na někoho jiného. Osobně si myslím, že se tak neděje, protože jsem se s tím nesetkal a pokud mluvíš o dobách minulých, tak ty jsou nenávratně pryč.
Jak pročítám zpětně tvůj příspěvek, nemohu se ubránit dojmu, že mluvíš spíše o PCTf a nikoliv o magazínu. Na fóru mají redaktoři stejná práva jako běžný uživatel, pokud máš konkrétní dotazy k fungování fóra, bude lepší, když se obrátíš přímo na administrátory fóra a to nejlépe formou SZ.
Co se týká moderování příspěvků na magazínu, tak je lepší slušná diskuze, i když ne v tak hojném počtu, než ta žumpa co tam bývala. Pokud se někomu smaže tzv „nezávadný příspěvek“ je to politování hodné, ale stát se to může. (smaže se celé vlákno).
Všude jinde se moderuje, maže a nikomu to nevadí, nikdo si nedovolí ani „ceknout“, protože se o tom nediskutuje. Zaráží mě váš přístup k dané věci tady na fóru , vlákno bylo založeno z naší dobré vůle, ale jeho hlavní význam zůstal tak trochu nepochopen. K tématu již nemám co bych dodal a na mé další vyjádření budete čekat marně.
Redakce se na něčem dohodla, protože byla situace neudržitelná a naše benevolence není bezbřehá, to je nutné si uvědomit. O moderování komentářů nic nevím, v tomto konkrétním případě se musíš obrátit na někoho jiného. Osobně si myslím, že se tak neděje, protože jsem se s tím nesetkal a pokud mluvíš o dobách minulých, tak ty jsou nenávratně pryč.
Jak pročítám zpětně tvůj příspěvek, nemohu se ubránit dojmu, že mluvíš spíše o PCTf a nikoliv o magazínu. Na fóru mají redaktoři stejná práva jako běžný uživatel, pokud máš konkrétní dotazy k fungování fóra, bude lepší, když se obrátíš přímo na administrátory fóra a to nejlépe formou SZ.
Co se týká moderování příspěvků na magazínu, tak je lepší slušná diskuze, i když ne v tak hojném počtu, než ta žumpa co tam bývala. Pokud se někomu smaže tzv „nezávadný příspěvek“ je to politování hodné, ale stát se to může. (smaže se celé vlákno).
Všude jinde se moderuje, maže a nikomu to nevadí, nikdo si nedovolí ani „ceknout“, protože se o tom nediskutuje. Zaráží mě váš přístup k dané věci tady na fóru , vlákno bylo založeno z naší dobré vůle, ale jeho hlavní význam zůstal tak trochu nepochopen. K tématu již nemám co bych dodal a na mé další vyjádření budete čekat marně.
- crashPC
- Mírně pokročilý

To proto, že jsem si nevšiml další stránky. Reagoval jsem na dost zašlý příspěvek. Každopádně doclea dobřes pochopil na co přesně.
Na webu i na PCTf ale působí prakticky ti samí lidé, proto nevidím zásadní důvod, proč to nepofackovat takhle souhrnně
Každopádně mluvil jsem jak o foru, tak právě bohužel hlavně o magazínu. Tohle se děje, a že to nevidíš nevyvrací mou stížnost na jednání lidí od magazínu PCT.... Však ano, žumpa se musí mazat, ale pod články si obrazně každý druhý autor maže jak se mu zlíbí. Politováníhodné to jistě je, ale čekal jsem, že osazenstvo PCT je schopný tým, ne banda politováníhodných lidí
Na webu i na PCTf ale působí prakticky ti samí lidé, proto nevidím zásadní důvod, proč to nepofackovat takhle souhrnně
Každopádně mluvil jsem jak o foru, tak právě bohužel hlavně o magazínu. Tohle se děje, a že to nevidíš nevyvrací mou stížnost na jednání lidí od magazínu PCT.... Však ano, žumpa se musí mazat, ale pod články si obrazně každý druhý autor maže jak se mu zlíbí. Politováníhodné to jistě je, ale čekal jsem, že osazenstvo PCT je schopný tým, ne banda politováníhodných lidí
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- Fuzo
- Nováček

-
Vážená redakce,
mám takový nápad, zkuste si udělat statistiky za pomoci Twitteru kolik lidí se do této komunity zapojilo na základě vaší soutěže. Je to jednoduché, stačí se podívat na zapojené uživatele a na datum jejich registrace.
Výsledek bude zajímat určitě jak vás, tak nás - remcaly.
Jednoznačně Vám i Nám ukáže kdo měl pravdu a bude to
Zítra jsou vánoce tak si je už nebudeme kazit.
Šťastné a veselé Vánoce přeji Redakci i nám všem.
mám takový nápad, zkuste si udělat statistiky za pomoci Twitteru kolik lidí se do této komunity zapojilo na základě vaší soutěže. Je to jednoduché, stačí se podívat na zapojené uživatele a na datum jejich registrace.
Výsledek bude zajímat určitě jak vás, tak nás - remcaly.
Jednoznačně Vám i Nám ukáže kdo měl pravdu a bude to
Zítra jsou vánoce tak si je už nebudeme kazit.
Šťastné a veselé Vánoce přeji Redakci i nám všem.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za projevenou lítost nad mojí osobou, stěhuji se do Jedličkova ústavu a přeji všem krásné Vánoce. 
Burn in hell.
- sharker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak a o5 mam dovod prist sa sem vyplakat.
Wlkus urobil vyhlasenie.
Ak by sa nieco zmenilo a neostalo by iba pri prazdnych slovach a bububu vsetko by bolo vporiadku.
Co ma stve je ze sa holt o5 "niekto" realizuje v diskusii pod novinkami a maze a maze hlava nehlava. Ak tu cenzuuru nerobi Mirek alebo Teuzz ale niekto iny z redakcie tak sa im hlboko ospravedlnujem a teda presuvam svoju kritiku na toho komu je urcena.
Takze o5 sa pytam WTF ?
To musi fakt clovek poslat toho maila az na vyzsie instancie (tyden.cz, akcionari/dozorna rada)
Aby sa uz konecne prestalo robit to co sa tu robi a niekto uz konecne dostal po prstoch a prestal si riesit svoje ...***...
//zainteresovani ktorym ich standardne slusne neutocne komentare k veci niekto systematicky bezmilosti maze nech si doplnlia co uznaju za vhodne...//
...a dostalo sa to vsetko z5 do starych kolaji
Toto je moja posledna pripomienka na fore smerovana redakci, ak sa nic nezmeni idem vyzsie
Jeden priklad za vsetky...
Lukfi pracoval pre PCT ako novinkar a odisiel na EHW
Dovolim si tvrdit ze nikto z aktualnych novinkarov (Ak vynecham OBR-a ktory obcas nieco zmysluplne a zaujimave napise) z celej sucastnej redakcie nedosahuje Lukfiho kvalit co sa tyka vedomosti a rozhlade ohladom hw..
//Ak niekto nesuhlasi kludne nech sa ohradi, ved na to tu ta diskusia je, ze?
Tak a ten priklad:
Dufam ze sa niekto pripoji a neostane to iba na mne...
PCT ako web a komunitu som mal rad. A nerad by som na tom kvoli docasnej "impotencii" niekolkych zodpovednych nieco menil.
Wlkus urobil vyhlasenie.
Wilik ako admin musel tuto ziadost redakcie posluchnut a thread zamknut .Wlkus píše:S Mirkem jsem to probral, slibil ze uz nebudou zadne dalsi bulvarni novinky o Fermi a k ostatnim jeho novinkam nemam pripominek. Obcas pouziva ponekud expresivnejsi vyrazy, ale to bych rekl ze je v ramci limitu a nejak mi to nevadi. Alespon ty novinky pak nejsou jedna jako druha.
Timto prosim o ukonceni pranyrovani a adminy o lock tohoto i druheho podobneho threadu.
Ak by sa nieco zmenilo a neostalo by iba pri prazdnych slovach a bububu vsetko by bolo vporiadku.
Co ma stve je ze sa holt o5 "niekto" realizuje v diskusii pod novinkami a maze a maze hlava nehlava. Ak tu cenzuuru nerobi Mirek alebo Teuzz ale niekto iny z redakcie tak sa im hlboko ospravedlnujem a teda presuvam svoju kritiku na toho komu je urcena.
Takze o5 sa pytam WTF ?
To musi fakt clovek poslat toho maila az na vyzsie instancie (tyden.cz, akcionari/dozorna rada)
Aby sa uz konecne prestalo robit to co sa tu robi a niekto uz konecne dostal po prstoch a prestal si riesit svoje ...***...
//zainteresovani ktorym ich standardne slusne neutocne komentare k veci niekto systematicky bezmilosti maze nech si doplnlia co uznaju za vhodne...//
...a dostalo sa to vsetko z5 do starych kolaji
Toto je moja posledna pripomienka na fore smerovana redakci, ak sa nic nezmeni idem vyzsie
Jeden priklad za vsetky...
Lukfi pracoval pre PCT ako novinkar a odisiel na EHW
Dovolim si tvrdit ze nikto z aktualnych novinkarov (Ak vynecham OBR-a ktory obcas nieco zmysluplne a zaujimave napise) z celej sucastnej redakcie nedosahuje Lukfiho kvalit co sa tyka vedomosti a rozhlade ohladom hw..
//Ak niekto nesuhlasi kludne nech sa ohradi, ved na to tu ta diskusia je, ze?
Tak a ten priklad:
beardie píše:preco sa ma volat 512CP Fermi GF104, ked doteraz par rokov boli x4 (G84/G94) mainstream?
//Lukfi: prave preto to pisem sem
Mam si dat tu namahu preliezt magazin a pridat dalsie? hmm...Lukfi píše:Jdi se zeptat do diskuze pod novinkou, kde se o tom píše. Já jsem tam psal, jak to je doopravdy, ale někdo to snaživě promazává i v noci ze Silvestra na Nový rok.
Dufam ze sa niekto pripoji a neostane to iba na mne...
PCT ako web a komunitu som mal rad. A nerad by som na tom kvoli docasnej "impotencii" niekolkych zodpovednych nieco menil.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem posledních 14 dní nic nemazal. Nicméně ten Lukfiho komentář teď smazat půjdu, to je OT. Takovéhle mažu já.
P.S.: Lukfi {zumpa pryc, promin Lukfi} to pak vzal pres HwMag, ktery EHW spolklo...
P.S.: Lukfi {zumpa pryc, promin Lukfi} to pak vzal pres HwMag, ktery EHW spolklo...
Naposledy upravil(a) Teuzz dne sob 2. led 2010, 19:31, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
- sharker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Okay tak to som rad ze to nebola tvoja prehnana "aktivita" ale ze za to moze niekto iny...
Tak a teraz sa o5 pytam kto to maze
Kludne nech sem Mirek napise (pocas Cervenej sem myslim pisat moze alebo nie?) a obhaji sa.
Ak je niekto iny kto ma ako napln prace premezavanie diskusii tak nech pekne sem napise a vysvetli mi ako je mozne ze sa nadalej deje to co sa deje... Fakt najhorsie co moze byt je ked sa PCT Mag tvari "ako mrtvy chrobak"...
Konecne by mal niekto k tomu zaujat jasne stanovisko a vysvetlit ako to je.
Povazujem za samozrejmost ze redakcii zalezi na tom aby citanost neklesala a citatelia boli s urovnou magu v ramci moznosti spokojni
Ak to tak nieje (niekedy si skutocne o tom dovolim pochybovat a pytam sa sam seba ako je toto vobec mozne!!!) tak holt nieje nieco vporiadku
Konkretizovat to nebudem, inteligentny clovek si snad domysli...
Pytam sa asi uz po 10-ty krat a ziadam Wlkus-a o stanovisko
Teuzz, to s odchodom polky redakcie na hwm som uz kdesik spominal
Tak a teraz sa o5 pytam kto to maze
Kludne nech sem Mirek napise (pocas Cervenej sem myslim pisat moze alebo nie?) a obhaji sa.
Ak je niekto iny kto ma ako napln prace premezavanie diskusii tak nech pekne sem napise a vysvetli mi ako je mozne ze sa nadalej deje to co sa deje... Fakt najhorsie co moze byt je ked sa PCT Mag tvari "ako mrtvy chrobak"...
Konecne by mal niekto k tomu zaujat jasne stanovisko a vysvetlit ako to je.
Povazujem za samozrejmost ze redakcii zalezi na tom aby citanost neklesala a citatelia boli s urovnou magu v ramci moznosti spokojni
Ak to tak nieje (niekedy si skutocne o tom dovolim pochybovat a pytam sa sam seba ako je toto vobec mozne!!!) tak holt nieje nieco vporiadku
Konkretizovat to nebudem, inteligentny clovek si snad domysli...
Pytam sa asi uz po 10-ty krat a ziadam Wlkus-a o stanovisko
Teuzz, to s odchodom polky redakcie na hwm som uz kdesik spominal
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jirko, byli jsme kolegové dost dlouho a myslím, že jsme se ve špatném nerozešli. Proč tedy o mě šíříš něco, co není pravda?Teuzz píše:P.S.: Lukfi měl tu nevýhodu, že mu danou tématiku musel někdo vždy dobře vysvětlit a on pak udělal přepis ICQ
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Promiň, napsal jsem to mozna trochu unahlene, je to tak jak pises. Omlouvam se ti, ujel jsem. Tvoji praci respektuju.
Burn in hell.
- sharker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jirko, prezradis mi prosim kto je ta cierna ovca
Ovca na ktoru stale nadavam.
Niekto z redakcie kto maze maze a maze hlava nehlava...
To co mi vadi a o co mi ide:
Niekto z PCT tu diskusiu moderuje, zmazava a cenzuruje dost nestastnym sposobom.
Ked maze to co by mazat nemal a nici takto vedome prirodzenu a slusnu diskusiu.
Takto svojim sposobom dost vyrazne provokuje tych, ktorym ich slusne vyjadreny nazor bol bez priciny zmazany...
Ono staci aby clovek nesuhlasil s autorom novinky a je to zmazane...
To podla mna nerobi dobrotu.
Ludia sa zacnu stazovat, kricat, nadavat
Potom vdaka takymto preslapom uroven diskusie klesa uz k vyzsie spomenutej zumpe...
Niekto to robit predsa musi - moderovat diskusiu.
Keby to nikto nerobil bola by tam cista zumpa to chapem.
Takze ak mas nieco k tomu kludne sa s nami o tom podel.
Budem len a len rad
/// Mirek to co som pisal beriem z5
Sharker
Ovca na ktoru stale nadavam.
Niekto z redakcie kto maze maze a maze hlava nehlava...
To co mi vadi a o co mi ide:
Niekto z PCT tu diskusiu moderuje, zmazava a cenzuruje dost nestastnym sposobom.
Ked maze to co by mazat nemal a nici takto vedome prirodzenu a slusnu diskusiu.
Takto svojim sposobom dost vyrazne provokuje tych, ktorym ich slusne vyjadreny nazor bol bez priciny zmazany...
Ono staci aby clovek nesuhlasil s autorom novinky a je to zmazane...
To podla mna nerobi dobrotu.
Ludia sa zacnu stazovat, kricat, nadavat
Potom vdaka takymto preslapom uroven diskusie klesa uz k vyzsie spomenutej zumpe...
Niekto to robit predsa musi - moderovat diskusiu.
Keby to nikto nerobil bola by tam cista zumpa to chapem.
Takze ak mas nieco k tomu kludne sa s nami o tom podel.
Budem len a len rad
/// Mirek to co som pisal beriem z5
Sharker
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Práva má asi 10 lidí, do hlavy jim bohužel nevidím.
Burn in hell.
- sharker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je potom navedeni kto tie prava ma a ako s nimi nalozi
Okay tvoja odpoved vsetko vysvetluje.
Dik
Okay tvoja odpoved vsetko vysvetluje.
Dik
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no, u konkretnich komentaru muzeme dohledat, kdo je smazal, takze sem tam se v redakci udela scitani promazu a top 3 se prohlednou, jestli je to OK.
Burn in hell.