W7 a záseky prohlížeče

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: W7 a záseky prohlížeče

Příspěvek od jan.svoboda »

Je tu HW firewall, SW firewall, kompletní NIS, zkoušel jsem pro jistotu i jiné antiviráky. Nikdy žádný nic nenašel. (Vir jsem měl naposledy snad ještě na Duronu, léta páně 2004 )
Ani sebelepší antivir Ti na 100% neřekne, jestli tam není něco schovaného (rootkit apod.). Od toho jsou pak specializované softy. A hláška psaná sypaným čajem (LiveBomb) mi nepřijde zrovna v pořádku.
Je poněkud divný, když předchozí problém se odstranil a vše rok šlapalo a náhle to v lehce jiné podobě opět nejde ne?
Tak ten rok byla náhoda, že se to nějako samo spravilo, je to hezký, ale k ničemu, když se to zase vrátilo. Sám tady taky samozřejmě vidím jako kolegové jedinou možnou a nejsnažší cestu to přeinstalovat. Nechápu, proč se tomu tak bráníš, místo měsíců problémů. No, to je Tvoje věc, hlavně, že jsi nás nemusel poslechnout.
Spousta řečí okolo, ale proč se zastavují pluginy, na to nikdo odpověď neměl...
Ale měl - pošahanej systém po upgrade.

No, tím bychom mohli ukončit debatu, která přímo nesouvisí s problémem. Pokud tu má někdo z kolegů chuť Tě ještě přesvědčovat v něčem, tak může. Já tu chuť nemám. Něco jiného bude, až ten problém budeš řešit po čisté instalaci legálního systému.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“