Jakou zvukovku k Siberia V2
Moderátor: CageJ
- dohnalik
- Středně pokročilý

Re: Jakou zvukovku k Siberia V2
V téhle cenovce myslíš co? Pokud sluchátka za 2k, tak OK. Pokud sluchátka za 5k, tak ruce pryč a bez zvukovky jsou to vyhozený peníze.
- Erienn
- Nováček

-
Kupuju sluchátka za dva tisíce, a místo zvukovky mám dát peníze do lepších sluchátek = sluchátka za 3500 Kč. K těm ale pak už zvukovku beztak potřebovat budu, protože nevěřím, že sluchátka za 3500 Kč hrajou na integrovaný stejně, jako například na ty Xonar co jsem postnul. Stejně si myslím, že ta Xonar zvukovka vydrží hodně dlouho, třeba i do dalšího PC, za tři roky kde třeba budu kupovat ještě dražší sluchátka, nebo kvalitní reprobedny a investice do zvukovky odpadne nebo ne?
- dohnalik
- Středně pokročilý

Ano, zvukovku máš nafurt, lepší už potřebovat nebudeš.
- ÿthren
- Začátečník

-
jop ber to jako ivestiční záležitost lepší zvukovku a sluchátka určitě nebudeš po dlouhá léta muset kupovat.
http://aukro.cz/asus-xonar-dx-xd-pci-e-i2527376760.html tady se povaluje i za dobrou cenu. V záruce už možná nebude, ale zvukovka je asi to poslední co by se PC kazilo.
http://aukro.cz/asus-xonar-dx-xd-pci-e-i2527376760.html tady se povaluje i za dobrou cenu. V záruce už možná nebude, ale zvukovka je asi to poslední co by se PC kazilo.
- prd
- Začátečník

-
No asi jsem jinej, ale spíš by mi vydržely sluchátka(dražší model) než zvukovka... Zvlášť když bych k nim nekupoval ten nej mainstream model zvukovky...
- dohnalik
- Středně pokročilý

Nemyslím, že by mu vyšší model zvukovky něco přinesl.
- ÿthren
- Začátečník

-
něco (málo) určitě ale poměr cena/přidaný výkon už by nebyl vůbec příznivý