Kolísání rychlosti je běžné při agregaci. Vymlouvají se tedy zbytečně, prostě nemají dostatek kapacit v síťi.Jája píše: Loni v červnu jsem přešel k Tmobile (CRA ADSL Premium) 8Mb a real rychlost v podstatě navázala na původní a dál se snižovala (kolem vánoc a po novém roce to bylo otřesný - propady až pod 1Mb -vymlouvali se že za to může O2 prej nějak předělává linky...)
Teď real rychlost hodně kolísá 2,5 až 5Mb výjmečně 6Mb.
My se snažíme to dělat tak aby to fungovalo. Tedy pomaleji ale s odolností proti výkyvům, které jsou v síťi běžné. Navíc musíme počítat s tím, že máš nějáký ultrašpatný (rozumněj levný) modem (jako 99% všech ADSL userů)Jája píše: A na závěr co mě nejvíc udivuje - když zkusím objednat na webu O2 tak mi to nabídne max rychlost 6Mb !!??
Penetrace služeb je stále vyšší, a vedení není nafukovací, reálná dostupnost služeb tedy klesá. Si řekni T-M ať ti postaví nové vedení. Ovšem pošlou tě někam, s tím že jim za to nestojíš.Jája píše: Podle pracovnice z Tmobilu jsem od ústředny 1700m, je možné že se ta ústředna přestěhovala že se to tak zhoršilo?
Pokud by si měl nějáký modem na úrovni, tak bych to viděl na max. 10 Mbit. Ovšem ne navždy.