LPT + FET tranzistor (drive rele)

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: LPT + FET tranzistor (drive rele)

Příspěvek od Ollie »

Mega8A je u Farnella za 55,-, ale v DILu už je zase vyprodaná, jsem zvědavý kdy budou další kusy... :evil:
Obrázek
Jan16
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan16 »

Screenshot faktury mě nějak nezajímá, jen spíš nevím, odkdy GMe udává ceny na tři desetinná místa, a bez DPH. Takže jsi kecal, protože cena byla větší. Pokud to byla tvá speciální objednávka, či zboží které normálně dostat nelze, neříkej tomu prosím dostupné zboží. TO že to má jeden člověk neznamená, že je to dostupné. Dostupné, s i totiž představuji poněkud jinak.
Kdy jsi to kupoval?
MB: Asus P5KR CPU: Core2Duo 2,66GHz RAM: 6GB DDR2 CL5 800MHz HDD: 320GB+1000GB SATA2 WDC; GPU: nVidia 8500GT &: čtečka karet, DVD RW + Lightscribe @legal Win XP Home; Zdroj Fortron Blue Storm II 500W, PFC, FSP500-GLN; NET: optika rulezzz
http://jan16.czela.net/
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

GM udava ceny na 3 desetinna mista odjakziva, si tam neco objednej a uvidis. Pro me jsou ceny s DPH k nicemu, takze mam fixle v hlave jen bez DPH. Nemuzu si pamatovat presne vsechno co jsem kdy objednal, podle me pokud stoji MCU 32,- nebo 39,- je v kusovce celkem fuk. Objednaval jsem je vicekrat, normalne naklikanim pres jejich e-shop jako maloodberatel, nemam s nema zadnou smlouvu. Ale jak jsem zminoval, je to uz nejaka doba. Dival jsem se ted na ten jejich web a bud je momentalne nemaji, nebo jsem je v tom jejich "systemu" nedokazal najit. Ale to je fuk, podobnych MCU je cela rada, napr. ADUC841, coz uz je "velka 51" s AD/DA prevodniky, RTC... Pokud hledis na kacku, napis do AD a poslou ti je jako vzorek zadarmo.

Myslim, ze tu resime kraviny.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Opravdu, ceny bez daně jsou na 3 místa.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“