Pravě že fyzika mě baví ve škole nejvíce!!mina píše:Pokud te doted nezajimala Fyzika, tak mas duvod se o ni zacit zajimat

Moderátor: morke
Pravě že fyzika mě baví ve škole nejvíce!!mina píše:Pokud te doted nezajimala Fyzika, tak mas duvod se o ni zacit zajimat
Si me s tou Fyzikou dostal...asi ste to teda jeste nebraliBreyn píše:Pravě že fyzika mě baví ve škole nejvíce!!mina píše:Pokud te doted nezajimala Fyzika, tak mas duvod se o ni zacit zajimata už to vypadá slibně jeden kámoš mi pomůže udělat ten chladič, a druhej na oboru se zaměřením na ledničky poradí zas s tým výměníkem ale hlavně potřebuju vědět podrobný postup co zkama a sjakou reakcí jde kam!!!
A co sem psal? Ja tam psal, ze v kompresru se to stlacuje - to ze se ten plyn pri danym tlaku zkapalni je jen nepodstatny dusledek - vedeni musi byt na tento tlak dimenzovano. Jinak, treba by tam dal jinci plyn a ten zkapalnit nemusiDr Meduza píše:2mina: bezne se plyn zkapalnuje
musi to zkapalnit protoze jinak toho moc nenachladimina píše:A co sem psal? Ja tam psal, ze v kompresru se to stlacuje - to ze se ten plyn pri danym tlaku zkapalni je jen nepodstatny dusledek - vedeni musi byt na tento tlak dimenzovano. Jinak, treba by tam dal jinci plyn a ten zkapalnit nemusiDr Meduza píše:2mina: bezne se plyn zkapalnuje
ee, zkapalnit to nemusi, fakt staci jen tlak - ale radsi to zkouknu, nejak si me nahlodal...Dr Meduza píše:musi to zkapalnit protoze jinak toho moc nenachladimina píše: A co sem psal? Ja tam psal, ze v kompresru se to stlacuje - to ze se ten plyn pri danym tlaku zkapalni je jen nepodstatny dusledek - vedeni musi byt na tento tlak dimenzovano. Jinak, treba by tam dal jinci plyn a ten zkapalnit nemusiten plyn je studenej protoze se vodpari to vodebira nejvic tepla a dela to vecinu chladiciho efektu
vyresil si tonak z timhle typem chlazeni?taky bych to chtel prubnoutBreyn píše:Mohl by mě někdo poradit co mám všechno a kde to mám sehnat k realizaci chlazení za pomoci motoru z lednički![]()
PLease::... Motor mám.
jj všci mi moc pomohly ale tenhle projekt budu dělat až příští rok v létě.exe píše:vyresil si tonak z timhle typem chlazeni?taky bych to chtel prubnout