Poradte nejakou dobrou hru :D

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Poradte nejakou dobrou hru :D

Příspěvek od AllowedCry »

@jakubom Já to taky tak doslova nemyslel

@icebosss To je pravda, ale v jeho věku to byla pro mě velká chyba, sice je mi jedno co z něj jednou bude, ale věřím, že nechce být nerdem a všem pro smích :)

E// Uznávám, že sem to maličko přehnal...
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

A není to jedno, jestli bude nerdem nebo ne? Je to snad jeho život, pokud by to chtěl v budoucnu změnit, tak to změní..
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

AllowedCry: Dovolím si reagovat na druhou část která nepatřila mně....

Pokud ti jako nerdi příjdou lidé kteří hrají hry na úrovni a dokážou si prakticky tímto vydělat několik desítek tisíc ročně, jsou známý, jezdí různě po světě hrát turnaje tak už nevím co víc by člověk chtěl.(mluvím o ČR, v některých zemích jsou pro hráči her hodnocení stejně jako prof. sportovci)

Hraní her není nic jiného než sport, zábava relax, stejně jako běhaní, jezdění na kole atd... jenom je to z hlediska fyzického zdravý ne úplně ideální ale zase nehrozí u toho nějaká vážnější zranění :lol:
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

tak tak, nejhorší co se ti může stát je polít se Colou :D takže nějaké vážnější zranění nehrozí, jedině pak obezita a vytočíš o pár let dřív :) ale jak říkám, to už nemusí být tvoje starost
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KubasCZ »

Nevím proč by se hraní her a sportování mělo vylučovat. Světe div se, stíhám školu, práci, sport (jen 3x týdně), hraní her, sledování filmů a seriálů, relaxování s přáteli u drinků... Chce to mít jen nějakej time management a skloubit to dohromady.. A nepřijde mi, že bych byl nerd, jen kvůli tomu hraní her. V jeho letech jsem to měl podobné, mimo té práce a škola nebyla tak časově náročná..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

Test Drive Unlimited
STALKER
Warcraft 3
Starcraft 2
Crysis
Crysis 2
Half-Life 2 + Episode One + Episode two
Mafia 1 + 2
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak ozivim postarsi topic...mohl by me nekdo poradit nejakou jednoduchou point n click adventuru ktera je cesky a neni nejak extra slozita? nejdulezitejsi je,aby byla cesky a hrala se pouze mysi,zatim jsem objevil jen "posla smrti" a ten je az moc slozitej a zbytecne brutalni,radsi bych nejakej veselejsi pribeh,ale detektivku beru taky...tenhle zanr jsem nikdy nevyhledaval tak nemam prehled...a samozrejme ze ta hra nebude pro me :)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Polda 1-3, Ve stinu havrana
723530
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 723530 »

Horké léto 1 a 2, Žhavé léto 3 a 1/2
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Agent Mlíčňák :lol:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to "ve stinu havrana" vypada hezky,thx
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Šest ženichů a jeden navíc...

ale je to dost teplý ^^
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Kdy už vytahujete takový bezvadný hry, tak nezapomeňte na 7 dní a 7 nocí. Ale jestli to je pro děti, tak bych to nedoporučoval. :lol:
Obrázek
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Proč už se nědělají podobné hry ? :lol: Já bych si zahrál něco s podobným humorem, polda a takové ty české klasiky, u toho se člověk fakt hodně nasmál vždy. Jenom něco lepší grafiku by to chtělo dnes :D:D
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

Co si nějakou hru dle svého gusta zkusit naprogramovat ? dát na svůj web s nedohraným koncem. Třeba se to chytne :-) :-D
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

LoCo99 píše:předpokládám že menší brigádu si taky sehnat nemůžeš
Hm, ve 14ti? Já mám 15 a sháněl jsem brigádu 2 měsíce (nebýt otcového známého, nemám žádnou). Pokud si dobře pamatuju, brigády jsou oficiálně od 16ti. Mně v 15 nechtěli ... jsem moc mladý.
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

Mnohdy chtějí od 18 let, kvůli možnosti podepsat hmotnou odpovědnost.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

když jí vážně potřebuješ tak jí seženeš, ikdybys měl obejít koupaliště a posbírat flašky

co se týče zaměstnavatelů tak zkušenost mam takovou, že do 18ti je uplně jedno kolik ti je, prostě na nějakou poloviční sotva průměrnou práci tě nevezmou tak ani tak, na zbytek je jedno kolik ti je
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Ano, sehnat se dá, ale jak jsem říkal, nebýt známých, pochybuju ...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tomu nijak neodporuju, mě nevzali ani na jednu pozici
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“