Call of Duty: Ghosts

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kupco
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Ghosts

Příspěvek od kupco »

Toto je parádna vychytávka v novom engine v CoD Ghosts :-)
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... MYso30L9zI
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

Blizzard píše:Já mám pocit, že ti kdo hrají BF, tak jsou provokatéři a ti kteří hrají CoD, tak jen tiše sedí a nechají si srát na hlavu. Všeco CoDkaři ci jsem teď něco napsali, tak nepoužívají takové slova o BF. A BFkaři na CoDko je nadávají. Zamyslete se nad sebou, když vás ta hra tak sere, staňte se pánem světa a zrušte to ... Myslím, že bude lepší, když tento topic admin smaže. Stejně se tu Ghosts neřeší, jen tu vznikla válka mezi Call of Duty a Betafield ... to nám za to nestojí, ne? :)

skoda ze si tak mladej ze si nepamatujes jak codari nadavali uz od dob cod1 na counter strike a BF1942
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Alfajk píše:
heroik píše: taky me nikdy nebavil BF a nemusel jsem brecet v tematech o BF jak je to hrozna sracka.
jestli ono to treba nebude tim,ze BF sracka neni,narozdil od COD :lol:
Vím, že tě to nebaví, ale byl bych rád, kdyby sis našel na netu definici "tolerance názorů a zájmů ostatních." Díky
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

No ja sa celkom tesim, som zvedavy co z toho nakoniec bude.BF3 ma kvoli do..banemu netcodu nebavi a na teamove hry som ani moc neni.Chyba mi hlavne Free fol all.
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

free for all je pro aimbotery a pro ty co maj problem rozeznávat vlastní :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak v novém CoD už budeme ovládat i psa :D
http://new.livestream.com/callofduty/codghosts
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Hmm, to by mohla být sranda :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No možná tomu dám šanci. Jako jen SP ,protože na MP tady bude BF4 :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

No právě, poslední dobou (vlastně od CoD4) je CoD spíše na SP (příběh, nasazení, city vojáků ...). MP už není to co bývalo :(
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Blizzard píše: od CoD4 je CoD spíše na SP (příběh, nasazení, city vojáků ...).
:lol:
Blizzard píše: MP už není to co bývalo :(
a co to bývalo ? vždycky to bylo nereálný arénový střílení, dobře, v COD UO jsi si mohl vzít tank
MW2/MW3/BO1/BO2 je svym způsobem celkem vychytaný arénový střílení, ale stejně mě to nebaví
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

a jéje, rýpal promluvil ...
/// To je zajímavé, když je to taková kravina, proč se kolem CoD4 točí takové money (klany, zápasy ...) eSuba to valí ve velkém - zajdi tam a řekni, že je to nereálná koko*ina, co to pořád hrajou a ať jdou na BF3!! Sám jsem zvědaví, co by se stalo.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo promiň, ona je tam realistická balistika střel, zbraně se chovaj reálně, pohybuješ se tam reálně, zranění funguje reálně ... hotovej vojenstej simulátor, arma hadr

já jsem řekl že to je nereálný arénový střílení, to neznamená že to neni na progaming
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

a já jsem nikde nenapsal, že je to reálná hra ...a ani to netvrdím (v podstatě žádná hra není reálná, ani Arma - vždy jsou chyby - teď samozřejmě nemyslím bugy). A taky neříkám, že jsi řekl, že to neni na progaming ... kdyby nebylo, tak to asi nehraje tolik lidí, to je jasné. Ale z tvého psaní mám pořád pocit, že CoDko vlastně nemá ani jeden + bod, je to nejvěrší kravina světa - že tě to nebaví chápu, každého nebaví vše, ale kdybys psal trochu tolerantnější komentáře, tak by to bylo v poho :wink:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hele chcete slyšet názor profesionála na tuto problematiku :?: :lol: JE TO SRAČKA :lol:
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

:lol: aha, tak teď jsi tomu pomohl
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak sranda musí být :-D
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

tak to je jasné :D
CptHeron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CptHeron »

E3 představení zatím vypadalo jako, že tu grafiku opravdu zlepšili a to o hodně, ikdyž to rozhodně není next gen a těch efektů je tam možná až moc. Jo ale ta obtížnost nevím nevím. Přecejenom jste se museli minulými COD prostřílet, ale tady to vypadá jenom jako 100% film.
Fracta Design Define R4
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Hm i tak to vypadá humusně, zastarale a hůř než Crysis 1