Call of Duty: Modern Warfare 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Call of Duty: Modern Warfare 3

Příspěvek od Krteq »

Riku píše:Proboha to by teda bylo kdyby vám takovej odpad neběžel. Vždyť je to jen trochu upravenej engine z prvního MW. A celkově je ten engine z CoD 2 :lol:
Kdyby jen CoD2, ale v základu je to silně modifikovaný Q3 engine :D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

zda se to jen me,nebo je ta grafika na dnesni dobu oskliva? skoro horsi jak v predchozich dilech :(
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Musis si upravit config, kedze nemas zrejme origos verziu :wink:
Alebo sa mylim?
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

fiLL-kiLL píše:Tak snad bylo jasný dopředu, že hra nebude vůbec náročná. Ten engine je hodně starej a CoD hry jsou největší mainstream dělaný aby si to zahrálo v pohodě miliony hráčů.
Diky bohu. Konzole v tomto pripade hraji pozitivni roli.
Krteq píše:Kdyby jen CoD2, ale v základu je to silně modifikovaný Q3 engine :D
Tak tak, stary dobry quake3 je porad s nami. A my jsme radi :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

No na to jak je ten engine starej to vypadá až moc dobře.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Je to blbost s hnusne starym enginem :-D
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Někde jsem to tu už psal-když přijdu z práce,pustim to,tak jedu.A několik let starej engine je mi jedno.Oni to každej rok trochu přikrměj nějakym tim odleskem,vymyslej nový "filmový" scény a hurá s tím na pult.Jako odreagování a slušnej atmosférickej zážitek slouží tahle série dobře.Samozřejmě na tom enginu nemůžou jet donekonečna.Ale prostě cpt.Price s tím jeho mrožem mě baví.Vždyť je to už jedna velká prdel,ale zase chápejte,že když to firmě vydělává obrovský prachy,tak se toho logicky držej.Je to takovej herní Dallas,no.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Kyselinka píše:Musis si upravit config, kedze nemas zrejme origos verziu :wink:
Alebo sa mylim?
jde to nastavit normalne pres menu - mam vse na max,ale ani tak to neni uplne idealni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Alfajk píše:
Kyselinka píše:Musis si upravit config, kedze nemas zrejme origos verziu :wink:
Alebo sa mylim?
jde to nastavit normalne pres menu - mam vse na max,ale ani tak to neni uplne idealni

viz. info zde:
http://codhq.eu/novinky/tip-na-nastaven ... creenshoty
Pokiaľ hráte Modern Warfare 3 na PC, tak ste možno stretli s akýmsi rozmazaným obrazom. V tom prípade musíte nastaviť Image Quality na Native. Ide o najvyššie možné nastavenie a herný engine potom beží v rovnakom rozlíšení aké máte nastavené pre samotnú hru.

Táto možnosť má pôvod v konzolových verziách, ktoré síce majú výstup 720p (1280×720), ale samotná hra beží na nižšom rozlíšení a v 720p je akurát tak HUD. Toto si môžete všimnúť aj na nových oficiálnych screenshotoch z Xboxovej verzie, ktoré včera vypustilo Activision.

P.S.
Moje první dojmy (mluvim o singlu) ... jo, je to to, co jsme chtěli....... naprostá spokojenost :) :) :) Nedá mi to....... prostě se mi ta grafika líbí víc než v BF3, ať už je ten engine starej jako metuzalém......
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

COD mi pripada jak FIFA nebo NHL.Reciklujou a reciklujou.Nechapu jak to muze mit tolik prodanych kopii.Sp se prej dohraje za 4Hodiny?WTF?
Hral sem COD1 a 2 a bylo to dobry.Od ty doby sem zkusil skoro kazdej dil a vsechny stali za hovno.

Ze by to lidi kupovali hlavne kvuli MP?
Engine 12let starej :-D to je myslim rekord.
LukášST
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LukášST »

Nevím jestli MP, ale když se podívám na weby kde se hraje online CoD, tak vyhrává stejně CoD a CoD2, stará dobrá klasika...
Jinak hrál jsem jen MW a od tý doby hraju jen CoD2 protože mě ty nový verze vůbec nelákaj..
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Pepa1 píše:V tom prípade musíte nastaviť Image Quality na Native
Ano presne, ale treba este rucne prepisat v configu seta r_imageQuality na 4 (default je 1), cize seta r_imageQuality "4" :wink:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

dohrano, je to kratsi, to je pravda, ale to mi u tehle serie vubec nevadi. celkem zazitek. za scenar k tehle hre (serii) by meli dostat oskara. tvurci si i vzpomenuli na prahu, takze brodeni pod karlakem cloveka celkem dostalo. :). opet je to v podstate film, ktery hrajete a osobne jsem si to hrani uzil... a ze by byla grafika oskliva se rict moc neda..
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

tak dohráno, příběh dobrý jako vždy, ale mohli to udělat delší, aspoň tak jak MW2... A doceal mě zajímá s čím přijdou příští rok :)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

LukášST: zkus 5ku. osobne preferuju 1,2,5. MW mi co se tyce MP nic nerekli, ale jako single je to zajimava obdoba serious sama :lol:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Krteq píše:
Riku píše:Proboha to by teda bylo kdyby vám takovej odpad neběžel. Vždyť je to jen trochu upravenej engine z prvního MW. A celkově je ten engine z CoD 2 :lol:
Kdyby jen CoD2, ale v základu je to silně modifikovaný Q3 engine :D
to už jsem ani radši nezmiňoval :-D
PS5 Pro | LG OLED CX55
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Vy opravdu hrajete u takovehoto titulu singl? :?

Dva dotaz k multaku:
1. lze si vybrat mapu, na ktere chci hrat? Zatim se mi to nejak nepovedlo...
2. sprint je nastaven automaticky - to ze po stisknuti shift chvili bezim i kdyz shift pustim nejde prenastavit na klasicke drzim shift = bezim?

Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

BRKO píše:Vy opravdu hrajete u takovehoto titulu singl? :?
ty opravdu kupujes takovou hru kvuli MP? ...obdobna otazka :-D
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Tak jsem hru začal pařit i já, konkrétně SP kampaň. Hra mě strašně baví, oproti BF3 (který mi mimochodem normálně nefunguje a zamrzává) je to docela nářez :!: I graficky se mi líbí více než BF3, vím, že to postavené bůhví na jakým super-duper enginu, ale jede mi ve full hd naprosto plynule včetně AA 4x.. Single je rozhodně perfektní 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Alfajk píše:
BRKO píše:Vy opravdu hrajete u takovehoto titulu singl? :?
ty opravdu kupujes takovou hru kvuli MP? ...obdobna otazka :-D
No jasne, strilecka v multaku je nejlepsi odreagovani. A komp mi neutahne Battlefield 3 tak MW3 byl jasna volba. Taky je to muj prvni COD - asi nejsem jak nekteri znudeny z predchozich dilu a zklamany z tohoto posledniho, proste si tu rezbu uzivam :)

Od hry za tisicovku ocekavam, ze me zabavi dele nez par hodin singl kampane.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“