Problém s vypínámím her u Nvidia GTX 275

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s vypínámím her u Nvidia GTX 275

Příspěvek od MaximusCZECH »

Nemáte prosím někdo zkušenost, jak dlouho trvá reklamace v Alza.cz? Pár dní po přijetí mé grafické karty mi napsali, že zboží otestovali na uvedenou závadu a poslali dál k dodavateli k vyřešení reklamace. Což chápu tak, že se jim závada taky projevila a čekají, co vymyslí dodavatel :-) Už je to k nevydržení :-)
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Dva tři týdny?
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Tak snad to nebude celý měsíc :-(
DayDreamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DayDreamer »

Kdyz ti to nedaj do 30 dnu, mas aspon narok na vraceni penez .. to taky neni spatny.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Já vím, ale co tím získám? Ta grafika je teď dokonce ještě dražší než jsem ji koupil a jsem s ní spokojený. GTX 470 si koupit nemůžu, protože by mi ji neútáhl zdroj, mám jen 560 W. Nejlepší by bylo, kdyby mi do konce týdne napsali, že mi posílají novou grafiku N285 :-)
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Do konce týdne to asi nebude, reklamoval jsem grafiku v alze a trvalo to tak 3 týdny, posílali to výrobci.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

A jak to dopadlo? Poslali ti novou nebo ji opravili? Já vím, že to do konce týdne nebude, to je jen mé skromné přání :-) Mají to tam od minulého pondělí a ve čtvrtek to posílali výrobci na vyřešení, tak snad to už dlouho trvat nebude. Ta závada se projeví během minuty, tak tam není moc věcí na zkoumání :-)
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

V alze sem reklamoval nekolik grafik. Kdyz ji meli skladem a zavada se projevila hned u predani, tak mi ji rovnou vymenili. Pokud to bylo neco na otestovani a cekani na chybu, tak to posilali vyrobci. Pak zalezi kdy to z alzy dojde k dovozci a od nej k vyrobci a pri ceste zpet, jake jsou skladove zasoby. Ale jednu reklamaci nechali vysumet a po 31 dnech jsem si sel pro penizky, ale asi spise proto, ze uz se ta grafika nevyrabela.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Reklamace neuznána po 25ti dnech z důvodu, že tam chybí štítek!! Což absolutně nechápu! Nevíte co s tím? Dá se někam dovolat? Nechápu, že jim trvalo 25 dní zjistit, že tam chybí štítek s výrobním číslem ... Prosím pomožte
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Pokud jsi ji předával k reklamaci osobně, tak je pošli do řiti, protože si to převzali a hotovo. O jakej štítek vůbec jde, zvenku na chladiči nebo přímo uvnitř na kartě?
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Posíláno přes poštu :-( Má jít o lístek nalepený zespodu grafické karty s výrobním číslem. Nedá se to číslo nějak softwarově vytáhnout? Nechápu to, toto by mě nikdy nenapadlo a jsem z toho velmi zklamán ...
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

jsi prvni majitel karty ? odlepovals neco ?
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

JJ jsem, kupoval jsem ji v srpnu. Nejsem si vědom, že bych něco odlepoval :-(
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Normálně bych jim pohrozil soudem, nějakej štítek nemůže rozhodovat o vyřízení reklamace. Oni ti musí dokázat, že tys to odlepil, jinak to mohl klidně udělat kdokoliv od nich. To jsou kurvy to snad není možný.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

jako v alze mi zatim snad každá reklamace trvala 30-31 dní a jsou to hajzlové nehorázný ... vždycky mně tam naserou jak politici.Já bych jim tu reklamaci podal znova, kdyžtak i osobně s tím, že mi bylo napsáno, že tam není nějaká nálepka, lae že jsem nic nesundaval, že tam asi nebyla z výroby. Jako nevim, jak bych se v týhle situaci choval
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mam taky gtx 275 asus od alzy :x tak doufam ze se neposere , navrchu je nalepen stitek s nazvem karty a cislem a zespodu je nalepen nad PCIE konektorem dalsi stitek
Naposledy upravil(a) HunterGtNet dne sob 29. kvě 2010, 20:11, celkem upraveno 1 x.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Můžeš mi prosím poslat tu fotku na email schusta@seznam.cz? Moc děkuji
Další měsíc a možná i déle bych to bez grafiky nevydržel, tak jsem si koupil v TSbohemia z Olomouce GTX470 a díval jsem se na ty štítky a jsou tam natvrdo nalepené, že kdybych je chtěl odlepit, tak by to snad ani nešlo. Jinak zatím oproti sve původní GTX285 od MSI SuperPipe je zatím v normálním režimu minimálně o 100% tišší, což jsem nečekal, uvidím, co večer ve hrách, ale zatím teda ten hluk je minimální, což kloubouk dolů.
Pořád jsem z té alzy v šoku. Psal jsem jim ve středu email, ale nemají ani slušnost mi na něj odepsat! V TSbohemia říkali, že zákazníky hned při odběru upozorňují na odlepené štítky a ne až na konci reklamace. Navíc říkali, že zřejmě neuspěju. Vychodil jsem 8 tisíc z okna, ale aspoň vím, že Alza už nikdy více! Bohužel ....
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

odesláno
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Děkuji za fotky, jsem zvědavý, co mi příjde z Alzy. Ta moje GTX285 je od MSI s velkým chladičem, takže si myslím, že na té horní části nemůže být nalepené sériové číslo a je jen zespodu. I teď nová GTX470 má pěkně napevno to seriové číslo nalepené, že snad ani nejde strhnout.
DayDreamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DayDreamer »

Ahoj, tak uz mam take problem s grafickou kartou - Asus Nvidia GTX 275 (nejnovejsi ovladace). Bohuzel se mi nevypinaji jen hry, ale cela karta (bezi jen ventilator na max otacky, prehrati vylucuji, teplota karty pred vypnutim byla 48C), proste prestane posilat signal do monitoru (treba v idle, ctu dokument ve wordu, nemusi byt ani zatizena), ale pocitac dal bezi v pohode. Kdyz jsem restartoval pc, na desce mi sviti dioda "problem s VGA" plus mi zapipa speaker, tak pocitac vypnu a zapnu, tentokrat vsechno ok, nacitani windows (win 7 64bit), ale jakmile se nactou okazmize BSOD, ani nestihnu precist co se tam pise a pocitac se restartuje .. teploty jsem sledoval, v idle 48 stupnu, v zatezi mivala kolem 90 (a to se nevypla). Pocitac byl pretaktovany, zkusil jsem vse vratit na puvodni nastaveni a opet po nacteni win BSOD .. nenapda nekoho nejake reseni co stim??

Dekuji
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“