The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Když to hráli na XBOX 360
...
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Maxtor
- Začátečník

-
Je jedno kde to hrali, kdyz to teprve potom budou portovat na pc.. 
Omezene investice.. seskrtane releasy.. teprve dnes se ukazuji dusledky financni krize (i kdyz ji tak nerad nazyvam).. vyvoj games nejakou dobu trva.. to, na co nebyly pred rokem, dvema prachy se hold letos bude objevovat na pultech.. re-re-re-recyklace staryho engine neni domenou jen bethesdy.. viz Activision apod..
Omezene investice.. seskrtane releasy.. teprve dnes se ukazuji dusledky financni krize (i kdyz ji tak nerad nazyvam).. vyvoj games nejakou dobu trva.. to, na co nebyly pred rokem, dvema prachy se hold letos bude objevovat na pultech.. re-re-re-recyklace staryho engine neni domenou jen bethesdy.. viz Activision apod..
- Kedlub64
- Začátečník

Další gameplay video. Obsahuje sice podobné scény jako to předchozí, je ale delší. Poprvé je ukázán i inventář.
Upřímně, když jsem viděl ten inventář, tak jsem se zděsil. Už v Oblivionu byl inventář nic moc, ale tady je to čirá hrůza. 3/4 obrazovky zabírá 3d model právě zvolené věci, volba předmětu vypadá trochu jako nějaké menu nastavení z iOS
Navíc tam je jen název předmětu. Už vidím, jak v tom budu hrabat a nebudu moc nic najít...
Upřímně, když jsem viděl ten inventář, tak jsem se zděsil. Už v Oblivionu byl inventář nic moc, ale tady je to čirá hrůza. 3/4 obrazovky zabírá 3d model právě zvolené věci, volba předmětu vypadá trochu jako nějaké menu nastavení z iOS
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To má tak 25-30 FPS, no potěš koště.
Inventář je velmi... netradiční. Pokud se v něm bude dát snadno a rychle orientovat tak proč ne, mimoto netušíme zda-li jej přepracují pro pc verzi.
Inventář je velmi... netradiční. Pokud se v něm bude dát snadno a rychle orientovat tak proč ne, mimoto netušíme zda-li jej přepracují pro pc verzi.
Vždy prodávám i jinde.
- Jája
- Středně pokročilý

Z 480p videa nemůžu grafiku hodnotit a počet fps už vůbec ne.
Inventář mi nepřipadne zas tak strašný v porovnání s předchozím oblivionem, nebude na tom snad hůř
Boj se dvěma zbraněmi; kombinace dvou kouzel? opět autolevelování skilů.
Inventář mi nepřipadne zas tak strašný v porovnání s předchozím oblivionem, nebude na tom snad hůř
Boj se dvěma zbraněmi; kombinace dvou kouzel? opět autolevelování skilů.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Riku
- Začátečník

ten drak na 6:55 a dál je trošku idiot ne? jak nabourál do tý římsy a spadnul na zem to jsem se skoro taky spadnul na zem, ale smíchy 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Mirek1
- Začátečník

Menší OT:Borci,jak vám jede YouTube.Mě se celkově videa né a né spustit..tohle vůbec nejde.Pořád to načítá..
Poslední verze FF.Prosím pomozte
- Frostys
- Začátečník

-
Mně jde úplně v pohodě. Pravděpodobně provider. Poslední dobou občas vidím, že má někdo problémy s youtube.
K tématu: Oblivion jsem hrál dávno jen pár minut, ale tahle hra se mi graficky docela líbí. Nevím co pořád máte. To samé v topicu Duke Nukem Forever. To že hru prezentují na Xboxu snad nemusí znamenat, že bude obyčejná konverze na PC. Třeba to ještě lépe přepracují.
K tématu: Oblivion jsem hrál dávno jen pár minut, ale tahle hra se mi graficky docela líbí. Nevím co pořád máte. To samé v topicu Duke Nukem Forever. To že hru prezentují na Xboxu snad nemusí znamenat, že bude obyčejná konverze na PC. Třeba to ještě lépe přepracují.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Kazda pocitacova AI je na urovni idiota.Riku píše:ten drak na 6:55 a dál je trošku idiot ne? jak nabourál do tý římsy a spadnul na zem to jsem se skoro taky spadnul na zem, ale smíchy
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Riku
- Začátečník

no ale bourat do zdí za letu by teda nemuselWuuduu píše:Kazda pocitacova AI je na urovni idiota.Riku píše:ten drak na 6:55 a dál je trošku idiot ne? jak nabourál do tý římsy a spadnul na zem to jsem se skoro taky spadnul na zem, ale smíchy
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Frostys
- Začátečník

-
Třeba zrovna kýchnul a nedíval se, co já vím... puntičkáři.

CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Proč si myslíte že draci vyhynuli 
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Kedlub64
- Začátečník

Mě to ve Firefoxu 4 taky nešlo, ale v Chrome se to načetlo normálně.Mirek1 píše:Menší OT:Borci,jak vám jede YouTube.Mě se celkově videa né a né spustit..tohle vůbec nejde.Pořád to načítá..
Jinak grafika mi přijde ok, počkáme si jak to bude vypadat ve finále. Myslím si, že engine bude značně omezený právě tou X360, plného potenciálu dosáhne až s novou generací konzolí... Na PC by to mohlo vypadat podstatně lépe. Na druhou stranu to snad obstojně poběží i na starých šunkách (můj případ)...
Ad. bourající drak - asi letěl podle GPS, která tu věž neměla v mapách...
- Kedlub64
- Začátečník

- Riku
- Začátečník

No jsem zvědavej s čim překvapí PC verze, dx11 se asi konat nebude.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Kucka
- Nováček

-
Staci jen pozorne poslouchat a vse je jasne! V rozhovoru bylo receno ze video je z PS a ze engine je zbrusu novy. 
- Riku
- Začátečník

to tady asi už ví každej, jenže rozdíl oproti ps3 verzi vidim akorát tak v lepších texturách a pár efektů ale nic zásadníhoKucka píše:Staci jen pozorne poslouchat a vse je jasne! V rozhovoru bylo receno ze video je z PS a ze engine je zbrusu novy.
engine je sice nověj ale mě připadá jako překopanej engine z oblivionu
PS5 Pro | LG OLED CX55
- hanz2000
- Nováček

-
Mextor napsal:Ja nechci byt prehnany skeptik, ale co jste cekali.. leta recyklovany engine.. leta recyklovana hra porad dokola s identickymi problemy, s identickou vizazi.. jednou ze sveta stredovekeho, jednou z postapokalyptickeho, priste treba z nemocnice.. je jedno, jestli je to ta, ci ona.. porad je to ta stejna, dnes uz zastarala, gamesa.. hnus.. a dle toho, co Bethesda zverejnuje za developer info, to tak jeste peknych par let bude..
Stejne dojmy mam z vizualu noveho, opet recyklovaneho CoD.. doufam, ze jim BF3 zasadi smrtelnou ranu.. predpoklady pro to ma...
Mextore TES V Skyrim bude mít (na PC) nejlepší grafiku 2011!!!!!!!!
Stejne dojmy mam z vizualu noveho, opet recyklovaneho CoD.. doufam, ze jim BF3 zasadi smrtelnou ranu.. predpoklady pro to ma...
Mextore TES V Skyrim bude mít (na PC) nejlepší grafiku 2011!!!!!!!!
- Maxtor
- Začátečník

-
Za prve.. nauc se cist..
Za druhe.. smir se s tim, ze nebude..
Za druhe.. smir se s tim, ze nebude..
- Maranov
- Mírně pokročilý

LOL, nejlepší grafiku fakt ne. Osobně začínám být okolo TES5 skeptik... videa ukazují nijak zajímavý gameplay a klasicky retardovanou AI. Uvidíme, zda to nebude další Oblivion - vcelku fajn hra, ale s nutností deseti modů, aby byla vyvážená hratelnost. Příběh už ani moc nečekám, v tomto ohledu ani nic nezveřejňují.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."