DVD přehrávač s Divx/Xvid

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

xsuchy09 píše:Zatím u mě vede Pioneer 380, jediná věc, co mi na něm chybí je, že neumí DVD +
Umí, mě v tom +R normálně jely. To že nejsou ve specifikaci neznamená že nefungujou.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
xsuchy09
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsuchy09 »

cabman píše:
xsuchy09 píše:Zatím u mě vede Pioneer 380, jediná věc, co mi na něm chybí je, že neumí DVD +
Umí, mě v tom +R normálně jely. To že nejsou ve specifikaci neznamená že nefungujou.
Tak to potom není co řešit ... jasná volba!!! Za tu cenu nic lepšího (kvalitnějšího) asi neseženu ...
MSI K7T266 Pro2, AMD AthlonXP 1600+, Xilence CPU cooler K7, 512MB DDR, GeForce2 32MB MMX 400, Seagate Barracuda 40GB 7200 ot./min., Seagate Barracuda 80GB 7200 ot./min., Samsung SP2014N 200GB 7200 ot./min., Maxtor 2B020H1 20GB 5400 ot./min., SoundBlaster 5.1 Live!, Pioneer DVR-110BK, TEAC W540E, Silicon Image SiI 0680 Ultra-133 Medley ATA Raid Controller, Ovislink LFE 8139HTX, SMC1233A-TX, MSI PC2PC Bluetooth MS-6967, Fujitsu Siemens P19-2, Genius SW 5.1 Home Theater, Enermax Liberty 500W, Chieftec BA-01B-B-SL, Razor Diamondback
Studentský portál, Diskuze.cz
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

ktory by ste vybrali ? :

Pioneer DV 2850
http://www.nay.sk/gooddetail.do?pid=82481

Pioneer DV 470S
http://www.nay.sk/gooddetail.do?pid=77971

na webe pioneeru som vela firmwaru nevidel a model 575 je uz predsa len drahsi.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nejlepší volbou je Sigmatek XM400 Pro

http://www.sigmatek.cz/sigmatek/cz/xm400pro/index.asp
show must go on..
van Bellen
Začátečník
Začátečník

no vyzera slusne aj recenzia na stereomagu je dobra..ale sacd dvd audio nepotrebujem...staci mi divx/xvid/jpeg/mp3 a cesku/slovensku podporu tituliek.skusal som hladat nejake recenzie na ceskych weboch ohladom pioneerov ale bezvysledne..nepozna niekto slusne weby?
xsuchy09
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsuchy09 »

van Bellen píše:no vyzera slusne aj recenzia na stereomagu je dobra..ale sacd dvd audio nepotrebujem...staci mi divx/xvid/jpeg/mp3 a cesku/slovensku podporu tituliek.skusal som hladat nejake recenzie na ceskych weboch ohladom pioneerov ale bezvysledne..nepozna niekto slusne weby?
Ja se rozhodl pro Pioneer ... a muzu jen doporucit ... zatim mi prehral vse, jak + tak -, absolutne bez problemu i s mirne poskrabanymi disky, ceska diakritika je bezchybna ... jestli chces vedet neco specifickyho, tak se ptej ... nejsme ted teda dom a jen tak nebudu, abych treba neco testnul, ale neco snad i budu vedet :) Jinak mam Pioneer DV-380 ...
MSI K7T266 Pro2, AMD AthlonXP 1600+, Xilence CPU cooler K7, 512MB DDR, GeForce2 32MB MMX 400, Seagate Barracuda 40GB 7200 ot./min., Seagate Barracuda 80GB 7200 ot./min., Samsung SP2014N 200GB 7200 ot./min., Maxtor 2B020H1 20GB 5400 ot./min., SoundBlaster 5.1 Live!, Pioneer DVR-110BK, TEAC W540E, Silicon Image SiI 0680 Ultra-133 Medley ATA Raid Controller, Ovislink LFE 8139HTX, SMC1233A-TX, MSI PC2PC Bluetooth MS-6967, Fujitsu Siemens P19-2, Genius SW 5.1 Home Theater, Enermax Liberty 500W, Chieftec BA-01B-B-SL, Razor Diamondback
van Bellen
Začátečník
Začátečník

hlavne potrebujem vediet ci prehrava divx 3.11 az po 5 bez sekania..niekde som cital recenziu (uz si nespominam kde tusim ze to bol prehravac kiss) a tam bol popis pri ktorych verziach divx film seka.

kukni sem

http://www.nay.sk/goods.do?sid=67&cid=91&scid=141

z tychto mam na vyber len
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

ten sigmatek přehraje snad veškerej divx i xvid, v posledním firmware (který už flashují v Acompu přímo na prodávané kousky) má podporu 3-řádkových, opravdu velikých, dobře čitelných titulků. Podporovány *.sub a *.srt.

K dispozici je i neoficiální firmware od od ExSporta - http://forum.acomp.cz/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0

ten umí snad i *.txt ?

Kvalita videa i audia je vynikající:

Audio výstup 5.1 a stereo
Dolby Digital dekodér
DTS dekodér .
Video D/A převodník 108 MHz / 12 bitů
Audio D/A převodník 192 kHz / 24 bitů
Formát obrazu 4:3 a 16:9

Z počátku jsem byl dost vytočenej, že mi to nechce brát polovinu titulků. Posléze jsem ale zjistil, že jsem pálil na DVD +/-RW filmy i s windowsáckým skrytým thumbs.db souborem, který přehrávač jaksi neschramstne a když je vedle samotného video souboru a souboru titulků přítomen ještě tento soubor, tak se titulky nepřehrajou.

no chhvíli mě to dalo, než jsme na to přišel :) Teď už si na to dávám bacha a přehraje se všechno.

Mechanika Sigmateku je naprosto tichá. Není vůbec slyšet !
show must go on..
xsuchy09
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsuchy09 »

van Bellen píše:hlavne potrebujem vediet ci prehrava divx 3.11 az po 5 bez sekania..niekde som cital recenziu (uz si nespominam kde tusim ze to bol prehravac kiss) a tam bol popis pri ktorych verziach divx film seka.

kukni sem

http://www.nay.sk/goods.do?sid=67&cid=91&scid=141

z tychto mam na vyber len
Zatim jakykoliv DivX, jakekoliv CD, DVD ruzneho formatu bez sebemensich problemu ... sel jsem do Pioneeru, protoze te znacce verim a opet me nezklamala, naopak .. jedina nevyhoda je mozna ze nema CZ menu, coz je treba neprijemne pro me rodice, kteri AJ nevladaj ... ale ovladani je naprosto intuitivni, takze si vse v poho take spusti atd. ... ono v nastaveni se ani hrabat nepotrebuji, tam jsem se jen pohrabal ja ;-) btw: ono toho zas tak moc ke hrabani neni ... jen prvotni nastaveni a dost :-D kdyz to prezenu
Levisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Levisek »

Co rikate na znacku XORO... konkretne tento model?
http://obchod.wapweb.cz/DetailPage.asp?DPG=28790

EDIT: konkretne me zajima kvalita cipu Mediatek 1389DE ?
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Nejlepšími rekordéry a přehrávači je známá firma KISS. Sídlo firmy je, tuším, v Dánsku a její výrobky jsou bezkonkurenční. Bez nadsázky.
Kiss DP 558, dále se k nám dováží přehrávač Kiss DP 1100
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Levisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Levisek »

Jeste jsem objevil tento model Xoro HSD 4000

Je to zalozeny na cipu Zoran Vaddis. Ale nidke jsem nic nenasel o cestine
EDIT: tak na dvdprehravace.cz jsem nasel tuto veticku "DivX titulky *.sub,*.srt a *.txt zatím bez češtiny. Pracuje se na kompletní lokalizaci."

EDIT2: tak nakonec clovek nevi co vybrat, ten Sigmatek ale 380 je taky velmi dobrej.. a ted babo rad
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Patton píše:Nejlepšími rekordéry a přehrávači je známá firma KISS. Sídlo firmy je, tuším, v Dánsku a její výrobky jsou bezkonkurenční. Bez nadsázky.
Nejsou nutně, i ony mají tu a tam nějakou tu nevýhodu, navíc jsou zbytečně drahé. Stačí projít jejich recenze třeba na cdr.cz....

Každý přehrávač má své pro a proti, nejlépe mě z toho všeho vyšel zmiňovaný Sigmatek..
show must go on..
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

shadow píše:
Patton píše:Nejlepšími rekordéry a přehrávači je známá firma KISS. Sídlo firmy je, tuším, v Dánsku a její výrobky jsou bezkonkurenční. Bez nadsázky.
Nejsou nutně, i ony mají tu a tam nějakou tu nevýhodu, navíc jsou zbytečně drahé. Stačí projít jejich recenze třeba na cdr.cz....

Každý přehrávač má své pro a proti, nejlépe mě z toho všeho vyšel zmiňovaný Sigmatek..
No, je to věc názoru a zvyku. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Nejlepsi je cyberhome 462 (465) a dost :lol:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

H&B 3255, neříkám že je nejlepší, rozhodně ale stojí za úvahu. Recenze byla na zive.cz myslím staršího modelu 3250.
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Taky si prihodim svoji. Mam Mercuryho 3783 a nemuzu si stezovat. Prehrava vsechny media i RW mu necini problemy. Perfektni Firmware dela Alec na www.alec999.tk (ceske titulky - se vzhledem jako original dvd). Mechanika naprosto ticha. Bohuzel jsem nemohl vyzkouset 5.1 zvuk. Jediny co to neumi, jsou filmy v QPEL kodeku (za tu dobu jsem narazil asi na 3 ze 100) a titulky jsou v obrazovy casti a ne dole pod filmem, ale to prej predelat nejde. Jen skoda, ze byl k dostani naposledy kolem Vanoc, myslim. :)
Levisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Levisek »

Sony DVP-NS32

Je pravda ze tohle neumi Xvid? A ani neumi klasicky sub titulky?
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

PANASONIC DVD-S295
video-D/A převodnik 108 MHz/12 bit
zvuk- D/A prevodnik 192 kHz/24 bit
DivX a XviD-zahrnuje plne ceskou sadu znaku s diakritikou,zvlada zobrazovat 3-4 radky titulku soucastne.Tituky format sub i srt.
Cena kolem 2 700kc.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

kurri píše:PANASONIC DVD-S295
video-D/A převodnik 108 MHz/12 bit
zvuk- D/A prevodnik 192 kHz/24 bit
DivX a XviD-zahrnuje plne ceskou sadu znaku s diakritikou,zvlada zobrazovat 3-4 radky titulku soucastne.Tituky format sub i srt.
Cena kolem 2 700kc.
Tak ted nevim, jestli je to ten samej model co mam ja v sestave domaciho kina, kazdopadne pokud jo tak je to bomba.

Sepsal jsem nejake informace :wink:

http://www.nexiaclub.com/panasonic
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“