problém s nouvou sestavou
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- 666Carnage
- Nováček
-
Re: problém s nouvou sestavou
musim jít vztávam zachvilku do práce až budu mít čas hned se sem vrátim potřebuju to dořešit potřebuju konečně abych fungoval a mohl mačkat!!! zatim děkuju
- Spring
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co Ti brani zjistit pricinu?
Vzit si stazene ISO a porovnat jeho validitu originalu musi zvladnout uplne kazdy, natoz vystudovany informatik. Chyby na mediiu se take daji odhalit, stejne jako vada mechaniky, ackoliv to uz muze byt orisek, protoze stejne mechanika muze bezet v ruznem rozsahu casovani, sekvence prikazu na odlisnem kanalu. Resenim je vzit flash disk a spravne stahnout ISO. Manual najdes primo v odkazu. Kazda akce v systemu vyvovala reakci, kterou zaznamenava systemovy log dostupny od pocatku WinNT. Nastesti se nezminujes o OS, SW a ovladacich. ZeroCore take neni uplne dokonale a plne bugu ze strany ovladacu.
Akoliv tohle bys mel vsechno vedet sam, protoze umeni porozumet zakladnimu systemovemu logu a chovani se uci v prvnim semestru v ramci opakovani zakladu.
Vzit si stazene ISO a porovnat jeho validitu originalu musi zvladnout uplne kazdy, natoz vystudovany informatik. Chyby na mediiu se take daji odhalit, stejne jako vada mechaniky, ackoliv to uz muze byt orisek, protoze stejne mechanika muze bezet v ruznem rozsahu casovani, sekvence prikazu na odlisnem kanalu. Resenim je vzit flash disk a spravne stahnout ISO. Manual najdes primo v odkazu. Kazda akce v systemu vyvovala reakci, kterou zaznamenava systemovy log dostupny od pocatku WinNT. Nastesti se nezminujes o OS, SW a ovladacich. ZeroCore take neni uplne dokonale a plne bugu ze strany ovladacu.
Akoliv tohle bys mel vsechno vedet sam, protoze umeni porozumet zakladnimu systemovemu logu a chovani se uci v prvnim semestru v ramci opakovani zakladu.
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
- 666Carnage
- Nováček
-
já ale dělal střední na vejšce sem byl půl roku a pak mě mě matika trochu vyřadila ze hry a z školy jsem 3 roky!!! ale to je fuk tohle jsou veci který jsem nikdy nemusel a ani nezkoušel dělat takže hned nevim o co jde!!! tohle jsou programy s kterejma nedělam bud sem je nepotřeboval a nebo nepoužil! Jenže ten pc se seká ted už tak často že nestihnu ani nic udělat! A hlavně kdybych věděl co stim asi nepíšu sem!!!
- omnittron
- Nováček
Tahle deska od asusu oficiálně ty tvoje ramky nepodporuje a kdo ví jestli je podporuje vůbec.
jestli máš 2x4Gb dimky, tak je zkus dát nejdřív do druhé a čtvrté pozice a nebo pak první a druhá.
A nebo zkus jinou paměť, nějakou kterou najdeš v support listu jak desky tak procesoru.
jestli máš 2x4Gb dimky, tak je zkus dát nejdřív do druhé a čtvrté pozice a nebo pak první a druhá.
A nebo zkus jinou paměť, nějakou kterou najdeš v support listu jak desky tak procesoru.
- omnittron
- Nováček
Používáš SSD a nebo disk?, mohla by to být známka dosluhujícího nebo vadného disku, nebo jen plotny disku, nebo jen polámanej kabel,(crystal disk,HDtune) ale třeba toje i vada grafiky.
BTW Bluescreen je výpis chyb.
BTW Bluescreen je výpis chyb.
- 666Carnage
- Nováček
-
je to vyřešeno!!! byly to paměti!!! každá zvlášt běží ale dohromady se neumí spárovat a tak dělaj bordel!!! všem co se mi snažili pomoct děkuji