to si robis srandnu nie?
chladenie gtx 680
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- van Bellen
- Začátečník

Re: chladenie gtx 680
"ohledně tichosti už nemůže být ani řeč"
to si robis srandnu nie?
ja osobne mam na cpu prolimatech genesis +2x 14cm noiseblocker 700rpm. chces ma presviedcat,ze accelero je tichsie?? 
to si robis srandnu nie?
- Vizi
- Začátečník

Srandu si nedělám.van Bellen píše:"ohledně tichosti už nemůže být ani řeč"
to si robis srandnu nie?ja osobne mam na cpu prolimatech genesis +2x 14cm noiseblocker 700rpm. chces ma presviedcat,ze accelero je tichsie??
Chladič při 100% rychlosti je bez hluku, takže promiň ale nechápu, kde by to prolimatech mohl ještě vylepšit. Ano, z cela jistě to bude fajn chladič, který bude vše plnit na jedničku, ale osobně nevidím jediný důvod proč kupovat ještě větší krávu na grafiku, která zabere doslovně celou desku, když stejný chladící účinek a bez hlučnost mě splňuje "menší" Arctic Accelero TWIN TURBO II.
...jak se říká, každý podle svého gusta a uvážení, takže GL
- van Bellen
- Začátečník

Videl som s tymto chladicom SLI zapojenie dvoch kariet
zalezi na tom,aka je pouzita maticna. nechcem sa s tebou hadat (nepocul som realne ako funguje accelero,pisem to vzhladom na moje skusenosti s podobnym prolimatechom na mojom cpu),len sa mi nezda,ze accelero ma 2 fany,ktore sa v zatazi tocia na 2000rmp..ze to menej hlucne.aj ked viem,ze recenzie su pozitivne...
ja napr nepotrebujem sli, velmi zalezi mi na tichu,preto rozmyslam nad tymto novym chladicom..
ja napr nepotrebujem sli, velmi zalezi mi na tichu,preto rozmyslam nad tymto novym chladicom..
- Vizi
- Začátečník

To zapojení bych rád viděl, nahoď link prosím. O žádnou hadku zde nejde jen debata mezi dvěma uživateli.van Bellen píše:Videl som s tymto chladicom SLI zapojenie dvoch karietzalezi na tom,aka je pouzita maticna. nechcem sa s tebou hadat (nepocul som realne ako funguje accelero,pisem to vzhladom na moje skusenosti s podobnym prolimatechom na mojom cpu),len sa mi nezda,ze accelero ma 2 fany,ktore sa v zatazi tocia na 2000rmp..ze to menej hlucne.aj ked viem,ze recenzie su pozitivne...
Z důvodu, že bych také rád šel do sli se mě zdá Accero lepší volba, ale je to jen můj názor. Po pravdě ani Accero není žádná placka a zabere hafo místa, takže u obou bude zapojení do sli celkem zábava.
- van Bellen
- Začátečník